Πως να καθαρίσετε το φούρνο μικροκυμάτων | το Χρήσιμο

Πως να καθαρίσετε το φούρνο μικροκυμάτων

Δείτε πως να καθαρίσετε εύκολα το φούρνο μικροκυμάτων σας...
Δεν έχει σημασία πόσο προσεκτικοί είστε, οι φούρνοι μικροκυμάτων λερώνονται με την πάροδο του χρόνου, και εσείς πρέπει να τον καθαρίσετε. Όμως, αντί να τρίβετε όλα αυτά τα ξεραμένα τρόφιμα στο φούρνο μικροκυμάτων σας, ετοιμάστε τον με λίγο νερό. 

Με την τοποθέτηση ενός μπολ ή ποτηριού με νερό στο φούρνο μικροκυμάτων και βάζοντας τον σε λειτουργία, θα χαλαρώσει όλη η βρωμιά και θα καταστήσει πολύ πιο εύκολο το καθάρισμα. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε λίγο λεμόνι ή ξίδι στο νερό, ή ακόμα και το βρεγμένο σφουγγάρι σας!
Όχι μόνο θα απολυμανθεί το σφουγγάρι, αλλά θα είναι έτοιμος ο φούρνος για καθάρισμα διότι θα έχουν μαλακώσει οι βρομιές και τα ξερά υπολείμματα τροφών!

Θες να συνεισφέρεις στη λειτουργία της πιο χρήσιμης ιστοσελίδας;
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να υποστηρίξεις την ιστοσελίδα μου!

Από ένα απλό Like στην σελίδα στο Facebook μέχρι να επιλέξεις τις φιλικές μας ιστοσελίδες για τις ηλεκτρονικές σου αγορές, από τους παρακάτω συνδέσμους:
Amazon, Booking, Ebay, Eshop
Electroholic, Lenovo, Media Markt, Public

Με κάθε σου αγορά, και χωρίς να χρεώνεσαι τίποτα επιπλέον, το site θα παίρνει μια πολύ μικρή προμήθεια από το κατάστημα, η οποία είναι σημαντική βοήθεια για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων.

Αν προτιμάς αγορές από την Κίνα, προτείνω τα παρακάτω eshops:
Aliexpress, Banggood, Gearbest

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στην ιστοσελίδα μας toxrisimo.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (do-follow link) στην σελίδα του άρθρου. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματός του.