Λίστα με τα καλύτερα sites για ταξίδια και διακοπές | το Χρήσιμο

Λίστα με τα καλύτερα sites για ταξίδια και διακοπές

woman in airplane
Ποιος θα είναι ο επόμενος ταξιδιωτικός προορισμός σου;

Ετοιμάζεσαι για ταξίδι;


Έχω συγκεντρώσει διάφορες υπηρεσίες και ιστοσελίδες που έχουν σχέση με ταξίδια και εκδρομές

από sites για να κλείσεις τα αεροπορικά aegeanairairshopfygamediakopes ή τα ακτοπλοικά σου εισιτήρια όπως τα ferries-booking και digitickets.

Γνωστές ιστοσελίδες όπως το booking και το airbnb και άλλες λιγότερο γνωστές όπως το travelstaytion και το xenodoxeio για να κλείσεις δωμάτιο σε ξενοδοχείο, διαμέρισμα ακόμα και ολόκληρο σπίτι αν είστε πολλά άτομα.


Ιστοσελίδες με πακέτα και είδη ταξιδίου όπως το tourismekdromi, athensinsiders ενοικιάσεις αυτοκινήτων 
rentalcarseasyairpark ακόμη και για κρουαζιέρες όπως το vyra!

Τα έχω συγκεντρώσει παρακάτω ανά κατηγορίες. Ελπίζω να σου φανούν χρήσιμα.

Καλό ταξίδι και καλές διακοπές!



volkswagen bus car



Λίστα με τα καλύτερα sites για ταξίδια και διακοπές


Αεροπορικά Εισιτήρια

aegeanair 

Η Aegean Airlines, η μεγαλύτερη ελληνική αεροπορική εταιρεία και μέλος της Star Alliance, ξεκινώντας την πορεία της τον Μάιο του 1999 ως και σήμερα, προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας τόσο σε ανθρώπινο όσο και σε υλικό επίπεδο, σε πτήσεις μικρών και μεσαίων αποστάσεων.  Ο στόλος της εταιρείας απαρτίζεται από 31 υπερσύγχρονα, ολοκαίνουρια αεροσκάφη Airbus  A320/A321 με μέση ηλικία τα 4,5 έτη.

airshop

Ηλεκτρονικό κατάστημα όπου ειδικεύεται σε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων, ξενοδοχείων, πακέτα εκθέσεων και πολλά άλλα! Τώρα η αναζήτηση και η κράτηση για αεροπορικά εισιτήρια πιο εύκολη από ποτέ.

aktinatravelnow

Το Aktina Travel Now είναι η καινούρια ταξιδιωτική πλατφόρμα που έχει χτιστει γύρω από τον χρήστη και την εμπειρία του ταξιδιού. Το site είναι μέλος του Aktina Travel Group, μια από τις μεγαλύτερες ταξιδιωτικές εταιρείες στην Ελλάδα τα τελευταία 41 χρόνια. 

ask2go

Η ask2go μέλος του Diplomat Travel το οποίο είναι στο χώρο του τουρισμού από το 1987 αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα εξειδικευμένα site κράτησης αεροπορικών εισιτηρίων και ξενοδοχείων με πάνω από 200.000 προμηθευτές (ξενοδοχεία, αεροπορικές) σε όλο το κόσμο. Το σύστημα κρατήσεων προσφέρει τις καλύτερες τιμές σε συνδυασμό με ένα πολύ εύκολο περιβάλλον για το χρήστη το οποίο μετατρέπει την διαδικασία της κράτησης σε παιχνίδι.

croatiaairlines

Η Croatia Airlines, ο κροατικός εθνικός αερομεταφορέας και μέλος της Star Alliance, είναι μια μεσαίου μεγέθους ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρεία σε συνεχή ανάπτυξη.

fygamediakopes

To fygamediakopes.gr είναι το μεγαλύτερο συνδρομητικό club διακοπών στην Ελλάδα με περισσότερα από 200.000 μέλη τα οποία καθημερινά αυξάνονται. Οι υπηρεσίες που παρέχουν είναι κρατήσεις ξενοδοχείων, αεροπορικών εισιτηρίων, ενοικιάσεις αυτοκινήτων κ.α

kiwi

Η Kiwi.com ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2012 και από της αρχή έγινε πολύ καλά αποδεκτό τόσο από τους χρήστες και τους δημοσιογράφους (προβλήθηκε, μεταξύ άλλων, στην εφημερίδα The New York Times, USA Today, Le Figaro, κλπ). Τον Δεκέμβριο του 2013, η Kiwi.com απέκτησε τη WhichAirline.com, μια μηχανή αναζήτησης πτήσεων. Η εταιρεία σήμερα, αυξάνεται πολύ γρήγορα.

Στόχος της Kiwi.com είναι να βοηθάει τους χρήστες να βρίσκουν και να κλείνουν τις φθηνότερες πτήσεις σε όλο τον κόσμο, μέσα από ένα user-friendly website. Με την πιο εκτεταμένη βάση δεδομένων σε low cost πτήσεις, μαζί με πτήσεις που εκτελούνται από τις παραδοσιακές αεροπορικές εταιρείες, η Kiwi.com παρουσιάζει τα αποτελέσματα χρησιμοποιώντας διαδραστικό χάρτη, κάνοντας την εύρεση και κράτηση θέσεων μια πολύ ευχάριστη εμπειρία για τον χρήστη.

klm

Η KLM Royal Dutch Airlines είναι μια παγκόσμια αεροπορική εταιρεία με έδρα την Ολλανδία που ιδρύθηκε το 1919. Σήμερα, η KLM είναι η παλαιότερη αεροπορική εταιρεία που εξακολουθεί να λειτουργεί υπό το αρχικό της όνομα. Η KLM συνεργάζεται πολύ στενά με την Air France εντός του ομίλου KLM - Air France. Δεδομένου ότι οι δύο εταιρείες συγχωνεύθηκαν το 2004, συνέχισαν να λειτουργούν ως ξεχωριστές αεροπορικές εταιρείες, η καθεμία με τη δική της ταυτότητα και το εμπορικό σήμα.
Κάθε χρόνο, πάνω από 20 εκατομμύρια επιβάτες επιλέγουν την KLM!

olympicair

Με κύρια βάση της το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» και δευτερεύουσα βάση το αεροδρόμιο «Διαγόρας» της Ρόδου, στην Olympic Air πραγματοποιούν σήμερα περίπου 135 πτήσεις την ημέρα, εξυπηρετώντας συνολικά 18  δρομολόγια  εσωτερικού στις άγονες γραμμές.

Πιο συγκεκριμένα η Olympic Air εξυπηρετεί τις άγονες γραμμές με απευθείας πτήσεις από/προς Αθήνα για Αστυπάλαια, Ζάκυνθο, Λέρο, Μήλο, Νάξο, Πάρο, Σύρο, Κάλυμνο, Κύθηρα, Ικαρία, Σκιάθο, Κάρπαθο και από/προς τη Ρόδο για Κάρπαθο, Κάσο, Σητεία, Κω, Κάλυμνο, Λέρο, Αστυπάλαια και Καστελόριζο.
Επίσης με την Aegean υπάρχει συνεργασία πτήσεων κοινού κωδικού στο δίκτυο εσωτερικού, ενώ η  συνεργασία περιλαμβάνει και το δίκτυο άγονων γραμμών της Olympic Air.

petas

Το petas συνδυάζει την προχωρημένη τεχνολογία και τεχνογνωσία με την εμπειρία του προσωπικού που εξυπηρετεί με αμεσότητα τον χρήστη του online συστήματος. Είναι ένα μοντέρνο και εύκολο στη χρήση site με φρέσκιες προτάσεις για εκδρομές και ταξίδια, με προσφορές και εκπτωτικά κουπόνια για τους χρήστες. Στόχος η ποιότητα στη διαδικτυακή πώληση τουριστικών προϊόντων με εγγυημένα άψογο service στις καλύτερες τιμές.

qatarairways

Η Qatar Airways με έδρα την Doha είναι μία από τις πιο δημοφιλείς και αξιόπιστες αεροπορικές εταιρίες σε παγκόσμιο επίπεδο έχοντας πτήσεις σε παραπάνω από 100 προορισμούς σε Αφρική, Κεντρική Ασία , Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Βόρεια Ασία, Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική και Αυστραλία.

volotea

Στη Volotea συνδέουν ευρωπαϊκές πόλεις μικρού και μεσαίου μεγέθους με απευθείας πτήσεις σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Θέλουν να ξοδεύεις περισσότερο χρόνο στον προορισμό σου και λιγότερο χρόνο στο αεροπλάνο.
Εκτελούνται πτήσεις σε 78 ευρωπαϊκές πόλεις μεσαίου και μικρού μεγέθους σε 13 χώρες: Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία, Ελλάδα, Κροατία, Τσεχική Δημοκρατία, Αλβανία, Πορτογαλία, Μάλτα, Αυστρία, Ιρλανδία και Λουξεμβούργο.
Η Volotea προσφέρει λογικά χρονοδιαγράμματα, φιλικά αεροδρόμια, συνεργία με την τοπική περιοχή και απλή φιλοξενία. Καλές υπηρεσίες σε χαμηλό κόστος.

Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια


aktinatravelnow

Η πλατφόρμα προσφέρει real time διασύνδεση με παραπάνω από 340 αεροπορικές εταιρείες και με όλες τις μεγάλες ακτοπλοϊκές εταιρείες και υποστηρίζεται από τους έμπειρους συνεργάτες του Aktina Travel Group.

digitickets

Το DigiTickets.gr είναι μία προηγμένη τεχνολογικά διαδικτυακή πύλη η οποία εξειδικεύεται στην ηλεκτρονική κράτηση και αγορά ακτοπλοϊκών εισιτηρίων. Το σύστημα παρέχει την δυνατότητα στους χρήστες του να συλλέξουν πληροφορίες σχετικά με την διαθεσιμότητα ακτοπλοϊκών εισιτηρίων επιβατών, κλινών ή/ και οχημάτων, και να προβούν σε κράτηση και τελική αγορά αυτών, εφόσον το επιθυμούν.

ferries-booking

Η εταιρεία, Greekferries Club S.A., με 45 χρόνια παρουσία στην Ελληνική ναυτιλία και τουρισμό προτείνει ταξίδια στην Ελλάδα και τα Ελληνικά νησιά, με online κρατήσεις εισιτηρίων και σύγκριση τιμών.

ferryhopper

Το Ferryhopper είναι μια νέα, εύχρηστη online πλατφόρμα κράτησης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων που στοχεύει στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους επιβάτες. H πλατφόρμα διαθέτει πληροφορίες και επιλογές για πάνω από 160 προορισμούς.  Μέσω του Ferryhopper οι ταξιδιώτες μπορούν να αναζητήσουν τα ακτοπλοϊκά τους εισιτήρια εύκολα, γρήγορα, να συγκρίνουν τιμές, και να προχωρήσουν άμεσα στην κράτηση.
Είναι η πρώτη και μοναδική πλατφόρμα που παρέχει τη δυνατότητα συνδυασμού ακτοπλοϊκών δρομολογίων για τη διασύνδεση νησιών που δεν έχουν απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση. Επιπλέον, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να κάνει συνδυασμένη αναζήτηση και κράτηση πολλαπλών ταξιδιών (island hopping) και να οργανώσει το ταξίδι του στα ελληνικά νησιά ακόμη πιο εύκολα.

ferryscanner.com/ferry

Το Ferryscanner είναι ένα Online ταξιδιωτικό πρακτορείο ειδικευόμενο στην πώληση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων. Οι ικανοί συνεργάτες μπορούν να σας εγγυηθούν χαμηλές τιμές και την απαραίτητη υποστήριξη για το ταξίδι σου.
Μέσω της πλατφόρμας, μπορείς να ψάξεις για τους προορισμούς των ονείρων σου και να κλείσεις Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια για τα Ελληνικά νησιά, την Ιταλία και την Τουρκία!

letsferry

Το Let’s Ferry δημιουργήθηκε για να απλοποιήσει την κράτηση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων και να σας προσφέρει μέγιστη αξιοπιστία και υψηλό επίπεδο υπηρεσιών καλύπτοντας κάθε σχετική ανάγκη σας. Η εταιρία κάτοχος του Let’s Ferry είναι η «Gelasakis Group of Companies» η οποία παρέχει σύγχρονες ολοκληρωμένες ναυτιλιακές και τουριστικές υπηρεσίες από το 1984.
Μέσω του Let’s Ferry μπορείτε να κλείσετε ακτοπλοϊκά εισιτήρια για όλους τους Ελληνικούς προορισμούς, με όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρίες, τα δημοφιλή Ιταλικά λιμάνια καθώς και άλλους επιλεγμένους προορισμούς της Μεσογείου! Το Let’s Ferry δεν επιβάλει καμία έξτρα χρέωση για την έκδοση των εισιτηρίων. Παρέχεται η δυνατότητα αποστολής εισιτηρίων οπουδήποτε στον κόσμο μέσω Κούριερ.

petas

Κάνε εύκολα και απλά online κρατήσεις σε ακτοπλοϊκά εισιτήρια, ξενοδοχεία, αυτοκίνητα και συνδύασε τις κρατήσεις σου με υπηρεσίες ταξιδιωτικής ασφάλειας

vyra

Vyra η πρώτη ελληνική πλατφόρμα online εκμίσθωσης σκαφών αναψυχής στην Ελλάδα με διαδικασίες εύκολες, γρήγορες και σε προσιτές τιμές για όλους.
Το Vyra πρωτοεμφανίστηκε στις αρχές του 2016, με όραμα να μην αποτελέσει ακόμη έναν πράκτορα στις ανερχόμενη αγορά των sailing διακοπών αλλά με οπλοστάσιο έναν ποιοτικό στόλο με πάνω από 9000 επιλεγμένα σκάφη και εξειδικευμένο προσωπικό, να αποτελέσει έναν έμπιστο προσωπικό σύμβουλο διακοπών που αναζητά και προσφέρει προσωπικές προτάσεις που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες του κάθε ενδιαφερόμενου ξεχωριστά.
Κράτηση με 3 απλά βήματα
Το Vyra είναι μια online πλατφόρμα που παρέχει την δυνατότητα στον επισκέπτη να αναζητήσει σκάφη (ιστιοπλοϊκά, καταμαράν και μοτορ γιοτ), προσφορές και πληροφορίες προορισμών σε Ελλάδα, Τουρκία, Κροατία και να προχωρήσει άμεσα στην διαδικασία κράτησης, στις ημερομηνίες και τη μαρίνα της επιλογής του, με πολύ απλό τρόπο:
Επιλογή προορισμού και σκάφους, εισαγωγή προσωπικών στοιχείων και πληρωμή online.


zaplous

Το γραφείο γενικού τουρισμού ZAS TRAVEL ιδρύθηκε στη Νάξο το 1984, με σκοπό την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στους ταξιδιώτες και επισκέπτες του νησιού. Στο πλαίσιο συνεχούς βελτίωσης των υπηρεσιών που προσφέρουν στους πελάτες τους, προχωρήσανε στην ανάπτυξη του zaplous.gr προκειμένου να δώσουν τη δυνατότητα σε όλους τους ταξιδιώτες που προτιμούν την ταχύτητα του internet, την ευκολία να κλείσουν ακτοπλοϊκά εισιτήρια. Εκπροσωπούν τις πλέον αξιόπιστες και οργανωμένες ναυτιλιακές εταιρίες δίνοντας τη δυνατότητα να κάνουμε οποιαδήποτε κράτηση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για Ελλάδα και εξωτερικό. Στόχος τους είναι να παρέχουν την κάθε δυνατή διευκόλυνση και πληροφόρηση για την βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών.


Είδη Ταξιδίου

bagz

Ηλεκτρονικό κατάστημα με μεγάλη ποικιλία σε Ανδρικές, γυναικείες και παιδικές τσάντες βαλίτσες και είδη ταξιδιού. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο και με αντικαταβολή


e-gadgets

Το E-Gadgets προσφέρει πρωτότυπες ιδέες δώρων για μικρούς και μεγάλους. Διαθέτουν μεγάλη γκάμα από έξυπνα gadgets, εκπαιδευτικά παιχνίδια, ηλεκτρικά scooter και πατίνια, skateboard, DIY αλλά και πολλά ακόμη προϊόντα από κάθε γωνιά της Γης. 

gearbest

GearBest το γνωστό ηγετικό e-shop ηλεκτρονικών ειδών που έχει και είδη ταξιδίου.

Ολοκλήρωσε το ντύσιμο σου με τις καλύτερες επώνυμες επιλογές σε παπούτσια και τσάντες από το koniarisshoes τώρα και με ταξιδιωτικά είδη.

lycshop

Το Lycshop είναι το επίσημο eshop της Lycsac και CiTY, διαθέτοντας έτσι μια μεγάλη γκάμα από σχολικές τσάντες, είδη ταξιδίου, αξεσουάρ καθώς και fashion τσάντες σε συνεργασίες με μεγάλους σχεδιαστές του εξωτερικού όπως αυτή με την Patricia Field

sales247

Ένα από τα καλύτερα ηλεκτρονικά καταστήματα σε προϊόντα τεχνολογίας, αξεσουάρ κινητών - Gadget - H/Y, ενώ σου παρέχει και είδη ταξιδίου, με έμπνευση και ενημέρωση σε όλα τα επίπεδα.

samsonite

To επίσημο ελληνικό e-shop της Samsonite! To ηλεκτρονικό κατάστημα προσφέρει ποιοτικά και αυθεντικά προιόντα Samsonite με δωρεάν αποστολή και δωρεάν επιστροφή σε όλη την Ελλάδα.

starkstores

Το StarkStores είναι ένα νέο, ταχύτατα αναπτυσσόμενο  ηλεκτρονικό κατάστημα στο οποίο θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία ειδών για το σπίτι, όπως μικροηλεκτρικές συσκευές και εξοπλισμό κουζίνας και για την προσωπική φροντίδα. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του τα έξυπνα και πρωτότυπα προϊόντα καθώς και οι δυνατές προσφορές.


terra-nation

H Terra NationTM η 1η εξειδικευμένη εταιρεία στον εξοπλισμό για την παραλία και αγαπημένη του beach loving community σε όλο τον κόσμο παρουσιάζει την ολοκληρωμένη συλλογή για το 2019 στο ανανεωμένο eshop της. Αυτόματα σκίαστρα παραλίας, ομπρέλες παραλίας, μεγάλη επιλογή από πετσέτες και τσάντες θαλάσσης, πολυχρηστικά backpacks και τσαντάκια, παπούτσια παραλίας, αξεσουάρ και gadgets, συνδυάζουν όλα υψηλό σχεδιασμό και ποιότητα κατασκευής, διαχρονική μίνιμαλ αισθητική και 2ετή εγγύηση.
To Travel Bookstore είναι το Νο1 ταξιδιωτικό βιβλιοπωλείο στην Ελλάδα που εξειδικεύεται σε ταξιδιωτικούς οδηγούς, χάρτες και βιβλία. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε πάνω από 10.000 προϊόντα και brands όπως Orama Editions, Road, Anavasi, Explorer, Lonely Planet, Rough Guide, DK, Michelin, Time Out, AA διαθέσιμα σε πολλές γλώσσες.



Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων

Airportransfers

Το Airportransfers παρέχει αξιόπιστες και οικονομικά προσιτές μεταφορές από οποιοδήποτε αεροδρόμιο, λιμάνι, σιδηροδρομικό σταθμό ή σταθμό λεωφορείων οπουδήποτε στον κόσμο στο ξενοδοχείο σου και αντιστρόφως.


carnmotion

Μοναδική εμπειρία στην ενοικίαση αυτοκινήτου, σε όλη την Ελλάδα. Μοναδικό προϊόν ενοικίασης: χωρίς πιστωτική κάρτα, χωρίς εγγύηση, με πλήρη ασφάλεια. Συνεχής ανοδική πορεία με χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες.

easyairpark

Η easyairpark καλύπτει όλες τις ανάγκες του ταξιδιώτη του Ελ.Βενιζέλος, παρέχοντας υπηρεσίες όπως η οικονομική, ασφαλής, ποιοτική φύλαξη και φροντίδα του αυτοκινήτου του, την μεταφορά του, όπως επίσης και μεταφορά αποσκευών από και προς το αεροδρόμιο, υπηρεσίες valet parking κ.α.


elgrecotours

Πού θα θέλες να μείνεις; Σε ξενοδοχείο, σε στούντιο, σε διαμέρισμα, σε βίλα ή κάπου αλλού; Με πολυτέλεια ή με μικρό προϋπολογισμό; Οι επιλογές μπορεί να φαίνονται ατελείωτες, το ElGreco Tours, προσφέρει μια από τις μεγαλύτερες γκάμες υπηρεσιών διαμονής παγκοσμίως, την οποία μπορείτε να προσαρμόσεις στις ανάγκες των διακοπών σου και στον προϋπολογισμό σου.

rentalcars

Αναζήτησε, σύγκρινε και εξοικονόμησε.

Σύγκρινε 900 εταιρείες σε πάνω από 60.000 τοποθεσίες. Εγγύηση καλύτερης τιμής! Χωρίς χρέωση για χρήση πιστωτικής κάρτας, δίχως χρεώσεις για αλλαγές κράτησης

Κρουαζιέρες

vyra

Το Vyra είναι μια online πλατφόρμα που παρέχει την δυνατότητα στον επισκέπτη να αναζητήσει σκάφη (ιστιοπλοϊκά, καταμαράν και μοτορ γιοτ), προσφορές και πληροφορίες προορισμών σε Ελλάδα, Τουρκία, Κροατία και να προχωρήσει άμεσα στην διαδικασία κράτησης, στις ημερομηνίες και τη μαρίνα της επιλογής του, με πολύ απλό τρόπο:
Επιλογή προορισμού και σκάφους, εισαγωγή προσωπικών στοιχείων και πληρωμή online.
Vyra η πρώτη ελληνική πλατφόρμα online εκμίσθωσης σκαφών αναψυχής στην Ελλάδα με διαδικασίες εύκολες, γρήγορες και σε προσιτές τιμές για όλους.

Booking.com

Ξενοδοχεία - Ενοικιαζόμενα Δωμάτια - Σπίτια

airbnb
Ενοικίασε πρωτότυπα καταλύματα. Μείνε σε ονειρικούς χώρους. πάνω από 34000 πόλεις. Ασφάλεια πληρωμών, πάνω από 1 εκ. κατοικίες, δωρεάν εγγραφή, αξιολογήσεις χρηστών, υπηρεσία πελατών 24/7. Πάνω από 60εκ. ταξιδιώτες σε 191 χώρες στον κόσμο.

airshop
Ηλεκτρονικό κατάστημα όπου ειδικεύεται σε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων, ξενοδοχείων, πακέτα εκθέσεων και πολλά άλλα! Κάθε άνθρωπος διαφορετικός. Κάθε ταξίδι μοναδικό! Τώρα η αναζήτηση και η κράτηση για αεροπορικά εισιτήρια πιο εύκολη από ποτέ.

ask2go
Αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία  σε όλο το κόσμο με 3 απλά βήματα και με τις καλύτερες τιμές χάρις στην νέα εξελιγμένη τεχνολογία της πλατφόρμας μας.

booking

Κάνε κράτηση σε 85.000 προορισμούς παγκοσμίως. Το επίσημο site της Booking, 24ωρη εξυπηρέτηση πελατών. Εγγύηση καλύτερης τιμής. Δωρεάν ακύρωση. Ξενοδοχεία, hostels, ξενώνες, διαμερίσματα. Genius: κερδίστε -10%


hotels combined

Το Hotels Combined είναι μια μηχανή αναζήτησης που συγκρίνει τους μεγαλύτερους ταξιδιωτικούς ιστοτόπους για ξενοδοχεία, ουσιαστικά ψάχνει για σένα τις πιο συμφέρουσες επιλογές για τη διαμονή σου!

Οι ιστοσελίδες που ψάχνει μεταξύ άλλων είναι οι Booking, Hotels, Agoda, Hilton, Accor Hotels, Get A Room και άλλες πολλές.

hostelworld

Η ιδέα του να κοιμάσαι σε ένα δωμάτιο με κουκέτες μαζί με 5-6 ακόμα ταξιδιώτες που ροχαλίζουν μπορεί να μη φαντάζει και η πιο ιδανική ιδέα για διαμονή. Ωστόσο, το Hostelworld δεν είναι μόνο η κλασική ιδέα του hosteling. Οι ξενώνες είναι γνωστό πως απευθύνονται σε περιορισμένα budget για να είναι φιλικοί προς τον προϋπολογισμό, και ένας πολύ καλός τρόπος για να συναντήσεις ομοϊδεάτες ταξιδιώτες, ειδικά για σόλο εξερευνητές. Παρέχουν εκπληκτικούς κοινόχρηστους χώρους έτσι ενθαρύνουν τους ταξιδιώτες να γίνουν ακόμα πιο κοινωνικοί. Πολλοί προσφέρουν ιδιωτικά δωμάτια και ακόμη και ιδιωτικά μπάνια. Ο ιστότοπος διαθέτει επίσης ξενοδοχεία και επιλογές για bed and breakfast.

ekdromi

Το ekdromi κάθε μέρα προβάλλει μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων και ταξιδιών με εξαιρετικές εκπτώσεις! Είναι το μοναδικό που ασχολείται αποκλειστικά με deals από το κλάδο του τουρισμού.

fygamediakopes

To fygamediakopes είναι το μεγαλύτερο συνδρομητικό club διακοπών στην Ελλάδα με περισσότερα από 200.000 μέλη τα οποία καθημερινά αυξάνονται. Οι υπηρεσίες που παρέχουνε είναι κρατήσεις ξενοδοχείων, αεροπορικών εισιτηρίων, ενοικιάσεις αυτοκινήτων κ.α


ad-imperial-hotel


Το ξενοδοχείο a.d. Imperial Palace βρίσκεται σε προνομιακή θέση στην καρδιά του εμπορικού και επιχειρηματικού κέντρου της Θεσσαλονίκης, σε μικρή απόσταση από την πλατεία Αριστοτέλους και τα φημισμένα Λαδάδικα και σε κοντινή απόσταση από το εκθεσιακό κέντρο "Helexpo".

oandbhotel

Online Κρατήσεις και Μοναδικές Προσφορές μέσα από το επίσημο site του O&B Athens Boutique Hotel, ενός από τα καλύτερα ξενοδοχεία τής Αθήνας.

petas

Petas με τα πιο φθηνά αεροπορικά εισιτήρια για Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Κάνε εύκολα και απλά online κρατήσεις σε ακτοπλοϊκά εισιτήρια, ξενοδοχεία, αυτοκίνητα και συνδύασε τις κρατήσεις σου με υπηρεσίες ταξιδιωτικής ασφάλειας.

travelstaytion

TravelStaytion, η πρώτη online πλατφόρμα στην ενοικίαση ακινήτων.

xenodoxeio

Καθημερινές προσφορές αποκλειστικά για ξενοδοχεία και ταξιδιωτικά πακέτα!

zantehotels4u

Μία εταιρεία, μία ιστοσελίδα και ένας στόχος: επέλεξε το ιδανικό για εσένα κατάλυμα στη Ζάκυνθο εύκολα και οικονομικά.

Πακέτα Ταξιδίων

athensinsiders

Οι Insiders Travel Experiences προσφέρουν θεματικές και προσωποποιημένες ταξιδιωτικές εμπειρίες σε μικρές ομάδες ταξιδιωτών.

ekdromi

Το Ekdromi.gr κάθε μέρα προβάλλει μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων και ταξιδιών με εξαιρετικές εκπτώσεις! Είναι το μοναδικό που ασχολείται αποκλειστικά με deals από το κλάδο του τουρισμού.

tourism

Στο Tourism θα βρεις ταξιδιωτικές συμβουλές και προτάσεις, φτηνά αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια, ξενοδοχεία, ταξιδιωτικές προσφορές και ό,τι άλλο χρειάζεσαι για το ταξίδι σου!

travelstaytion

TravelStaytion η πρώτη online πλατφόρμα στην ενοικίαση ακινήτων.

vyra

Vyra η πρώτη ελληνική πλατφόρμα online εκμίσθωσης σκαφών αναψυχής στην Ελλάδα με διαδικασίες εύκολες, γρήγορες και σε προσιτές τιμές για όλους.

Θες να συνεισφέρεις στη λειτουργία της πιο χρήσιμης ιστοσελίδας;
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να υποστηρίξεις την ιστοσελίδα μου!

Από ένα απλό Like στην σελίδα στο Facebook, Sub στο YouTube μέχρι να επιλέξεις τις φιλικές μας ιστοσελίδες για τις ηλεκτρονικές σου αγορές, από τους παρακάτω συνδέσμους:

Amazon, Booking, Ebay, Eshop
Electroholic, Lenovo, Media Markt, Public

Με κάθε σου αγορά, και χωρίς να χρεώνεσαι τίποτα επιπλέον, το site θα παίρνει μια πολύ μικρή προμήθεια από το κατάστημα, η οποία είναι σημαντική βοήθεια για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων.


Αν προτιμάς αγορές από την Κίνα, προτείνω τα παρακάτω eshops:

Aliexpress, Banggood, Gearbest

Για την πλήρη προστασία όλων των συσκευών σας με Windows, Android, iOS & MacOS, προτείνω τα προϊόντα ασφαλείας της Bitdefender


ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στην ιστοσελίδα μας toxrisimo.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (do-follow link) στην σελίδα του άρθρου. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νόμιμου δικαιώματός του.
Udemy’s Hot Sale! Courses start at just 10.99 €!