Ποιο είναι το κατάλληλο ύψος για να κρεμάσεις τον πίνακα ή το κάδρο σου (video) | το Χρήσιμο

Ποιο είναι το κατάλληλο ύψος για να κρεμάσεις τον πίνακα ή το κάδρο σου (video)

starry night
Σε τι ύψος να κρεμάσεις το έργο τέχνης σου...Το σωστό ύψος να κρεμάσεις τον πίνακα σου είναι στο 1.45 m κέντρο.
Στο "κέντρο" σημαίνει πως το κέντρο του πίνακα θα πρέπει να βρίσκεται στο ύψος του 1 μέτρου και 45 εκατοστά από το έδαφος (πάτωμα)! Εννοείται πως το άγκιστρο θα είναι σε ψηλότερο σημείο.

frames on wallΑυτό το ύψος αντιπροσωπεύει το μέσο ύψος για το ανθρώπινο μάτι και χρησιμοποιείται τακτικά ως πρότυπο σε πολλές γκαλερί και μουσεία!

Αν επιμείνεις σε αυτό το πρότυπο, μπορείς να δημιουργήσεις αρμονία μεταξύ όλων των φωτογραφιών στο σπίτι καθώς θα κρέμονται πάντα στο ίδιο ύψος, επιπλέον θα λύσει το πρόβλημα που πολλοί άνθρωποι κρεμάνε τους πίνακές τους πιο ψηλά από όσο πρέπει!

Αυτό ισχύει και για ομάδες εικόνων. Σκέψου μια ομάδα ως μία εικόνα. Αφού έχεις κανονίσει σε ποιες θέσεις τις θες,  ξεκίνα με τη κεντρική εικόνα στο 1.45m και τοποθέτησε γύρω τις υπόλοιπες εικόνες.Θες να συνεισφέρεις στη λειτουργία της πιο χρήσιμης ιστοσελίδας;
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να υποστηρίξεις την ιστοσελίδα μου!

Από ένα απλό Like στην σελίδα στο Facebook μέχρι να επιλέξεις τις φιλικές μας ιστοσελίδες για τις ηλεκτρονικές σου αγορές, από τους παρακάτω συνδέσμους:
Amazon, Booking, Ebay, Eshop
Electroholic, Lenovo, Media Markt, Public

Με κάθε σου αγορά, και χωρίς να χρεώνεσαι τίποτα επιπλέον, το site θα παίρνει μια πολύ μικρή προμήθεια από το κατάστημα, η οποία είναι σημαντική βοήθεια για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων.

Αν προτιμάς αγορές από την Κίνα, προτείνω τα παρακάτω eshops:
Aliexpress, Banggood, Gearbest

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στην ιστοσελίδα μας toxrisimo.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (do-follow link) στην σελίδα του άρθρου. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματός του.