Καθαρισμός πλυντηρίου πιάτων | το Χρήσιμο

Καθαρισμός πλυντηρίου πιάτων

Καθαρίστε το πλυντήριο πιάτων σας εύκολα και γρήγορα...


  • Καταρχάς κοιτάξτε στην περιοχή αποστράγγισης μην τυχόν έχουν κάτσει τίποτα κομμάτια από αποφάγια που μπορεί να κλείνουν την αποχέτευση.
  • Τοποθετήστε μέσα στο πλυντήριο ένα ποτήρι με λευκό ξύδι και δουλέψτε το πλυντήριο για ένα κύκλο πλυσίματος με το πιο ζεστό νερό.Το ξύδι θα βοηθήσει να ξεπλύνει τη λιπαρή βρωμιά, απολυμαίνει, και βοηθά στην απομάκρυνση της μούχλας.
(προαιρετικά) αν έχει πολύ μούχλα μέσα τότε θα βοηθήσει να ρίξετε λίγο λευκαντικό υγρό (1/2- 1 καπάκι) μέσα στο πλυντήριο! -Προσοχή μην ρίξετε χλωρίνη αν το εσωτερικό του πλυντηρίου είναι από ανοξείδωτο ατσάλι.

extra tips: για να έχει ζεστό νερό το πλυντήριο με το που θα ξεκινήσει ο κύκλος πλύσης, πριν ξεκινήσετε το πλυντήριο ανοίξτε τη βρύση της κουζίνας στο ζεστό μέχρι να τρέξει ζεστό νερό, αντί για λαμπρυντικό βάλτε λευκό ξύδι στην ειδική θήκη του πλυντηρίου που επίσης το προστατεύει από τα άλατα.

Θες να συνεισφέρεις στη λειτουργία της πιο χρήσιμης ιστοσελίδας;
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να υποστηρίξεις την ιστοσελίδα μου!

Από ένα απλό Like στην σελίδα στο Facebook μέχρι να επιλέξεις τις φιλικές μας ιστοσελίδες για τις ηλεκτρονικές σου αγορές, από τους παρακάτω συνδέσμους:
Amazon, Booking, Ebay, Eshop
Electroholic, Lenovo, Media Markt, Public

Με κάθε σου αγορά, και χωρίς να χρεώνεσαι τίποτα επιπλέον, το site θα παίρνει μια πολύ μικρή προμήθεια από το κατάστημα, η οποία είναι σημαντική βοήθεια για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων.

Αν προτιμάς αγορές από την Κίνα, προτείνω τα παρακάτω eshops:
Aliexpress, Banggood, Gearbest

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στην ιστοσελίδα μας toxrisimo.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (do-follow link) στην σελίδα του άρθρου. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματός του.