Ποιο είναι το κατάλληλο ύψος για το φωτιστικό δαπέδου | το Χρήσιμο

Ποιο είναι το κατάλληλο ύψος για το φωτιστικό δαπέδου

Ποιο το κατάλληλο ύψος για τα φωτιστικά δίπλα από το καναπέ...Έχουμε γράψει σε ποιο ύψος να κρεμάσεις τους πίνακες ή τα έργα τέχνης σου, ας δούμε για τα φωτιστικά δίπλα από το καναπέ σου.

Για το πορτατίφ
Για φωτιστικό που προορίζεται για το διάβασμα κάποιου βιβλίου, το κάτω μέρος του φωτιστικού θα πρέπει να βρίσκεται στο ύψος των ματιών όταν κάθεσαι στο καναπέ. Τα τραπεζάκια έχουν περίπου 63cm με 76cm ύψος, και το κάθισμα του καναπέ βρίσκεται στα 48cm από το πάτωμα.
Λαμβάνοντας υπόψιν αυτές τις μετρήσεις η κορυφή του πορτατίφ μετρώντας από το πάτωμα  θα πρέπει να είναι μεταξύ 1,47 - 1,62m. Μπορείς να διορθώσεις το ύψος ενός κοντού φωτιστικού τοποθετώντας βιβλία στη βάση του.

Φωτιστικό δαπέδου
Το ύψος ενός φωτιστικού δαπέδου θα πρέπει να είναι μεταξύ 1,47 - 1,62m, με το κάτω μέρος της σκιάς να είναι ίσο ή μεγαλύτερο από το επίπεδο των ματιών ενός καθιστού ανθρώπου.

Αν συνδυάσεις πορτατίφ και φωτιστικό δαπέδου για το καθιστικό, θα πρέπει η μεταξύ τους διαφορά να κυμαίνεται μέχρι 10cm ύψος.Θες να συνεισφέρεις στη λειτουργία της πιο χρήσιμης ιστοσελίδας;
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να υποστηρίξεις την ιστοσελίδα μου!

Από ένα απλό Like στην σελίδα στο Facebook μέχρι να επιλέξεις τις φιλικές μας ιστοσελίδες για τις ηλεκτρονικές σου αγορές, από τους παρακάτω συνδέσμους:
Amazon, Booking, Ebay, Eshop
Electroholic, Lenovo, Media Markt, Public

Με κάθε σου αγορά, και χωρίς να χρεώνεσαι τίποτα επιπλέον, το site θα παίρνει μια πολύ μικρή προμήθεια από το κατάστημα, η οποία είναι σημαντική βοήθεια για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων.

Αν προτιμάς αγορές από την Κίνα, προτείνω τα παρακάτω eshops:
Aliexpress, Banggood, Gearbest

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στην ιστοσελίδα μας toxrisimo.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (do-follow link) στην σελίδα του άρθρου. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματός του.