Πως να εκτυπώσεις τη βεβαίωση αποδοχών για τους συνταξιούχους | το Χρήσιμο

Πως να εκτυπώσεις τη βεβαίωση αποδοχών για τους συνταξιούχους

Βεβαίωση αποδοχών συντάξεων για φορολογική χρήση...


Για τη βεβαίωση αποδοχών συντάξεων για φορολογική χρήση, πατήστε εδώ
Για την εκτύπωση της βεβαίωσης αποδοχών συντάξεων του ΙΚΑ  χρειάζεστε υποχρεωτικά τον Αριθμό Μητρώου Συνταξιούχου ΙΚΑ, τον Α.Μ. ΔΙΑΣ (από το ενημερωτικό σημείωμα συντάξεων)τον ΑΜΚΑ  και τον ΑΦΜ

Επιπλέον δείτε και: Φορολογική δήλωση 2013, κωδικοί, ημερομηνίες υποβολής , Ελάχιστο ποσό αποδείξεων που απαιτείται να προσκομισθούν για το οικονομικό έτος 2013


Θες να συνεισφέρεις στη λειτουργία της πιο χρήσιμης ιστοσελίδας;
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να υποστηρίξεις την ιστοσελίδα μου!

Από ένα απλό Like στην σελίδα στο Facebook μέχρι να επιλέξεις τις φιλικές μας ιστοσελίδες για τις ηλεκτρονικές σου αγορές, από τους παρακάτω συνδέσμους:
Amazon, Booking, Ebay, Eshop
Electroholic, Lenovo, Media Markt, Public

Με κάθε σου αγορά, και χωρίς να χρεώνεσαι τίποτα επιπλέον, το site θα παίρνει μια πολύ μικρή προμήθεια από το κατάστημα, η οποία είναι σημαντική βοήθεια για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων.

Αν προτιμάς αγορές από την Κίνα, προτείνω τα παρακάτω eshops:
Aliexpress, Banggood, Gearbest

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στην ιστοσελίδα μας toxrisimo.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (do-follow link) στην σελίδα του άρθρου. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματός του.