Πως Να Προστατευτείτε Από Τηλεφωνικές Απάτες (Video) | το Χρήσιμο

Πως Να Προστατευτείτε Από Τηλεφωνικές Απάτες (Video)

Κέρδισα 18.440 ευρώ σε τηλεφωνική συνομιλία; (scammer alert)


Παρακολούθησε στο βίντεο την τηλεφωνική μου συνομιλία με επίδοξους απατεώνες που προσπάθησαν να πάρουν τα προσωπικά μου στοιχεία, τον έλεγχο του υπολογιστή μου όπως και τον αριθμο IBAN του λογαριασμού τραπέζης μου.

Δες το βίντεο:


Προσοχή σε ύποποτους συνδέσμους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε emails και φυσικά ποτέ μην δίνετε τα στοιχεία σας σε αγνώστους.
Το AnyDesk και το TeamViewer είναι 2 πολύ καλά προγράμματα που μπορεί κάποιος κακόβουλος να συνδεθεί στον υπολογιστή μας απομακρυσμένα και να πάρει στοιχεία ή και να εγκαταστήσει κάποιο keylogger ώστε να καταγράψει τι πληκτρολογούμε πχ κωδικούς ebanking, email κτλ.

Θες να συνεισφέρεις στη λειτουργία της πιο χρήσιμης ιστοσελίδας;
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να υποστηρίξεις την ιστοσελίδα μου!

Από ένα απλό Like στην σελίδα στο Facebook, Sub στο YouTube μέχρι να επιλέξεις τις φιλικές μας ιστοσελίδες για τις ηλεκτρονικές σου αγορές, από τους παρακάτω συνδέσμους:
Amazon, Booking, Ebay, Eshop
Electroholic, Lenovo, Media Markt, Public

Με κάθε σου αγορά, και χωρίς να χρεώνεσαι τίποτα επιπλέον, το site θα παίρνει μια πολύ μικρή προμήθεια από το κατάστημα, η οποία είναι σημαντική βοήθεια για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων.

Αν προτιμάς αγορές από την Κίνα, προτείνω τα παρακάτω eshops:
Aliexpress, Banggood, Gearbest

Για την πλήρη προστασία και ασφάλεια όλων των αγαπημένων σου συσκευών με Windows, Android, iOS & MacOS, προτείνω τα προϊόντα ασφαλείας της Bitdefender

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στην ιστοσελίδα μας toxrisimo.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (do-follow link) στην σελίδα του άρθρου. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νόμιμου δικαιώματός του.
Udemy’s Hot Sale! Courses start at just 10.99 €!