Κέρδισε χρήματα παίζοντας παιχνίδια | το Χρήσιμο

Κέρδισε χρήματα παίζοντας παιχνίδια

playing football on playstation4
Πως να βγάλεις χρήματα τεστάροντας παιχνίδια...

Γίνεται να παίζεις παιχνίδια και να κερδίζεις χρήματα;

Υποθέτω ότι έχεις ακούσει ότι κάποιοι πληρώνονται πραγματικά για να παίζουν βιντεοπαιχνίδια και αναρωτιέσαι αν είναι απλώς ένας αστικός μύθος;

Λοιπόν είμαι στην ευχάριστη θέση να σου πω ότι δεν είναι.

Βλέπεις η βιομηχανία των βιντεοπαιχνιδιών που είναι πλέον μεγαλύτερη από τη βιομηχανία ταινιών (κι όμως) αξίας περίπου 62 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Και με αυτά τα χρήματα, έχουν φτιάξει παιχνίδια που πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο ωραία και αληθοφανή με τα καλύτερα γραφικά και συνθήκες όσο το δυνατόν καλύτερες για το παίχτη.

Είναι γνωστό πως εάν ένα παιχνίδι κυκλοφορήσει με μερικά bugs, πέραν του ότι είναι σπαστικό να έχει bugs και να κολλάει, τα κακά νέα θα μαθευτούν αμέσως στους άλλους υποψήφιους παίχτες, οι πωλήσεις θα μειωθούν και οι δημιουργοί του παιχνιδιού θα χάσουν εκατομμύρια.

Γιατί να σε πληρώσουν;

Έτσι  με αυτό το μεγάλο μέγεθος των χρημάτων που διακυβεύονται είναι μια σταγόνα στον ωκεανό για τους κατασκευαστές παιχνιδιών να σε πληρώσουν μέχρι και $30 την ώρα για να δοκιμάσουν τα παιχνίδια τους στην πράξη, ώστε να μπορέσουν να διορθώσουν τυχόν σφάλματα πριν από την ημέρα διάθεσης του παιχνιδιού.

Και ενώ τα 30 δολάρια μπορεί να είναι μια σταγόνα στον ωκεανό στις εταιρείες παιχνιδιών, είναι ένα σημαντικό εισόδημα για σένα (για μένα πάντως είναι!) ιδιαίτερα όταν τα κερδίζεις ενώ παίζεις παιχνίδιαπου ακόμα δεν έχουν βγεί! (κανείς άλλος φίλος σου στη γειτονιά σου δεν θα τα έχει δει ακόμα)

Πως γίνεται;

Παίζεις παιχνίδια, τα τεστάρεις, αν βρεις bugs το αναφέρεις και γενικά παίζεις και πληρώνεσαι, τόσο απλό.
Μην χάνεις άλλο λεπτό παίζοντας τζάμπα παιχνίδια, όταν θα μπορούσες να πληρώνεσαι μέχρι και 30 δολάρια την ώρα για κάνεις έτσι και αλλιώς ακριβώς αυτό που σου αρέσει!




Πως σε πληρώνουν;

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι πληρωμής, όπως χρήματα στο paypal σου (εγώ αυτό προτιμώ), μπορείς να έχεις δωρεάν παιχνίδια και αυτό που έχεις τεστάρει, να σου δώσουν δωρεάν αξεσουάρ, live points στο xbox, τυχαία δώρα όπως κούπες, powerbanks κτλ, πόντους στο playstation plus, δωρεάν συνδρομές στο netflix, μετρητά στο λογαριασμό της τράπεζάς σου κ.α
Δες τις φωτογραφίες από κάτω όλους τους τρόπους πληρωμής.


Η διαδικασία είναι απλή

  1. Φτιάχνεις λογαριασμό
  2. Διαλέγεις τι δουλειά θα κάνεις
  3. Παίζεις και πληρώνεσαι, απλά πράγματα!


Ποια είναι τα πλεονεκτήματα;

Δεν έχεις αφεντικό πάνω από το κεφάλι σου, δεν έχεις ξυπνητήρια, και σίγουρα δεν έχεις πρόγραμμα να ακολουθήσεις!
Δεν υπάρχουν μη ρεαλιστικές προθεσμίες και κανείς δεν σου λέει πόσο να εργαστείς. Εσύ αποφασίζεις πόσο εργάζεσαι, με μερική απασχόληση, με πλήρη απασχόληση ή όσο θέλεις.

Δεν θα γίνεις πλούσιος, αλλά θα απολαύσεις να παίζεις και να σε πληρώνουν!




Θες να συνεισφέρεις στη λειτουργία της πιο χρήσιμης ιστοσελίδας;
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να υποστηρίξεις την ιστοσελίδα μου!

Από ένα απλό Like στην σελίδα στο Facebook, Sub στο YouTube μέχρι να επιλέξεις τις φιλικές μας ιστοσελίδες για τις ηλεκτρονικές σου αγορές, από τους παρακάτω συνδέσμους:
Amazon, Booking, Ebay, Eshop
Electroholic, Lenovo, Media Markt, Public

Με κάθε σου αγορά, και χωρίς να χρεώνεσαι τίποτα επιπλέον, το site θα παίρνει μια πολύ μικρή προμήθεια από το κατάστημα, η οποία είναι σημαντική βοήθεια για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων.

Αν προτιμάς αγορές από την Κίνα, προτείνω τα παρακάτω eshops:
Aliexpress, Banggood, Gearbest

Για την πλήρη προστασία και ασφάλεια όλων των αγαπημένων σου συσκευών με Windows, Android, iOS & MacOS, προτείνω τα προϊόντα ασφαλείας της Bitdefender

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στην ιστοσελίδα μας toxrisimo.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (do-follow link) στην σελίδα του άρθρου. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νόμιμου δικαιώματός του.
Udemy’s Hot Sale! Courses start at just 10.99 €!