Πώς να δημιουργήσεις εκπληκτικές εικόνες μέσα σε λίγα λεπτά με το Glorify | το Χρήσιμο

Πώς να δημιουργήσεις εκπληκτικές εικόνες μέσα σε λίγα λεπτά με το Glorify

Glorify design app

Ποιο είναι το σχεδιαστικό πρόγραμμα που θα σου λύσει τα χέρια;

Σίγουρα αν ασχολείσαι με σχέδιο, γραφιστική και web design θα γνωρίζεις το online εργαλείο canva, μια χρήσιμη online εφαρμογή που μπορείς να φτιάξεις ωραίες εικόνες και γραφικά για τις ιστοσελίδες σου και τα social media, το έχω γράψει και στις πιο χρήσιμες ιστοσελίδες!

Υπάρχουν και άλλες εφαρμογές online ή μη που μπορείς να κάνεις βασικά αλλά και πιο προχωρημένα πράγματα.

Ξέρεις όμως κάποια εφαρμογή που να ειδικεύεται στα eshops και στο ecommerce; Βρήκα μια που εξειδικεύεται σε εικόνες και γραφικά για eshops και e-commerce!

Glorify

Πριν μερικές μέρες βρήκα ένα πρόγραμμα το Glorify στο ProductHunt και με εντυπωσίασαν οι δυνατότητες αυτής της εφαρμογής.
Με το Glorify μπορείς να φτιάξεις φανταστικές και πανέμορφες εικόνες με λίγα μόνο κλικ που μπορείς να χρησιμοποιήσεις στο eshop σου ή στα social media.

Μπορείς επίσης να δημιουργήσεις υλικό για μάρκετιγκ, logos, ebooks, γραφικά για social media και πολλά άλλα χωρίς να έχεις ειδικές γνώσεις graphic design!

Αλλά επειδή μια εικόνα ίσον 1000 λέξεις και ακόμα καλύτερα θα έλεγα πως ένα βίντεο ίσον 1 εκατομμύριο λέξεις, δες ένα σύντομο βίντεο να δεις τι μπορεί να κάνει το Glorify!



Σε αυτό το άρθρο, πρόκειται να δούμε τι προσφέρει το εργαλείο σχεδιασμού Glorify και πως μπορεί να σε βοηθήσει.

Πώς αυτό το γραφικό εργαλείο σχεδιασμού είναι διαφορετικό από τα υπάρχοντα εργαλεία όπως το Canva, το Crello κλπ. Θα μάθουμε επίσης πώς το εργαλείο αυτό μπορεί να βοηθήσει ιδιοκτήτες και πωλητές ηλεκτρονικού εμπορίου (eshop), Instagram Influencers, Funnel Makers και Drop Shippers στη βελτίωση των online πωλήσεων τους και τελικά να ενισχύσει τις πωλήσεις.

Τι μπορείς να κάνεις με το Glorify;

Μπορείς να δημιουργήσεις εκπληκτικές εικόνες προϊόντων για το eshop σου μέσα σε λίγα λεπτά.

Έχω χρησιμοποιήσει το Canva πολλές φορές, αλλά με το Glorify μπορώ να δημιουργήσω κάθε τύπο σχεδίου πολύ γρήγορα. Είναι πολύ γρήγορο.
Απλά επιλέγεις το αγαπημένο σου πρότυπο (template) από την ολοένα και αυξανόμενη βιβλιοθήκη του, προσθέτεις το προϊόν σου, το μαρκάρεις με τη παλέτα χρωμάτων της επιλογής σου, επεξεργάζεσαι το κείμενο και επιλέγεις τη γραμματοσειρά που θέλεις, προσθέτεις φόντο ή χρησιμοποιείς τα ειδικά εφέ για να το τελειοποιήσεις.

Γρήγορα και εύκολα εφέ για ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα.

Την ώρα που γράφω αυτό το άρθρο, έχει τρία βασικά εφέ

  1. Αφαίρεση φόντου με ένα κλικ (χαρακτηριστικό που λείπει από το Canva)
  2. Σκιές  
  3. Αντανακλάσεις. 
Ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω gif για να δεις τι μπορείς να κάνεις με το Glorify:

Αφαίρεση φόντου με ένα κλικ (το πιο εντυπωσιακό για μένα)
Εφέ αφαίρεσης φόντου

Σκιές στο αντικείμενο
Εφέ σκίασης αντικειμένου
Αντανακλάσεις στο αντικείμενο
Εφέ αντανάκλασης αντικειμένου

Εργαλείο για να εμφανίσεις τα σημαντικά χαρακτηριστικά του προϊόντος.

Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό για τις εικόνες του προϊόντος. Ο πελάτης μπορεί εύκολα να διακρίνει και να γνωρίσει τα σημαντικά χαρακτηριστικά του προϊόντος, αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που βελτιώνει σημαντικά τις πωλήσεις.

Glorify anotation tool
Εμφάνιση χαρακτηριστικών προιόντος

Smart Resizer στο σχέδιό σου

Το Smart Resizer είναι ένα από τα αγαπημένα μου εργαλεία το οποίο σου επιτρέπει να αλλάξεις το μέγεθος του σχεδίου για να ταιριάζει στα κοινωνικών μέσα όπως Instagram, Facebook (διαφημιστικό και cover photo), Pinterest. Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω gif για να δεις πώς λειτουργεί.
Glorify Smart Resizer
Smart Resizer

Δημιουργία λογότυπου

Χρειάζεται να δημιουργήσεις ένα λογότυπο για το νέο σου ηλεκτρονικό κατάστημα; Χρησιμοποίησε τον ενσωματωμένο κατασκευαστή λογότυπων του Glorify. Εισήγαγε το εμπορικό σου όνομα, επέλεξε λέξεις-κλειδιά για να περιγράψεις την επωνυμία σου και το Glorify μπορεί να σου προτείνει χρώματα προς χρήση.
Μόλις επιλέξεις τα χρώματα που επιθυμείς επέλεξε τα εικονίδια που θες από εκατοντάδες δωρεάν εικονίδια κάνε τις απαραίτητες ρυθμίσεις και σε λίγο θα έχεις το τέλειο λογότυπό σου.


Αν ξεμείνεις από ιδέες το Glorify μπορεί να σε βοηθήσει

Πολλές φορές μπορεί να στερέψεις από ιδέες αλλά πλέον χάρις στη τεράστια γκάμα από έτοιμα σχέδια ανά κατηγορία μπορείς να πάρεις ιδέες ή να τα χρησιμοποιήσεις όπως είναι.

Αν είσαι πχ Instagram influencer και προωθείς ένα προϊόν ομορφιάς ή κάποιο ρούχο, απλά επιλέγεις τη κατηγορία Beauty ή την κατηγορία Fashion & Accessories και θα έχεις στη διάθεσή σου εκατοντάδες σχέδια και templates για να χρησιμοποιήσεις.

Glorify themes selection
Themes

Glorify niche selection
Niche

Για ποιους προορίζεται το Glorify;

Το Glorify έχει ένα στόχο να σε βοηθήσει να πουλήσεις περισσότερα προϊόντα.

Είναι ιδανικό λοιπόν για αυτούς που έχουν eshop, για funnel hackers, για dropshippers για instagram influencers και γενικά για όλους όσους θέλουν να δημιουργήσουν υψηλής ποιότητας εικόνες για να τις χρησιμοποιήσουν στις onλine καμπάνιες τους, στα blogs και στα websites τους, σε ebooks, διαφημίσεις, social media κ.α

Ποιο είναι το κόστος του Glorify;

Το Glorify είναι ένα λογισμικό σχεδιασμού γραφικών και είναι cloud based υπηρεσία που σημαίνει πως δεν χρειαζεται να κάνεις εγκατάσταση λογισμικού στον υπολογιστή σου, "τρέχει" από το σύννεφο δηλαδή το μόνο που χρειάζεσαι είναι σύνδεση στο internet. Είναι Saas (Λογισμικό ως Υπηρεσία), ώστε να ακολουθεί το μοντέλο που βασίζεται στη συνδρομή (μηνιαία επαναλαμβανόμενη χρέωση).

Glorify Pro

Για περιορισμένο χρονικό διάστημα προσφέρει το πακέτο Glorify Pro μόνο για $97 το οποίο που περιλαμβάνει πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες + μελλοντικές αναβαθμίσεις καθώς + 100 μονάδες αφάιρεσης background ανά μήνα. Νομίζω ότι είναι μια φανταστική προσφορά που δε πρέπει να χάσεις, εγώ το τσίμπησα ήδη!


How much Glorify costs
Κόστος Glorify
Επίσης η ομάδα που έχει φτιάξει την εφαρμογή είναι πολύ υπεύθυνη και ακούει τους πελάτες ώστε να κάνουν τις απαραίτητες αλλαγές, μέχρι που προσθέτουν νέα templates κάθε εβδομάδα!

Να συμπληρώσω πως θα πάρεις και το πακέτο Free Creative Assets το οποίο περιλαμβάνει 2 εκατομμύρια εικόνες, σχέδια,εικονίδια και άλλα από websites όπως το Pixabay και το Nounproject!


Δοκίμασέ το τώρα πριν λήξει η προσφορά, έχει 30 μέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων!

Αρκετά εντυπωσιακό, το πιο εντυπωσιακό όμως είναι πως μπορείς να το αποκτήσεις με μόνο $12,99/μήνα, η προσφορά θα κρατήσει λίγες μέρες!


Glorify Business μόνο με $37.99/μήνα

Τώρα αν έχεις εταιρεία ή είσαι κάποιος που κάνει πολύ graphic design τότε θα σου φανεί χρήσιμο αυτό το πακέτο.
Το πακέτο Glorify Business συνοδεύεται από όλα τα χαρακτηριστικά του Glorify Pro + απεριόριστη αφάιρεση background + 3χρήστες + brand account απευθείας στον λογαριασμό σoυ. Κοστίζει $37,99/μήνα.






Glorify headphones
Glorify

Μπορείς να το δοκιμάσεις το Glorify ΔΩΡΕΑΝ για 14 μέρες και να κρίνεις και εσύ πόσο αξίζει.

Θες να συνεισφέρεις στη λειτουργία της πιο χρήσιμης ιστοσελίδας;
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να υποστηρίξεις την ιστοσελίδα μου!

Από ένα απλό Like στην σελίδα στο Facebook, Sub στο YouTube μέχρι να επιλέξεις τις φιλικές μας ιστοσελίδες για τις ηλεκτρονικές σου αγορές, από τους παρακάτω συνδέσμους:
Amazon, Booking, Ebay, Eshop
Electroholic, Lenovo, Media Markt, Public

Με κάθε σου αγορά, και χωρίς να χρεώνεσαι τίποτα επιπλέον, το site θα παίρνει μια πολύ μικρή προμήθεια από το κατάστημα, η οποία είναι σημαντική βοήθεια για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων.

Αν προτιμάς αγορές από την Κίνα, προτείνω τα παρακάτω eshops:
Aliexpress, Banggood, Gearbest

Για την πλήρη προστασία και ασφάλεια όλων των αγαπημένων σου συσκευών με Windows, Android, iOS & MacOS, προτείνω τα προϊόντα ασφαλείας της Bitdefender

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στην ιστοσελίδα μας toxrisimo.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (do-follow link) στην σελίδα του άρθρου. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νόμιμου δικαιώματός του.
Udemy’s Hot Sale! Courses start at just 10.99 €!