Μαγαζιά με αξεσουάρ αυτοκινήτου | το Χρήσιμο

Μαγαζιά με αξεσουάρ αυτοκινήτου

lamborghini

Έχω συγκεντρώσει καταστήματα που μπορείς να βρεις χρήσιμες υπηρεσίες, αξεσουάρ και είδη για το αυτοκίνητό σου...

Μαγαζιά με αξεσουάρ και υπηρεσίες για το αυτοκίνητό σου

Sportmechanic

Η spotmechanic είναι η 1η υπηρεσία επιτόπιων ελέγχων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στην Ελλάδα. Πραγματοποιείται στο μέρος και την ώρα που θες, με σκοπό να έχεις μία αξιόπιστη εικόνα για το αυτοκίνητο που σε ενδιαφέρει.


Τον έλεγχο ακολουθεί η αναλυτική τεχνική αναφορά με στοιχεία και ευρήματα που θα σε βοηθήσουν να πάρεις την τελική απόφαση!
Η κορυφαία γραπτή αναφορά, πάρε την διαδραστική τεχνική αναφορά αμέσως μετά τον έλεγχο του αυτοκινήτου! Δες όλα τα ευρήματα αναλυτικά, φωτογραφίες και σχόλια του μηχανικού!

1 στα 5 μεταχειρισμένα έχει σοβαρές επισκευασμένες ζημιές, μάθε αν είναι "ατρακάριστο"!
Με ειδικές ράμπες ανύψωσης, ο μηχανικός τους σηκώνει το αυτοκίνητο επιτόπου και ελέγχει 12 καίρια σημεία του πλαισίου (ή αλλιώς "σασί").
Με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και κορυφαία τεχνογνώσια, οι επαγγελματίες μηχανικοί τους ανιχνεύουν όλες τις επισκευές!


Η ιστοσελίδα είναι ιδιαίτερα κατατοπιστική, το κόστος τού ελέγχου για ένα αυτοκίνητο είναι στα 60€ ενώ για 3 αυτοκίνητα είναι στα 135€, υπάρχει και αναλυτικό υπόδειγμα αναφοράς για να δείς εκ των προτέρων το αποτέλεσμα που πρόκειται να παραλάβεις μετά τον έλεγχο. Μπορούν να ελέγξουν ακόμη και αυτοκίνητα που βρίσκονται σε άλλη πόλη, χωρίς να είσαι παρόν στην διαδικασία!

Πολύ χρήσιμο για να ελέγξεις το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο που έχεις βάλει στο μάτι ειδικά αν δεν ξέρεις πολλά για την αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου και τα μυστικά της.

Rentalcars

Η μεγαλύτερη εταιρεία υπηρεσιών online ενοικίασης αυτοκινήτων στον κόσμο!
Συνεργάζονται με πάνω από 900 εταιρίες σε 160 χώρες και μπορούν να σου βρούν το σωστό αυτοκίνητο στην σωστή τοποθεσία, στη σωστή τιμή.

Όταν είχα πάει στη Πολωνία για 12 μέρες είχα πληρώσει μόνο 109€, βέβαια το είχα κλείσει 2 μήνες πριν και το είχα προγραμματίσει το ταξίδι, οπότε μας βγήκε λιγότερο απο 10€ την ημέρα για ένα αυτόματο smart forfour, απίστευτη τιμή!

εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτου

Η Rentalcars συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως στην ενοικίαση αυτοκινήτων κάποιες από αυτές είναι οι: hertz, avis, europcar, alamo, budget, enterprise, dollar, thrifty.
Να σημειώσω πως η Rentalcars ανήκει στον ίδιο όμιλο που έχει το Booking και το Kayak οπότε καταλαβαίνεις για πόσο μεγάλη εταιρεία είναι!

autoduder

Τι είναι ο autoduder; Ουσιαστικά είναι μια ιστοσελίδα που συγκρίνει online συνεργεία για να βρεις φθηνά, αξιόπιστα συνεργεία κοντά στη περιοχή που σε ενδιαφέρει.
Αν χρειαστείς οτιδήποτε στο ραντεβού με το συνεργείο, ο autoduder είναι κοντά σου!

Δες το βίντεο που το παρουσιάζω:

 

autoduder βρες αξιόπιστο συνεργείο

Το service του αυτοκινήτου σου ξεκινά online. Κλείσε τώρα ραντεβού στο ιδανικό συνεργείο.
Σύγκρινε τιμές και αξιολογήσεις από 200+ συνεργεία και κλείσε ραντεβού online σε 1'!

Οπότε είτε χρειάζεσαι service αυτοκινήτου, είτε λάστιχα ή ακόμα και φανοποιία, βλέπεις αμέσως το κόστος των εργασιών που επιλέγεις, ενώ αν χρειαστείς οτιδήποτε στο ραντεβού με το συνεργείο, ο autoduder είναι πάντα δίπλα σου. Τα επιλεγμένα συνεργεία αυτοκινήτου του autoduder σε κάθε περιοχή και γειτονιά της Αττικής περιμένουν να σε εξυπηρετήσουν και να δεχθούν την αξιολόγησή σου. Πολύ χρήσιμο!

battery park

Αυτό και αν είναι χρήσιμο, ειδικά αν η μπαταρία του αυτοκινήτου ή της μηχανής σου πνέει τα λοίσθια. Κανείς δε θέλει να βρεθεί προ εκπλήξεων και να μείνει από μπαταρία, καλό είναι να γνωρίζεις που να απευθυνθείς αν θες μια καλή λύση για σένα και για το πορτοφόλι σου.

battery park μπαταρίες αυτοκινήτου

Για το αυτοκίνητό μου όταν είδα πως η μπαταρία του είναι στα τελευταία της αγόρασα μια από το battery park μου την έστειλαν στο σπίτι μου με courier με μόνο 5€ και τη τοποθέτησα ο ίδιος εύκολα και απλά.

Τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν για αγορές άνω των 100€ ενώ για αγορές κάτω απο 100€ είναι στα 5€ για την Αττική και 10€ για την υπόλοιπη Ελλάδα.

Το κατάστημα δεν διαθέτει μπαταρίες μόνο για αυτοκίνητα αλλά και για μηχανές και φορτηγά!
Αν δεν θες να σου τη στείλουν μπορείς να κάνεις τη παραγγελία online και να παραλάβεις τη μπαταρία σου απο το κατάστημά τους στον Άλιμο.

Επίσης εκτός από μπαταρίες διαθέτουν φορτιστές μπαταριών αλλά και εκκινητές.

Car n Motion


best rental in Greece

Μεγάλη εταιρεία για ενοικίαση αυτοκινήτου στην Ελλάδα, αν θες να επιλέξεις μια από τις καλύτερες εταιρείες για να νοικιάσεις αυτοκίνητο χωρίς να προκύψουν θέματα και χωρίς ταλαιπωρίες ώστε να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο τότε επίλεξε τη car n motion.

Διαθέτει πολλά σημεία που μπορείς να παραλάβεις το όχημα που σε ενδιαφέρει ενώ μπορείς να κλείσεις το αυτοκίνητο που θες και χωρίς πιστωτική κάρτα δες εδώ τα σημεία παραλαβής στην Ελλάδα.

map rent a car in Greece

Η εταιρεία είναι εγγύηση στην ενοικίαση οχημάτων στην Ελλάδα, το λένε και πάνω από 1196 σχόλια ευχαριστημένων πελατών της που την έχουν βαθμολογήσει με 4,9/5 δες εδώ τις βαθμολογίες.

DealsShop


αξεσουάρ αυτοκινήτου

Εάν σου αρέσουν τα ταξίδια και ταξιδεύεις συχνά ή σε απασχολεί η ασφάλεια την ώρα της οδήγησης και η ασφάλεια του οχήματός σου το dealshop έχει τις λύσεις! Αντικλεπτικά, ιονιστές, φακοί, πυροσβεστήρες, κράνη και πολλά ακόμα επιλεγμένα προϊόντα.

Εδώ επίσης θα βρείς προτάσεις για ηλεκτροκίνητα ποδήλατα και scooter, ξέχνα βενζίνες, service και τέλη κυκλοφορίας!

Εκτός από ηλεκτρικά ποδήλατα και μηχανάκια το κατάστημα διαθέτει θήκες για smartphones, είδη σπιτιού, είδη διακόσμησης και διάφορα είδη και gadgets για όλη την οικογένεια.
Τα μεταφορικά για Αθήνα/Αττική είναι 2,30€ για τα πρώτα 2Kg και 0.90€ για κάθε επιπλέον Kg.
Για την υπόλοιπη Ελλάδα (Αστικά Κέντρα) τα μεταφορικά είναι 2.80€ για τα πρώτα 2Kg και 1.50€ για κάθε επιπλέον Kg.

easyairpark

Η easyairpark καλύπτει όλες τις ανάγκες του ταξιδιώτη του Ελ.Βενιζέλος, παρέχοντας υπηρεσίες όπως η οικονομική, ασφαλής, ποιοτική φύλαξη και φροντίδα του αυτοκινήτου σου, την μεταφορά του, όπως επίσης και μεταφορά αποσκευών από και προς το αεροδρόμιο, υπηρεσίες valet parking κ.α.

φθηνό πάρκινγκ αεροδρομίου

Υπηρεσίες που παρέχει η easyairpark:

  • Δωρεάν μεταφορά αποσκευών από και προς το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος 24 ώρες το εικοσιτετράωρο.
  • Υπηρεσία Valet παραλαμβάνουμε το αυτοκίνητο σας από τις αναχωρήσεις του αεροδρομίου.
  • Εξωτερικό πλύσιμο στο χέρι, με ενεργό αφρό και σαμπουάν Sonax.
  • Εσωτερικό πλύσιμο με καθαρισμό και ενυδάτωση καμπίνας με γαλάκτωμα.
  • Βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου με προιόντα Sonax που περιλαμβάνει αφαίρεση λεκέδων και συντήρηση των εσωτερικών πλαστικών.
  • Καθαρισμός και ενυδάτωση των δερμάτινων επιφανειών με ειδικά γαλακτώματα.
  • Βιολογικός καθαρισμος παιδικών καθισμάτων - καροτσιών, με υποαλλεργικά βιολογικά απορρυπαντικά εγκεκριμένα απο τον ΕΟΦ.
  • Αλλαγή ελαστικών στον χώρο μας σε δελεαστικές τιμές και service αυτοκινήτου με έκτπτωση 40% στην εργασία και 10% στα ανταλλακτικά σε συνεργαζόμενο συνεργείο. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, προσφέρουμε ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών που θα διευκολύνουν την οργάνωση του ταξιδιού σας.
  • Για επιπλέον προστασία του οχήματός σας, προσφέρουμε κουκούλα για κάθε τύπο αυτοκινήτου.
  • Η μεταφορά παιδιών ηλικίας ως 5 ετών γίνεται με ασφάλεια με την χρήση ειδικών παιδικών καθισμάτων. Ενημερώστε μας κατά την κράτησή σας, για τον αριθμό των παιδιών που συνοδεύετε.
  • Φύλαξη κατοικιδίων, σε συνεργασία με κοντινή πανσιόν ζώων, προσφέρουμε φιλοξενία για το κατοικίδιό σας για όσο θα λείπετε στο ταξίδι σας. Οι ειδικοί άνθρωποι της πανσιόν παραλαμβάνουν και παραδίδουν το ζωάκι στο χώρο μας. Παρακαλούμε ενημερώστε 48 ώρες πριν για το αίτημά σας.
  • Μπορείτε να επιλέξετε αν θα μας αφήσετε τα κλειδιά του οχήματός σας ή εάν θα τα πάρετε μαζί στο ταξίδι σας.
Δες τον τιμοκατάλογο με τις υπηρεσίες που προσφέρουν εδώ.

Race Chip

Η Race Chip αναπτύσσει και παράγει μοναδικά προϊόντα βελτίωσης του αυτοκινήτου και συγκεκριμένα Chip Tuning.

race chip, chip tuning

Με αυτό το προϊόν μπορεί ο καθένας να αυξήσει την ιπποδύναμη και τη ροπή του αυτοκινήτου του και ταυτόχρονα να μειώσει την κατανάλωση του καυσίμου, με τη διαδικασία τοποθέτησης να διαρκεί μόλις λίγα λεπτά.
Ο αριθμός των νέων ιδιοκτητών RaceChip αυξάνεται κάθε χρόνο, με περίπου 100.000 πωλήσεις ανά τον κόσμο.



Θες να συνεισφέρεις στη λειτουργία της πιο χρήσιμης ιστοσελίδας;
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να υποστηρίξεις την ιστοσελίδα μου!

Από ένα απλό Like στην σελίδα στο Facebook, Sub στο YouTube μέχρι να επιλέξεις τις φιλικές μας ιστοσελίδες για τις ηλεκτρονικές σου αγορές, από τους παρακάτω συνδέσμους:
Amazon, Booking, Ebay, Eshop
Electroholic, Lenovo, Media Markt, Public

Με κάθε σου αγορά, και χωρίς να χρεώνεσαι τίποτα επιπλέον, το site θα παίρνει μια πολύ μικρή προμήθεια από το κατάστημα, η οποία είναι σημαντική βοήθεια για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων.

Αν προτιμάς αγορές από την Κίνα, προτείνω τα παρακάτω eshops:
Aliexpress, Banggood, Gearbest

Για την πλήρη προστασία και ασφάλεια όλων των αγαπημένων σου συσκευών με Windows, Android, iOS & MacOS, προτείνω τα προϊόντα ασφαλείας της Bitdefender

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στην ιστοσελίδα μας toxrisimo.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (do-follow link) στην σελίδα του άρθρου. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νόμιμου δικαιώματός του.
Udemy’s Hot Sale! Courses start at just 10.99 €!