Αυτά είναι τα μεγαλύτερα sites για αγορά παπουτσιών | το Χρήσιμο

Αυτά είναι τα μεγαλύτερα sites για αγορά παπουτσιών

best shoe stores in Greece
Έχω συγκεντρώσει τα καλύτερα online μαγαζιά για να αγοράσεις παπούτσια.

Έχοντας γράψει μια τεράστια λίστα με τα καλύτερα eshops στην Ελλάδα (χωρισμένα ανά κατηγορία) ήρθε η ώρα να φτιάξω και μια αντίστοιχη λίστα με eshops που ειδικεύονται στη πώληση παπουτσιών!




Στη λίστα που ακολουθεί θα βρεις φθηνά παπούτσια που μπορούν να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς.
Δες εδώ πως να καθαρίσεις τα αθλητικά παπούτσια και εδώ άλλα χρήσιμα για τα παπούτσια σου.

Τα online καταστήματα έχουν μεγαλύτερη ποικιλία σε παπούτσια από τα φυσικά καταστήματα και μπορείς να τα δεις από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου σου. Επίσης μπορείς να κερδίσεις επιστροφή χρημάτων με κάθε σου αγορά!

Για να δούμε ποια είναι τα μεγαλύτερα online καταστήματα για αγορά υποδημάτων.


Όπως λέει και το όνομά του το 99 fashion brands έχει πάνω από 99 εταιρίες με παπούτσια αλλά και άλλα προϊόντα από τις μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου. Σίγουρα θα βρεις κάτι που θα σου αρέσει! Με δωρεάν μεταφορικά άνω των 199€.

Το All-About-Sneakers είναι ένα φυσικό, αλλά και διαδικτυακό κατάστημα εμπορίας αθλητικών υποδημάτων! Με δωρεάν μεταφορικά άνω των 70€.

Μοναδικά στιλάτα χειροποίητα παπούτσια και σανδάλια τα περισσότερα φτιαγμένα από Ελληνικά χέρια με μεράκι! Διαχρονικά αλλά και μοντέρνα νεανικά παπούτσια φτιαγμένα από τα καλύτερα υλικά για να είναι ταυτόχρονα άνετα σταθερά στο πόδι ανθεκτικά και ιδιαίτερα πρακτικά.

woman legs with black shoes

Το artepiedi είναι το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας Arte Piedi! Η Arte Piedi είναι μία εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής, χονδρικής πώλησης και λιανικής πωλήσεις γυναικείων υποδημάτων εδώ και 70 χρόνια. Με δωρεάν μεταφορικά άνω των 39€.

Το athletix είναι το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης αθλητικών ειδών στην Ελλάδα το οποίο παρέχει σε κάθε αγορά πιστοποιητικό γνησιότητας προϊόντος. Το athletix είναι το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα αθλητικών και casual ειδών. Διαθέτει όλα τα είδη των πιο επώνυμων εταιρειών του χώρου όπως: Nike, Adidas, Asics, UnderArmour, Columbia, UnderArmour , Puma, Salomon, Reebok κ.π.α.

To BagiotaShoes είναι ένα e-shop παπουτσιών, λειτουργεί απο τον Ιανουάριο του 2016 έχοντας ανοδική πορεία από το ξεκίνημα του έως και τώρα. Διαθέτει μία μεγάλη γκάμα από τα πιο γνωστά brands παπουτσιών. Με δωρεάν μεταφορικά άνω των 40€.

Bokashoes. Αποκλειστικός αντιπρόσωπος της  Bata στην Ελλάδα. H Bata είναι σήμερα η μεγαλύτερη εταιρεία υποδημάτων σε παγκόσμιο επίπεδο, με 5.500 καταστήματα έχει παρουσία σε 5 ηπείρους, σε 75 χώρες και πουλάει πάνω από 1.000.000 παπούτσια την ημέρα! Με δωρεάν μεταφορικά!

To C&C Fashionstreet είναι το πιο μοντέρνο ηλεκτρονικό κατάστημα streetstyle δερμάτινων παπουτσιών, σχεδιασμένων και κατασκευασμένων αποκλειστικά στην Ελλάδα. Με δωρεάν μεταφορικά!

Το Νο1 ανδρικό e-shop παπουτσιών στην Ελλάδα, με την μεγαλύτερη συλλογή σε επώνυμα brands στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Με δωρεάν μεταφορικά!

Celebrity Shoes. Το No.1 ηλεκτρονικό κατάστημα γυναικείων υποδημάτων προσφέρει μοναδικά σχέδια σε απίστευτες τιμές! Με δωρεάν μεταφορικά άνω των 50€.

Το επί 2 χρόνια συνεχόμενα βραβευμένο με evolution award ηλεκτρονικό κατάστημα cosmossport.gr είναι η Νο1 επιλογή για την αγορά επώνυμων αθλητικών ειδών! Με δωρεάν μεταφορικά άνω των 70€.

Στο delikaris-sport θα βρεις τις κορυφαίες εταιρίες όπως Nike, Adidas, Reebok, Converse, Asics,Βοdytalk, Quiksliver, Arena, Speedo, Diadora, Umbro, Spalding στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Με δωρεάν μεταφορικά άνω των 50€.

Στο DiDo θα βρεις οικονομικά παπούτσια για όλα τα μέλη της οικογένειας. Η εταιρεία, είναι 45 χρόνια στον κλάδο των υποδημάτων, ενώ το DiDo.gr έχει δημιουργηθεί από το 2012 και η πορεία του είναι συνεχώς ανοδική. Με δωρεάν μεταφορικά άνω των 69€.

Εμπνευσμένη από το ιταλικό «di solo» που σημαίνει «μόνο», είναι ένα brand υποδημάτων με εξειδίκευση στα γυναικεία υποδήματα και με την υπογραφή της ιταλικής φινέτσας. Τα υποδήματα καθορίζουν την εμφάνιση, δηλώνουν τον χαρακτήρα, στηρίζουν κάθε βήμα, για αυτό κάθε δημιουργία Disollo διαθέτει μία σύνθεση άνεσης, στυλ, και μοναδικότητας, που αναδεικνύει κάθε κάτοχό του. Με δωρεάν μεταφορικά!

legs with colorful shoes


H Envieshoes είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία, παραγωγής και εισαγωγής υποδημάτων με 45ετή εμπειρία στο χώρο του εμπορίου και συνεργασίες εμπιστοσύνης. Οι πελάτες της εκτείνονται σε ολόκληρη την επικράτεια αλλά και σε χώρες του εξωτερικού. Το ηλεκτρονικό της κατάστημα δημιουργήθηκε το 2014 ώστε να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία της εταιρείας και να φέρει το προϊόν ένα βήμα πιο κοντά στους καταναλωτές της. Με δωρεάν μεταφορικά!

Η εταιρεία λειτουργεί απο το 2002. Η φιλοσοφία της εταιρίας είναι να δημιουργούν παπούτσια σε οικονομικές τιμές, αλλά πάντα με άριστα υλικά και με σεβασμό προς τον πελάτη. Διαθέτουν προϊόντα για τον Άνδρα, την Γυναικά και το Παιδί σε μεγάλη ποικιλία και με συνεχή εβδομαδιαία ανανέωση των προϊόντων. Με δωρεάν μεταφορικά άνω των 22€.

Το evangeliadrosi είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που προσφέρει ότι πιο πρωτότυπο και διαφορετικό σε κοσμήματα, παπούτσια, ρούχα γυναικεία και παιδικά. Με δωρεάν μεταφορικά άνω των 50€.

Tο Factory Outlet, το μεγαλύτερο Ελληνικό πολυκατάστημα Outlet αποτελεί μια μοναδική εμπειρία αγορών για τους καταναλωτές, προσφέροντας εξαιρετικά είδη επωνύμων brands και σχεδιαστών σε μοναδικά χαμηλές τιμές σε όλη τη διάρκεια του χρόνου. Με δωρεάν μεταφορικά άνω των 50€.

Το fashionmark είναι το fashion e-shop που ήρθε για να καλύψει κάθε νέα τάση για τα σημερινά κορίτσια σε τιμές που ξετρελαίνουν. Με δωρεάν μεταφορικά άνω των 30€.

woman with black high heels

Η εταιρία FratelliPetridi ιδρύθηκε το 1957 στη Θεσσαλονίκη. Από την ίδρυσή της έως και σήμερα, η εταιρία απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες που επιλέγουν το μοντέρνο ή διαχρονικό αλλά σε κάθε περίπτωση ποιοτικό στυλ, μέσα από καθιερωμένα και επιτυχημένα Brands καθώς και με τις συλλογές που φέρουν την υπογραφή Fratelli Petridi και SELFIE. Με δωρεάν μεταφορικά άνω των 50€.

 To g Fashion room λατρεύει τη γυναικεία μόδα! Ένα Multi Brand Store με γυναικεία ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που φιλοξενεί δεκάδες γνωστά fashion brands της αγοράς που προτιμούν οι γυναίκες και συνεργάζεται με πολλές ακόμη βιοτεχνίες εσωτερικού και εξωτερικού με συνεχείς νέες αφίξεις. Όλα τα προϊόντα είναι ετοιμοπαράδοτα και αποστέλλονται άμεσα. Με δωρεάν μεταφορικά άνω των 30€.

Το  Gwear είναι ένα ενδιαφέρον ηλεκτρονικό κατάστημα για παπούτσια και τσάντες. Η εταιρεία  λειτουργεί αποκλειστικά μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος προσφέροντας μποτάκια, γόβες, μπότες, πέδιλα, πλατφόρμες, loafers, αθλητικά παπούτσια, sneakers αλλά και τσάντες από τις αγαπημένες σας μάρκες όπως Diesel, Tamaris, Nike, Adidas, US Polo Assn., Arte Piedi, Marco Tozzi, Xti, Commanchero και άλλες επώνυμες μάρκες σε ασυναγώνιστες τιμές και με δωρεάν τα μεταφορικά και τις αλλαγές! Με δωρεάν μεταφορικά!

Hall Of Brands. Το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό πολυκατάστημα αθλητικής & casual υπόδησης ένδυσης στην Ελλάδα. Οι πιο ενημερωμένες συλλογές όλων των επώνυμων αθλητικών brands. Με δωρεάν μεταφορικά άνω των 30€.

men shoes

To πληρέστερο και ανταγωνιστικότερο ηλεκτρονικό πολυκατάστημα υποδημάτων & αξεσουάρ στην Ελληνική Αγορά. Δωρεάν αποστολή & επιστροφή σε όλη την Ελλάδα με χιλιάδες προϊόντα που ανανεώνονται καθημερινά. Με δωρεάν μεταφορικά άνω των 49€.

Το IqShoes είναι ένα online κατάστημα με παιδικά, γυναικεία και ανδρικά παπούτσια και παντόφλες.
Θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από όμορφα σχέδια, υψηλής ποιότητας σε χαμηλές τιμές.
Με δωρεάν μεταφορικά άνω των 20€.

 Έμφαση στην υψηλή ποιότητα με χαμηλές τιμές, έχοντας πάντα ως γνώμονα τις τάσεις της μόδας αλλά και την άνεση για ανέμελα και ξεκούραστα βήματα! Με δωρεάν μεταφορικά άνω των 39.9€.

Η εταιρεία John-Andy δραστηριοποιείται στο χώρο της μόδας από το 1959.  Ξεκίνησε με την κατασκευή δερμάτινων υποδημάτων και αξεσουάρ στο κέντρο της Αθήνας, στην  Πλάκα. Σήμερα εδρεύει στην περιοχή της Δάφνης και θέλοντας να είναι πάντα updated στις εξελίξεις, το 2011 δημιούργησε το john-andy.com. Με δωρεάν μεταφορικά!

Το Kalapod είναι μια μάρκα ξεχωριστή από κάθε άλλη και εμπνεύστηκε από τις τελευταίες τάσεις που προωθούνται από τους εμπόρους υποδημάτων σε ολόκληρη την Ευρώπη, διαφοροποιώντας τον εαυτό της από τρίτους μέσω ενός ευρέος φάσματος προϊόντων σε πολύ χαμηλές τιμές. Μπορείς να βρεις υποδήματα, ρούχα και αξεσουάρ, όλων των ειδών, για όλες τις εποχές για τους άνδρες, τις γυναίκες και τα παιδιά. Με δωρεάν μεταφορικά άνω των 29.9€.

Ηλεκτρονικό κατάστημα με υποδήματα και αξεσουάρ κορυφαίων σχεδιαστών. Πολυετή εμπειρία στον κλάδο της μόδας με φυσική παρουσία 4 καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα. Με δωρεάν μεταφορικά!

white sneakers

Το keepfred είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με μία μεγάλη ποικιλία από παπούτσια σε μοντέρνα σχέδια και χρώματα για άνδρες και για γυναίκες με άποψη και στιλ. Ο κόσμος των Fred είναι πολύχρωμος και διασκεδαστικός! Με σύμβολο το μουστάκι και με μότο το ”keep fred because normal’s boring” σε προσκαλεί να παίξεις με το στιλ, να δοκιμάσεις νέα υλικά και να ανακαλύψεις το fashion icon που κρύβεται μέσα σου! Με δωρεάν μεταφορικά!

Ολοκλήρωσε το ντύσιμο σου με τις καλύτερες επώνυμες επιλογές σε παπούτσια και τσάντες από το Koniaris Shoes. Με δωρεάν μεταφορικά άνω των 30€.

Η Li-Ning Greece είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Li-Ning στην Ελλάδα. Η Li-Ning είναι η ανερχόμενη δύναμη στο χώρο της αθλητικής ένδυσης και υπόδησης. Βασική μας προτεραιότητα να παρέχουμε στους πελάτες μας ανθεκτικά προϊόντα άριστης ποιότητας με καινοτόμο design. Με δωρεάν μεταφορικά άνω των 70€.

Η Luigi Footwear ιδρύθηκε το 2013, με στόχο να κάνει την διεθνή μόδα των παπουτσιών προσιτή σε όλους. Ξεκινώντας από ένα κατάστημα στην τοπική αγορά της Θεσσαλονίκης, δημιούργησε το 2015 ένα από τα πρώτα και πιο καινοτόμα eshop κάνοντας πλέον τις συλλογές της προσβάσιμες σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Με δωρεάν μεταφορικά!

Mandellos Sports. Γνήσια επώνυμα αθλητικά παπούτσια, ρούχα και αξεσουάρ σε ανταγωνιστικές τιμές. Με δωρεάν μεταφορικά άνω των 49€.

Η Μigato είναι μια ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της υπόδησης και των αξεσουάρ από το 1983, προσφέροντας πλήρεις συλλογές γυναικείων, ανδρικών και παιδικών υποδημάτων και αξεσουάρ μέσα από το σύγχρονο eshop της, που εξυπηρετεί Ελλάδα και εξωτερικό. Με δωρεάν μεταφορικά άνω των 30€.

Το Mustshoes είναι η βιτρίνα φυσικού καταστήματος στο Γαλάτσι. Με δωρεάν μεταφορικά!

Η εταιρεία mybrand shoes ειδικεύεται στην πώληση αθλητικών υποδημάτων, ενδυμάτων και αξεσουάρ. Οι συνεργασίες με τους πιο γνωστούς οίκους υποδημάτων και ενδυμάτων σε Ελλάδα και εξωτερικό, το υψηλό επιτελείο υπηρεσιών και ο σεβασμός στον καταναλωτή κατατάσσουν την εταιρεία στις πρώτες θέσης προτίμησης του αγοραστικού κοινού. Με δωρεάν μεταφορικά!

woman high heel shoes

To MyShoe είναι το μεγαλύτερο eShop για παπούτσια στην Ελλάδα, έχοντας μια συλλογή που ξεπερνάει τα 280 brands και 11,000 σχέδια παπουτσιών, για να καλύψει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες. Με δωρεάν μεταφορικά!

Τo Olympic stores πρόκειται για μια κορυφαία επιλογή ηλεκτρονικής αγοράς υποδημάτων. Μέσα από την τεράστια συλλογή του θα ανακαλύψεεις μοναδικά κομμάτια σε μοντέρνα σχέδια και χρώματα για όλα τα γούστα και κυρίως για όλες τις ηλικίες. Με δωρεάν μεταφορικά!

Το Onlineshoes είναι ένα μοντέρνο και εύχρηστο ηλεκτρονικό κατάστημα γυναικείων υποδημάτων και τσαντών. Μπες τώρα στο κατάστημα και ανακάλυψε μια μοναδική ποικιλία από πέδιλα, πλατφόρμες, γόβες, sneakers, μοκασινάκια, αλλά και πολλά άλλα! Με δωρεάν μεταφορικά άνω των 35€.

Parashos Shoes
Η εταιρεία Parashos Shoes ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1930.Τα καταστήματα Parashos διακρίνονται για την προσήλωση στις αξίες τους και την άριστη ποιότητα. Η εταιρεία απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες που επιλέγουν το μοντέρνο και διαχρονικό στύλ. Με δωρεάν μεταφορικά άνω των 50€.

Parex
Το Parex.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της Parex, ένα brand γνωστό για τη μεγάλη ποικιλία και τις φανταστικές τιμές σε comfort Παπούτσια, Παντόφλες Σπιτιού και Σαγιονάρες Parex για τη Γυναίκα, τον Άνδρα και το Παιδί. Με δωρεάν μεταφορικά άνω των 45€.

boots

PieDini
Στο Piedini Shoes.gr θα βρεις μια απίστευτη ποικιλία από επώνυμα, ελληνικά και ξένα brands σε γυναικεία παπούτσια και ανδρικά παπούτσια καθώς και τσάντες. Νο 1 σε φιλική εξυπηρέτηση, άμεση παράδοση, απίστευτες τιμές και on-line προσφορές! Με δωρεάν μεταφορικά άνω των 48€.

Sante Shoes
Sante shoes, ανακάλυψε την πλούσια συλλογή γυναικείων υποδημάτων Ελληνικής κατασκευής και υψηλής αισθητικής σε γόβες, μπότες, μποτάκια, πέδιλα, πλατφόρμες και τσάντες! Με δωρεάν μεταφορικά!

Sedici
Sedici.gr, το ηλεκτρονικό τους κατάστημα προσφέρει μεγάλη ποικιλία σε γυναικεία παπούτσια.  Η μόδα και η ποιότητα είναι ειδικότητα τους! Με δωρεάν μεταφορικά άνω των 50€.

Shoes Now
Στο ShoesNow θα βρειςτη πιο ενημερωμένη ποικιλία από δερμάτινα παπούτσια στις καλύτερες τιμές της αγοράς, με μεγάλες εκπτώσεις και προσφορές! Με δωρεάν μεταφορικά!

Shooz!
"Shooz!", η Νο.1 εταιρεία σε γυναικεία και ανδρικά υποδήματα σε όλη την Ελλάδα με άριστη σχέση ποιότητας τιμής και εξυπηρέτησης πελατών. Με δωρεάν μεταφορικά!

Το SLAMDUNK είναι το 1ο Αποκλειστικά Μπασκετικό κατάστημα στην Ελλάδα και ανήκει στον όμιλο της Νο1 Ελληνικής αλυσίδας πώλησης επώνυμων αθλητικών ειδών Κόσμος Σπορ.

Sneaker Cage
Στο SneakerCage.gr ζουν Top Level Sneakers από retro, limited edition συλλογές & fresh releases στα πιο iconic brands. Με δωρεάν μεταφορικά άνω των 60€.

Sneaker10
To Sneaker10 είναι ένα e-shop αφιερωμένο στους λάτρεις των sneakers και όχι μόνο! Είναι το one-stop shop όσων θέλουν να βρουν τα πιο τελευταία και συλλεκτικά κομμάτια επώνυμων αθλητικών! Με δωρεάν μεταφορικά άνω των 70€.

Spartoo
Με περισσότερες από 744 μάρκες και 45.000 μοντέλα, το Spartoo.gr τοποθετείται ως το No1 site για αγορές παπουτσιών μέσω internet. Η αναζήτηση γίνεται πολύ εύκολα με λίγες μόνο κινήσεις και ανάλογα με τις επιθυμίες σας, ανά μάρκα ή ανά στυλ: City, Sneakers, Skate, Relax, Chic, Green, Sport ή Rock. Με δωρεάν μεταφορικά!

Sport Cafe
Τα Sport Café είναι μία εταιρεία λιανικής πώλησης αθλητικής, casual και sport lifestyle ένδυσης και υπόδησης. Τα καταστήματα της εταιρείας συμπεριλαμβανομένου και το eshop της sportcafe προσφέρουν μία ολοκληρωμένη πρόταση για όλη την οικογένεια και όλες τις ηλικίες. Με δωρεάν μεταφορικά άνω των 55€

couple with shoes

Toi&moi
Το eshop της Toi&moi είναι κατασκευασμένο με βάση τα διεθνή πρότυπα και απόλυτα λειτουργικό. Μπορείς να μπεις στο toi-moi, να δεις όλες τις κατηγορίες της collection Toi&moi και να αγοράσεις το αγαπημένο σου προϊόν από οποιοδήποτε σημείο στην Ελλάδα και αν βρίσκεσαι με δωρεάν τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής.

Troumpoukis
Στο troumpoukis.gr θα βρεις τη μεγαλύτερη ποικιλία από παπούτσια και αξεσουάρ στις καλύτερες τιμές της αγοράς για τον άνδρα, την γυναίκα και το παιδί. Η καλύτερη ποιότητα στην καλύτερη τιμή! Με δωρεάν μεταφορικά άνω των 35€.

Tsakiris Mallas
Από το 1969 η TSAKIRIS MALLAS έχει καταφέρει να ξεχωρίσει για τη state-of-art μόδα που προτείνει στη σύγχρονη γυναίκα. Tαυτισμένη με τη δημιουργικότητα, την καινοτομία και τις εμπνευσμένες σχεδιαστικές γραμμές αποτελεί must fashion item όχι μόνο για τον κόσμο του σήμερα αλλά κυρίως για αυτόν του αύριο. Με δωρεάν μεταφορικά άνω των 29€.

Tsimpolis
Στο Tsimpolis.gr θα βρεις γυναικεία και ανδρικά παπούτσια στις καλύτερες τιμές με εκπτώσεις που αγγίζουν το 70%. Με δωρεάν μεταφορικά άνω των 40€.

Tsoukalas
Η εταιρεία Tsoukalas δραστηριοποιείται στο εμπόριο υποδημάτων και κατάφερε να καθιερωθεί ως μια από τις πρωτοποριακές και καινοτόμες εταιρείες στον χώρο του γυναικείου υποδήματος. Με δωρεάν μεταφορικά άνω των 40€.

Vavoulas
Δερμάτινα υποδήματα υψηλών προδιαγραφών κατασκευασμένα στην Ελλάδα. Η εταιρεία Βαβουλάς πάντα ενημερωμένη από την διεθνή μόδα και τις ανάγκες τις σύγχρονης γυναικάς προτείνει και προσφέρει υποδήματα υψηλής ποιότητας και αισθητικής που προορίζονται να συνοδευόσουν κάθε γυναίκα σε όλες της τις δραστηριότητες. Με δωρεάν μεταφορικά άνω των 90€.

VOI & NOI
Ψάχνεις για παπούτσια με ποιότητα, στυλ και χαμηλές τιμές; Μην ψάχνεις αλλού, όλα υπάρχουν στο Voi & Noi. Με δωρεάν μεταφορικά άνω των 60€.

felt shoes

Wooppers
Το wooppers είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα για να παραγγείλεις ολόμαλλες χειροποίητες παντόφλες (wooppers) που φτιάχνονται με τη μέθοδο wet felting στα δικά σου μέτρα. Μεταφορικά 5€.

X-Ray Shoes
Στο x-ray shoes θα βρεις μεγάλη ποικιλία σε επώνυμες εταιρίες γυναικείων και αντρικών υποδημάτων και αξεσουάρ. Με δωρεάν μεταφορικά άνω των 45€.

Yfantidis
Από το 1930 η επιχείρηση Υφαντίδης ειδικεύεται στη κατασκευή και πώληση υποδημάτων για όλη την οικογένεια. Με δωρεάν μεταφορικά άνω των 50€.

Yoox
Το yoox.com είναι μια από τις μεγαλύτερες virtual μπουτίκ μόδας στον κόσμο, με μεγάλη ποικιλία σε επώνυμα fashion brands! Μεταφορικά 12€.

Yuta shoes
Yuta Shoes – Το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα με Ελληνικά χειροποίητα Vegan και Eco Friendly παπούτσια από εναλλακτικά μη ζωικά δέρματα.

Zakro Shoes
To Zakro Shoes φιλοξενεί πάνω από 50 εταιρείες παπουτσιών για άντρες και γυναίκες. Με δωρεάν μεταφορικά!

Z mall
Περισσότεροι από 5000 κωδικοί προϊόντων, 120 επώνυμων Brands (Nike, Puma, adidas, Ugg, Salomon, Fila, Gant, G-star, Pepe Jeans, SuperDry είναι μερικά από αυτά) είναι διαθέσιμοι για τον επισκέπτη του Z-mall δημιουργώντας έτσι την μεγαλύτερη ποικιλία που μπορεί να συναντήσει κανείς σε κατάστημα στην Ελλάδα.


Θες να συνεισφέρεις στη λειτουργία της πιο χρήσιμης ιστοσελίδας;
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να υποστηρίξεις την ιστοσελίδα μου!

Από ένα απλό Like στην σελίδα στο Facebook, Sub στο YouTube μέχρι να επιλέξεις τις φιλικές μας ιστοσελίδες για τις ηλεκτρονικές σου αγορές, από τους παρακάτω συνδέσμους:
Amazon, Booking, Ebay, Eshop
Electroholic, Lenovo, Media Markt, Public

Με κάθε σου αγορά, και χωρίς να χρεώνεσαι τίποτα επιπλέον, το site θα παίρνει μια πολύ μικρή προμήθεια από το κατάστημα, η οποία είναι σημαντική βοήθεια για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων.

Αν προτιμάς αγορές από την Κίνα, προτείνω τα παρακάτω eshops:
Aliexpress, Banggood, Gearbest

Για την πλήρη προστασία και ασφάλεια όλων των αγαπημένων σου συσκευών με Windows, Android, iOS & MacOS, προτείνω τα προϊόντα ασφαλείας της Bitdefender

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στην ιστοσελίδα μας toxrisimo.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (do-follow link) στην σελίδα του άρθρου. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νόμιμου δικαιώματός του.
Udemy’s Hot Sale! Courses start at just 10.99 €!