Υποστήριξε την ιστοσελίδα μου | το Χρήσιμο

Υποστήριξε την ιστοσελίδα μου

office support
Τρόποι υποστήριξης της ιστοσελίδας μέσω αγορών...


Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και υποστήριξη της ιστοσελίδας μου


Γιατί να παραγγείλεις μέσα από το site μου;

Οι αγορές μέσω των συνδέσμων στην ιστοσελίδα μου, είναι ο καλύτερος τρόπος για να με υποστηρίξεις (εάν βεβαίως πιστεύεις ότι τα κείμενά μου το αξίζουν), χωρίς να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ παραπάνω. Με αυτή τη προμήθεια που παίρνω από τα καταστήματα συντηρώ την ιστοσελίδα και ουσιαστικά μου δίνεις δύναμη να συνεχίσω να γράφω χρήσιμα tips και άρθρα!

Τι είναι οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις;

Κάθε φορά που κάνεις μια παραγγελία διαδικτυακά από τις επιχειρήσεις που αναφέρω παρακάτω, μία ελάχιστη προμήθεια πιστώνεται στο ιστολόγιό μου. Ο κατάλογος τών επιχειρήσεων/συνεργατών μου ανανεώνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Υπάρχει κάποια επιβάρυνση στην παραγγελία σου;

Η τελική τιμή του προϊόντος που παραγγέλνεις δεν αλλάζει καθόλου όταν χρησιμοποιείς το website μου για τις παραγγελίες σου, ούτε υπάρχει κάποια άλλη κρυφή χρέωση ή επιβάρυνση για σένα. Aγοράζεις στο κόστος που θα πλήρωνες έτσι κι αλλιώς, είτε στο φυσικό, είτε στο διαδικτυακό κατάστημα τής επιχείρησης.

Είναι ασφαλής η διαδικασία;

Όταν πατήσεις σε κάποιο από τα τα καταστήματα που υπάρχουν παρακάτω ή στη λίστα με τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, στην πραγματικότητα μεταφέρεσαι στη σελίδα της επιχείρησης. Από εκείνη την στιγμή και μετά το site μου δεν παίζει κανέναν ρόλο σε όλη την διαδικασία αγορών και η ασφάλεια που έχεις είναι εκείνη που προσφέρει η επιχείρηση από την οποία κάνεις τις αγορές σου. Οπότε κάνεις κανονικά τις αγορές σου όπως θα τις έκανες κάθε άλλη φορά.

Με τον ίδιο περίπου τρόπο λειτουργούν και οι διαφημίσεις (banners) που εμφανίζονται διάσπαρτες μέσα στα κείμενα ή στη δεξιά στήλη. Ξέρω ότι είναι ενοχλητικές οι διαφημίσεις κατά την ανάγνωση, αλλά ένα κλικ επάνω σ’ αυτές μπορεί επίσης να ενισχύσει έστω και ελάχιστα την ιστοσελίδα μου.
Επίσης κοιτάζω να μην έχω ενοχλητικά pop up που εμφανίζονται ξαφνικά και σου σπάνε τα νεύρα.


Επιχειρήσεις με τις οποίες συνεργάζομαι





booking












































































































Εάν πάλι δεν θες αυτή τη στιγμή να αγοράσεις κάτι τότε μπορείς να κάνεις μια δωρεά πατώντας στο γαλάζιο κουμπί


ή στο Paypal

 

Σε ευχαριστώ θερμά για την υποστήριξή σου!

Θες να συνεισφέρεις στη λειτουργία της πιο χρήσιμης ιστοσελίδας;
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να υποστηρίξεις την ιστοσελίδα μου!

Από ένα απλό Like στην σελίδα στο Facebook, Sub στο YouTube μέχρι να επιλέξεις τις φιλικές μας ιστοσελίδες για τις ηλεκτρονικές σου αγορές, από τους παρακάτω συνδέσμους:
Amazon, Booking, Ebay, Eshop
Electroholic, Lenovo, Media Markt, Public

Με κάθε σου αγορά, και χωρίς να χρεώνεσαι τίποτα επιπλέον, το site θα παίρνει μια πολύ μικρή προμήθεια από το κατάστημα, η οποία είναι σημαντική βοήθεια για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων.

Αν προτιμάς αγορές από την Κίνα, προτείνω τα παρακάτω eshops:
Aliexpress, Banggood, Gearbest

Για την πλήρη προστασία και ασφάλεια όλων των αγαπημένων σου συσκευών με Windows, Android, iOS & MacOS, προτείνω τα προϊόντα ασφαλείας της Bitdefender

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στην ιστοσελίδα μας toxrisimo.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (do-follow link) στην σελίδα του άρθρου. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νόμιμου δικαιώματός του.
Udemy’s Hot Sale! Courses start at just 10.99 €!