Καθαρίστε εύκολα το μπλέντερ σας | το Χρήσιμο

Καθαρίστε εύκολα το μπλέντερ σας

Πως να καθαρίσουμε το μπλέντερ με εύκολο τρόπο...


Το μπλέντερ δεν είναι το πιο εύκολο εργαλείο κουζίνας για να καθαρίσετε με το χέρι, αλλά μπορείτε με λίγο σαπούνι, νερό, και μερικές φορές πάγο μπορεί να το κάνει παιχνιδάκι με το πάτημα ενός κουμπιού.Αφού έχετε ρίξει το τελευταίο σας ποτό , ξεβγάλτε το μπλέντερ καλά ανάποδα.
Κρατήστε το μπλέντερ κάτω ανάποδα και βρέξτε το εσωτερικό και γύρω από τις άκρες.
Μετά από αυτό το μεγαλύτερο μέρος του χυμού έχει φύγει, συμπληρώστε το μπλέντερ για 1/5ο με νερό και προσθέστε λίγο σαπούνι πιάτων. Βάλτε το καπάκι και ανακατέψτε. Το νερό θα γίνει λευκό με φυσαλίδες και τελικά θα επεκταθεί στην κορυφή μετά από 15 δευτερόλεπτα ανάμειξης.
Ξεπλύνετε και πάλι, και αφήστε το να στεγνώσει!

Επίσης: προσθέστε παγάκια για επιπλέον τριβή όταν χρειάζεται.

Θες να συνεισφέρεις στη λειτουργία της πιο χρήσιμης ιστοσελίδας;
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να υποστηρίξεις την ιστοσελίδα μου!

Από ένα απλό Like στην σελίδα στο Facebook μέχρι να επιλέξεις τις φιλικές μας ιστοσελίδες για τις ηλεκτρονικές σου αγορές, από τους παρακάτω συνδέσμους:
Amazon, Booking, Ebay, Eshop
Electroholic, Lenovo, Media Markt, Public

Με κάθε σου αγορά, και χωρίς να χρεώνεσαι τίποτα επιπλέον, το site θα παίρνει μια πολύ μικρή προμήθεια από το κατάστημα, η οποία είναι σημαντική βοήθεια για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων.

Αν προτιμάς αγορές από την Κίνα, προτείνω τα παρακάτω eshops:
Aliexpress, Banggood, Gearbest

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στην ιστοσελίδα μας toxrisimo.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (do-follow link) στην σελίδα του άρθρου. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματός του.