Αυτά είναι τα καλύτερα ταξιδιωτικά sites για το 2020 | το Χρήσιμο

Αυτά είναι τα καλύτερα ταξιδιωτικά sites για το 2020

hotel de Louvre
Ποιες είναι οι μεγαλύτερες ταξιδιωτικές σελίδες στο ίντερνετ...

Αυτές είναι οι καλύτερες ιστοσελίδες για το επόμενό σου ταξίδι!

Airbnb

Ένα από τα κορυφαία site για επιλογές διαμονής, το Airbnb προσφέρει την εναλλακτική λύση του ξενοδοχείου για ταξιδιώτες που αναζητούν περισσότερο την αίσθηση του σπιτιού. Είτε ψάχνεις για ένα σαββατοκύριακο ή μια πιο μακροχρόνια μίσθωση, η μεγάλη βάση δεδομένων των ακινήτων που διευθύνονται από τους ντόπιους σε όλο τον κόσμο είναι μια δημοφιλής επιλογή.
Από τα μεγάλα σπίτια στην ύπαιθρο έως τα διαμερίσματα του κέντρου της πόλης σε μοναδικά καταλύματα όπως δεντρόσπιτα, το Airbnb έχει κάτι για κάθε ανάγκη του ταξιδιώτη, συμπεριλαμβανομένης της ενότητας "εμπειρίες" για τοπικά καθοδηγούμενες δραστηριότητες από ντόπιους.
Κέρδισε έως και 34€ αν κλείσεις δωμάτιο από το δικό μου σύνδεσμο.

Booking

Η αγαπημένη μου ιστοσελίδα για ταξίδια, μαζί με το Airbnb είναι οι δυο ιστοσελίδες που εμπιστεύομαι όταν χρειάζεται να κλείσω εισητήρια και να μάθω πληροφορίες.
Καθημερινά γίνονται κρατήσεις για πάνω από 1.550.000 διανυκτερεύσεις στην πλατφόρμα τους!

Skyscanner

Για αναζήτηση και σύγκριση πτήσεων χωρίς να χρειάζεται να βάλεις προορισμό ταξιδιού το Skyscanner είναι η κορυφαία μηχανή αναζήτησης πτήσεων. Το εργαλείο αναζήτησης σου επιτρέπει να πληκτρολογήσεις μια περιοχή ή και χωρίς περιοχή και σου δείχνει τις καλύτερες προσφορές για να ταξιδέψεις με κάποια ευελιξία.
Η επιλογή χάρτη προσθέτει έναν πιο οπτικό τρόπο για να εξερευνήσεις προορισμούς καθώς και κάποιες ιδέες για να σε βοηθήσει να πάρεις την απόφαση για διακοπές.


Kayak

Το Kayak είναι μια σταθερή αξία. Εκτός από τη σύγκριση των τιμών για πτήσεις, οι ταξιδιώτες μπορούν επίσης να αναζητήσουν ξενοδοχεία, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, ταξιδιωτικές προσφορές και ακόμη και κρουαζιέρες. Η δυνατότητα να βάλεις ευέλικτες ημερομηνίες +/-3ημέρες από την ημερομηνία που έχεις επιλέξει είναι ένα εξαιρετικό βοήθημα για να δείς τις διαφορές τιμών βάσει της ημέρας ταξιδιού. Θέλεις την καλύτερη δυνατή προσφορά;
Βάλε το Kayak να σε ειδοποιήσει στο email σου και θα σε ενημερώσει πότε η προτιμώμενη επιλογή σου είναι στο εύρος της τιμής που θέλεις.


WithLocals

Για τους ταξιδιώτες που επιθυμούν μια ταξιδιωτική εμπειρία με τους ντόπιους, το WithLocals είναι μια φανταστική πηγή για δραστηριότητες και εκδρομές με ντόπιους από κάθε μέρος. Με πάνω από 2000 εμπειρίες σε περισσότερους από 88 προορισμούς, ο ιστότοπος διαθέτει μια πληθώρα από αυθεντικές εκδρομές για να διαλέξεις, που έχουν ετοιμάσει πιστοποιημένοι οικοδεσπότες. Ιδιωτικές και εξατομικευμένες, οι καταχωρήσεις είναι προσαρμοσμένες σε κάθε τύπο ταξιδιώτη.
Περιπέτεια, οικογένεια, φαγητό, κλπ. Από το να περπατάς στο Παρίσι με έναν φωτογράφο μέχρι να δοκιμάζεις streetfood στην Ταϊλάνδη, οι ντόπιοι ξέρουν τα καλύτερα μέρη.

GlampingHub

Ο όρος Glamping βγαίνει από τις λέξεις glamour και camping με λίγα λόγια κυριλέ κάμπινγκ, η ιστοσελίδα Glampinghub παρουσιάζει πολλές επιλογές για ύπνο για ταξιδιώτες που ενδιαφέρονται να μείνουν πιο κοντά στη φύση. Ψάχνετε για απομακρυσμένη καμπίνα; Κανένα πρόβλημα. Πολυτελές κάμπινγκ; Εγινε. Sleepover σε ένα tipi; Σίγουρα. Η ενότητα "ταξιδιωτικές τάσεις" του site προσφέρει έμπνευση για τους εξερευνητές που αναμένουν την επόμενη απόδραση τους. Με επιλογές αναζήτησης για φιλικά προς τα κατοικίδια καταλύματα μέχρι και glamping με υδρομασάζ, υπάρχει πραγματικά κάτι για όλους.

Google Flights

Ένας άλλος κορυφαίος ιστότοπος για αναζήτηση και σύγκριση πτήσεων, το Google Flights καθιστούν εύκολη την αναζήτηση για προσφορές, σε ειδοποιούν για τα εισιτήρια ώστε να διαλέξεις το καλύτερο. Η εξερεύνηση προορισμών μέσω του χάρτη είναι μια ευπρόσδεκτη επιλογή για τους ταξιδιώτες που είναι ευέλικτοι με τις διακοπές τους.


AirWander

Μια μηχανή αναζήτησης πτήσεων που ειδικεύεται στις ενδιάμεσες στάσεις, το Airwander είναι μιαα νέα ιστοσελίδα και βοηθά τους ταξιδιώτες να προσθέσουν δωρεάν στάσεις (πάνω από 24 ώρες) σε τοποθεσίες που βασίζονται στους προορισμούς και τις ημέρες ταξιδιού τους. Αυτή η νέα μέθοδος σου επιτρέπει να εξερευνήσεις μια επιπλέον πόλη στο δρόμο σου προς τηον τελικό σου προορισμό των διακοπών σου, σαν να λέμε δύο σε ένα!

Hostelworld

Η ιδέα του να κοιμάσαι σε ένα δωμάτιο με κουκέτες μαζί με 5-6 ακόμα ταξιδιώτες που ροχαλίζουν μπορεί να μη φαντάζει και η πιο ιδανική ιδέα για διαμονή. Ωστόσο, το Hostelworld δεν είναι μόνο η κλασική ιδέα του hosteling. Οι ξενώνες είναι γνωστό πως απευθύνονται σε περιορισμένα budget για να είναι φιλικοί προς τον προϋπολογισμό, και ένας πολύ καλός τρόπος για να συναντήσεις ομοϊδεάτες ταξιδιώτες, ειδικά για σόλο εξερευνητές. Παρέχουν εκπληκτικούς κοινόχρηστους χώρους έτσι ενθαρύνουν τους ταξιδιώτες να γίνουν ακόμα πιο κοινωνικοί. Πολλοί προσφέρουν ιδιωτικά δωμάτια και ακόμη και ιδιωτικά μπάνια. Ο ιστότοπος διαθέτει επίσης ξενοδοχεία και επιλογές για bed and breakfast.

Tripadvisor

Από τις πιο γνωστές ιστοσελίδες με πληροφορίες για ταξίδια, ξενοδοχεία, δραστηριότητες και εστιατόρια το Tripadvisor προσφέρει επίσης μια κοινότητα χρήσιμων φόρουμ για τους ταξιδιώτες, για να ζητήσουν και να απαντήσουν σε ερωτήσεις για άλλους, βοηθώντας στην έρευνα και τον προγραμματισμό του επόμενου ταξιδιού σου.

GetYourGuide

Το getyourguide είναι μια πολύ χρήσιμη ιστοσελίδα που σε βοηθάει να βρεις τα καλύτερα αξιοθέατα, τα διάφορα tours και σου δείχνει ποιες είναι οι καλύτερες δραστηριότητες που μπορείς να κάνεις στη πόλη που σε ενδιαφέρει, εγώ συνήθως επιλέγω τα skip the line tours που προσφέρει στις πόλεις προορισμού γιατί βαριέμαι να περιμένω με τις ώρες στις ουρές.
Επίσης παίρνω ιδέες μέσα από τις προτάσεις της ιστοσελίδας!

HotelsCombined

Το HotelsCombined είναι μια μηχανή αναζήτησης που συγκρίνει τους μεγαλύτερους ταξιδιωτικούς ιστοτόπους για ξενοδοχεία, ουσιαστικά ψάχνει για σένα τις πιο συμφέρουσες επιλογές για τη διαμονή σου!
Οι ιστοσελίδες που ψάχνει μεταξύ άλλων είναι οι Booking, Hotels, Agoda, Hilton, Accor Hotels, Get A Room και άλλες πολλές.



Πιο αναλυτικά δες εδώ τις ιστοσελίδες για αεροπορικά, ακτοπλοικά και για ενοικιάσεις αυτοκινήτων.

Θες να συνεισφέρεις στη λειτουργία της πιο χρήσιμης ιστοσελίδας;
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να υποστηρίξεις την ιστοσελίδα μου!

Από ένα απλό Like στην σελίδα στο Facebook, Sub στο YouTube μέχρι να επιλέξεις τις φιλικές μας ιστοσελίδες για τις ηλεκτρονικές σου αγορές, από τους παρακάτω συνδέσμους:
Amazon, Booking, Ebay, Eshop
Electroholic, Lenovo, Media Markt, Public

Με κάθε σου αγορά, και χωρίς να χρεώνεσαι τίποτα επιπλέον, το site θα παίρνει μια πολύ μικρή προμήθεια από το κατάστημα, η οποία είναι σημαντική βοήθεια για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων.

Αν προτιμάς αγορές από την Κίνα, προτείνω τα παρακάτω eshops:
Aliexpress, Banggood, Gearbest

Για την πλήρη προστασία και ασφάλεια όλων των αγαπημένων σου συσκευών με Windows, Android, iOS & MacOS, προτείνω τα προϊόντα ασφαλείας της Bitdefender

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στην ιστοσελίδα μας toxrisimo.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (do-follow link) στην σελίδα του άρθρου. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νόμιμου δικαιώματός του.
Udemy’s Hot Sale! Courses start at just 10.99 €!