Πως Να Προστατευτείτε Από Τηλεφωνικές Απάτες Vol3 (Video) | το Χρήσιμο

Πως Να Προστατευτείτε Από Τηλεφωνικές Απάτες Vol3 (Video)

VOLUME3. Το τρίτο μέρος είναι γεγονός :) Ακολουθεί τηλεφωνική συνομιλία που είχα με δύο scammers. 1 μισή ώρα στο τηλέφωνο προσπαθώντας να με πείσει να επενδύσω!


Τηλεφωνική συνομιλία με scammers που προσπαθούσαν να με πείσουν να επενδύσω σε αμφιβόλου ποιότητας πλατφόρμα. Νέο ρεκόρ, τον καθυστέρησα πάνω από 90 λεπτά! Σας άρεσε το βίντεο; Σχολιάστε κάτω από το βίντεο! Παίδες μη ξεχάσετε να κάνετε και εγγραφή στο κανάλι!!!


Δες το βίντεο:
Θες να συνεισφέρεις στη λειτουργία της πιο χρήσιμης ιστοσελίδας;
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να υποστηρίξεις την ιστοσελίδα μου!

Από ένα απλό Like στην σελίδα στο Facebook, Sub στο YouTube μέχρι να επιλέξεις τις φιλικές μας ιστοσελίδες για τις ηλεκτρονικές σου αγορές, από τους παρακάτω συνδέσμους:
Amazon, Booking, Ebay, Eshop
Electroholic, Lenovo, Media Markt, Public

Με κάθε σου αγορά, και χωρίς να χρεώνεσαι τίποτα επιπλέον, το site θα παίρνει μια πολύ μικρή προμήθεια από το κατάστημα, η οποία είναι σημαντική βοήθεια για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων.

Αν προτιμάς αγορές από την Κίνα, προτείνω τα παρακάτω eshops:
Aliexpress, Banggood, Gearbest

Για την πλήρη προστασία και ασφάλεια όλων των αγαπημένων σου συσκευών με Windows, Android, iOS & MacOS, προτείνω τα προϊόντα ασφαλείας της Bitdefender

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στην ιστοσελίδα μας toxrisimo.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (do-follow link) στην σελίδα του άρθρου. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νόμιμου δικαιώματός του.
Udemy’s Hot Sale! Courses start at just 10.99 €!