Πως να κερδίσεις χρήματα από τις αγορές σου | το Χρήσιμο

Πως να κερδίσεις χρήματα από τις αγορές σου

μπλε κουμπαράς

Πλήρωσε λιγότερα χρήματα σε κάθε αγορά σου...

Τι εννοούμε όταν λέμε επιστροφή χρημάτων (cashback), τι σημαίνει ο όρος cashback;


Η επιστροφή χρημάτων (cashback) είναι ο πιο εύκολος τρόπος να εξοικονομήσεις χρήματα από τις online αγορές σου. Πολλές ιστοσελίδες και εφαρμογές υιοθετούν αυτή την πρακτική και σου προσφέρουν ένα ποσοστό από τις αγορές σου. Το ποσό της επιστροφής μπορεί να κυμαίνεται από 1% έως ακόμα και πάνω από 10%!

Πως μπορείς να κερδίσεις επιστροφή χρημάτων; 


Παραδείγματος χάρη έχεις ψωνίσει προιόντα 50€ και το κατάστημα που ψώνισες υποστηρίζει επιστροφή 10% τότε θα σου επιστραφούν 5€!

Θα δούμε ποιες εφαρμογές μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να επωφεληθείς επιστροφή χρημάτων κάθε φορά που κάνεις τα ψώνια σου online.
Και μια που είπα για online αγορές μπορείς να δεις τη λίστα που έχω φτιάξει με τα καλύτερα online μαγαζιά!

Ποιες είναι οι εφαρμογές και οι ιστοσελίδες που προσφέρουν επιστροφή χρημάτων;

Cashback World

Το cashback world είναι μία από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες επιστροφής χρημάτων παγκοσμίως!
Η συγκεκριμένη πλατφόρμα συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα και πιο γνωστά καταστήματα στο κόσμο είτε είναι φυσικό κατάστημα είτε online eshop.

cashback world card
Πάνω απο 130.000 επιχειρήσεις συνεργάζονται με το cashback world. Προσφέρει cashback αλλά και shopping points.
Με απλά λόγια ψωνίζεις απο γνωστά καταστήματα και κερδίζεις επιστροφή χρημάτων, δηλαδή σαν να έχεις μονίμως μια έκπτωση στις αγορές σου.
Μπορείς να βγάλεις και δωρεάν κάρτα να τη δείχνεις στο κατάστημα που θα ψωνίσεις και να σου επιστρέφεται ένα ποσό στον λογαριασμό σου.
Εγώ το χρησιμοποιώ ποιο πολύ όταν ψωνίζω στα φυσικά καταστήματα. Για αγορές μέσω ιντερνετ διάβασε παρακάτω αυτά που προτείνω.

Cashback
  • Έως και 5% επιστροφή του ποσού αγοράς
  • Το ποσό εκταμίευσης μεταφέρεται μέσω εμβάσματος στον τραπεζικό λογαριασμό σου
  • Εκταμίευση από 20 € και άνω
Shopping Points
  • Με κάθε αγορά συλλέγεις και Shopping Points
  • Εξασφαλίζεις γενναιόδωρες εκπτώσεις με τα Shopping Point Deals
  • Τα Deals που εξαργυρώνονται αποφέρουν ξανά Cashback και Shopping Points

Pigogo

Το Pigogo είναι μια ελληνική, έξυπνη και ταυτόχρονα απλή πλατφόρμα, που επιτρέπει στους χρήστες του να κερδίζουν επιστροφή χρημάτων από τις ηλεκτρονικές τους αγορές. Στην λίστα του περιλαμβάνει πάνω από 450 ηλεκτρονικά καταστήματα.

Όσο οι χρήστες πραγματοποιούν αγορές από τα καταστήματα αυτά μέσω του Pigogo, κερδίζουν επιστροφή και μάλιστα όχι σε πόντους, δώρα ή κουπόνια, αλλά σε πραγματικά χρήματα που πληρώνονται στον τραπεζικό λογαριασμό τους.

Ενδεικτικά, ένας χρήστης μπορεί να κερδίσει €9 από κράτηση εισιτηρίων, €4 από την παραγγελία του σε supermarket, €14 από ρούχα που αγόρασε.

Επιπλέον κερδίζεις χρήματα προσκαλώντας τους φίλους σου μοιράζοντας το δικό σου σύνδεσμο, δηλαδή όταν ένας φίλος σου γραφτεί στο Pigogo και κερδίσει επιβεβαιωμένη επιστροφή 3€, θα κερδίσεις και εσύ 5€ που θα πιστωθούν στον λογαριασμό σου! Αυτός είναι ο δικός μου σύνδεσμος pigogo.gr/co/345/171576 κάνε κλικ και κέρδισε 3€!

Μπορείς να διαβάσεις και τις συχνές ερωτήσεις του pigogo για όποιες απορίες έχεις.
Διαθέτει Google Chrome extension με το όνομα Pigogo ALERT! για να βλέπεις ανά πάσα στιγμή ποιες ιστοσελίδες προσφέρουν επιστροφή χρημάτων.

Ψωνίστε με επιστροφή χρημάτων Cashback στο Apopou

ApoPou

Άλλη μια ιστοσελίδα που είναι παρόμοια με το Pigogo είναι το ApoPou, υποστηρίζει πάνω από 1000 καταστήματα.

Πως λειτουργεί η επιστροφή χρημάτων στο ApoPou;

Δημιουργείς ένα λογαριασμό στο ApoPou εντελώς δωρεάν, βρίσκεις το κατάστημα που θέλεις να ψωνίσεις μέσω του καταλόγου των online καταστημάτων που έχουν.

Μεταφέρεσαι στο κατάστημα μέσω του συνδέσμου “πήγαινε στο κατάστημα” και κάνεις τις αγορές σου κανονικά. Η επιστροφή χρημάτων πιστώνετε στον λογαριασμό σου στο ApoPou.

Όπως και στο Pigogo και εδώ μπορείς να κερδίσεις επιπλέον χρήματα προσκαλώντας τους φίλους σου μοιράζοντας το σύνδεσμό σου, το δικό μου link είναι το apopou.gr/?ref=21022 κερδίζεις 5€ για κάθε φίλο που συστήνεις και κάνει εγγραφή στο Apopou!

Letyshops

Μεγάλη ιστοσελίδα με έδρα την Ρωσσία με πάνω από 1800 συνεργαζόμενα online καταστήματα και πάνω από 8 εκατομμύρια χρήστες, λειτουργεί από το 2014.
Έχει εφαρμογή για τα κινητά σε Android και iOS, ώστε να είναι εύκολο να κερδίσεις επιστροφή χρημάτων από το κινητό σου.
Τέλος διαθέτει και Google Chrome extension με το όνομα Cashback service LetyShops που μπορείς να το βρεις εδώ.

Giving Assistant

Πολύ καλό το χρησιμοποιώ για αγορές από το Ebay, το Aliexpress και το Gearbest.
Συνήθως μου δίνει γύρω στο 3,5% επιστροφή χρημάτων από Aliexpress, 2.5% από Gearbest και 1% από το Ebay.


Όπως και στο Pigogo και στο ApoPou έτσι και στο Giving Assistant μπορείς να κερδίσεις χρήματα προσκαλώντας τους φίλους σου, έτσι για κάθε φίλο που συστήνεις μπορείς να κερδίσεις 5$, για κάθε φίλο που προσκαλείς και κάνει δωρεάν εγγραφή κερδίζει ο φίλος σου 5$ μόλις κερδίσει και αυτός χρήματα από τις αγορές του τότε κερδίζεις και εσυ 5$!

Κέρδισε 5$ αν χρησιμοποιήσεις το σύνδεσμό μου!
Διαθέτει και Google Chrome extension με το όνομα Giving Assistant Button που μπορείς να το βρεις εδώ.

Simply Best Coupons

Άλλο ένα πολύ καλό website που σου επιστρέφει χρήματα όταν πραγματοποιείς τις αγορές σου online, το συγκεκριμένο έχω παρατηρήσει ότι δίνει μεγαλύτερο ποσοστό επιστροφής σε σχέση με το Giving Assistant! πχ στο Aliexpress το Giving Assistant επιστρέφει μέχρι 3.5% επιστροφή χρημάτων ενώ το Simply Best Coupons δίνει μέχρι 6%!

Διαθέτει και Google Chrome extension με το όνομα Simply Best Coupons που μπορείς να το βρεις εδώ.

Η επιστροφή χρημάτων είναι μια πολύ διαδεδομένη υπηρεσία που υπάρχει εδώ και αρκετά χρόνια στο εξωτερικό. Υπολογίζεται ότι στη Μ. Βρετανία περισσότεροι από 7 εκατομμύρια χρήστες έχουν εξοικονομήσει πάνω από 300 εκατομμύρια ευρώ μέσα από αντίστοιχες πλατφόρμες!
Δοκίμασέ το και δε θα χάσεις, ίσα ίσα θα κερδίσεις!

Cashbackgr

Ακόμα ένα ελληνικό website που σε επιβραβεύβει με χρήματα για κάθε σου online αγορά!

Το Cashbackgr σου επιστρέφει μετρητά ενώ κάνεις τις αγορές σου από το internet στα πιο γνωστά ηλεκτρονικά καταστήματα. Από είδη ένδυσης και υπόδησης, μέχρι αεροπορικά εισιτήρια, κοσμήματα και προσφορές ημέρας, στο Cashbackgr θα βρείτς μια μεγάλη και συνεχώς αυξανόμενη λίστα συνεργαζόμενων καταστημάτων.

Πες στους φίλους σου για το Cashbackgr και θα κερδίσεις στο λογαριασμό σου €2.50 bonus μόλις ο φίλος σου κάνει την πρώτη του ανάληψη χρημάτων. Μπορείς να καλέσεις όσους φίλους επιθυμείς γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει κανένας περιορισμός, σκέψου λοιπόν ότι όσους περισσότερους συστήσεις τόσο μεγαλύτερο θα είναι το ποσό επιστροφής σου!

Δες και το βίντεο:



Θες να συνεισφέρεις στη λειτουργία της πιο χρήσιμης ιστοσελίδας;
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να υποστηρίξεις την ιστοσελίδα μου!

Από ένα απλό Like στην σελίδα στο Facebook, Sub στο YouTube μέχρι να επιλέξεις τις φιλικές μας ιστοσελίδες για τις ηλεκτρονικές σου αγορές, από τους παρακάτω συνδέσμους:
Amazon, Booking, Ebay, Eshop
Electroholic, Lenovo, Media Markt, Public

Με κάθε σου αγορά, και χωρίς να χρεώνεσαι τίποτα επιπλέον, το site θα παίρνει μια πολύ μικρή προμήθεια από το κατάστημα, η οποία είναι σημαντική βοήθεια για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων.

Αν προτιμάς αγορές από την Κίνα, προτείνω τα παρακάτω eshops:
Aliexpress, Banggood, Gearbest

Για την πλήρη προστασία και ασφάλεια όλων των αγαπημένων σου συσκευών με Windows, Android, iOS & MacOS, προτείνω τα προϊόντα ασφαλείας της Bitdefender

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στην ιστοσελίδα μας toxrisimo.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (do-follow link) στην σελίδα του άρθρου. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νόμιμου δικαιώματός του.
Udemy’s Hot Sale! Courses start at just 10.99 €!