Τι Είναι Το Yield Nodes; Κέρδισε Μεγάλες Αποδόσεις 5-15% Κάθε Μήνα (Video) | το Χρήσιμο

Τι Είναι Το Yield Nodes; Κέρδισε Μεγάλες Αποδόσεις 5-15% Κάθε Μήνα (Video)

Πως να κερδίσεις μέχρι και 213,84% ετήσια απόδοση με την παροχή υπολογιστικής ισχύος και αποθηκευτικού χώρου σε συνδυασμό με ειδικό λογισμικό...
Yield Nodes Review

Τι είναι το Yield Nodes;

Είναι ένα ολοκληρωμένο πολυεπίπεδο πρόγραμμα ενοικίασης κόμβων (nodes) οι οποίοι βασίζονται στο blockchain.

Το Yield Nodes απλοποιεί την διαδικασία επιτρέποντας στους επενδυτές να είναι μέρος μιας ομάδας επενδύσεων που νοικιάζουν κόμβους ακολουθώντας ένα μοντέλο υψηλής απόδοσης και μέτριου κινδύνου.

Χρησιμοποιώντας ποικίλους κόμβους ενεργητικών στοιχείων (diversified asset nodes) κάνει την επένδυση στο Yield Nodes να είναι ευκολότερη και πιο προσιτή επιλογή!

Εάν αποφασίσεις να συμμετάσχεις στο Yield Nodes και να χρησιμοποιήσεις τον σύνδεσμό μου σε αυτή τη σελίδα ή στο βίντεό μου στο YouTube τότε σε ευχαριστώ προκαταβολικά!Ο σύνδεσμος θα μου δώσει ένα μικρό μπόνους 5% αλλά εσένα δεν θα σου κοστίσει τίποτα. Ελπίζω η αντικειμενική μου κριτική να σε βοηθήσει.

Το Yieldnodes δεν είναι ένα επενδυτικό πρόγραμμα, αλλά ένα σύστημα "pay for service" που παράγει κέρδη με βάση έναν μαθηματικό αλγόριθμο ενσωματωμένο σε κάθε master-noded νόμισμα. 


Πως δημιουργούνται τα έσοδα;

Τα έσοδα δημιουργούνται μέσω:
  • Του masternoding
  • Των κερδών από την αύξομείωση τιμών
  • Των υπηρεσιών
τα οποία συνεργάζονται όλα μαζί για την αξιοποίηση αυξημένων αποδόσεων εντός των αντίστοιχων οικοσυστημάτων τους.

Πότε ξεκίνησε το Yield Nodes;

Το Yield Nodes ξεκίνησε σαν ένα ιδιωτικό έργο master-noding από το καλοκαίρι του 2018 και εισήλθε στη φάση Beta-Test με προσκεκλημένους συμμετέχοντες στα τέλη Οκτωβρίου 2019. Έκτοτε, μειώσανε το ελάχιστο τέλος μίσθωσης και άνοιξαν το πρόγραμμα στο κοινό μετά την εισαγωγή νέων μελών της ομάδας.

Τι είναι το Masternoding;

Ένας masternode είναι ένας διακομιστής κόμβων σε ένα δίκτυο που παρέχει ειδικές υπηρεσίες, συμμετέχει στη διακυβέρνηση του δικτύπυ και επικυρώνει συναλλαγές.

Για την παροχή αυτών των υπηρεσιών ο masternode κερδίζει ανταμοιβές και έσοδα.

Ένας απλός τρόπος να το πούμε είναι σαν να παίρνουμε ένα δάνειο από την τράπεζα και να προσφέρουμε περιουσιακά στοιχεία ως εγγύηση για να εξασφαλίσουμε το δάνειο.

Το masternoding είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος δημιουργίας παθητικού εισοδήματος με βάση το blockchain, αλλά ενέχει κινδύνους αν δεν γίνει σωστά. Όπως την τοποθέτηση tokens τη διαμόρφωση των κόμβων και τη σύνδεσή τους με το δίκτυο.

Για να ρυθμίσουμε μόνοι μας τους masternodes (δεν χρειάζεται να είμαστε στο Yield Nodes) πρέπει να κλειδώσουμε ένα συγκεκριμένο νόμισμα και η απόδοση απο νόμισμα σε νόμισμα φυσικά ποικίλει.
Ο αριθμός των tokens μπορεί να είναι αρκετά υψηλός και να κοστίζει δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Αυτή η αρχική επένδυση μπορεί να είναι από μόνη της ένα μεγάλο ρίσκο για πολλούς που δεν γνωρίζουν.

Η ευκολότερη και πιο προσιτή επιλογή με λίγότερους κινδύνους και που ξέρει να τους διαχειριστεί είναι να συμμετάσχουμε σε μια εταιρεία που διαθέτει την τεχνογνωσία και την εμπειρία στο masternoding όπως η Yield Nodes.

Απόδοση από 500€ σε 9,171,47€ σε διάστημα 2,5 ετών

Ποια είναι η ομάδα πίσω απο το Yield Nodes;


Μου αρέσει που η ομάδα πίσω από το Yield Nodes δεν είναι ανώνυμη και μπορούμε να δούμε τα προφίλ τους στο LinkedIn δημόσια στην ιστοσελίδα τους.
Επίσης ο CEO έχει δώσει πολλές συνεντεύξεις σε διάφορα κανάλια στο YouTube.

Steve Hoermann CEO & CMO, Director, Project Coordination, Websites & Communication
Chat & Investor Relations. Έχει 20 χρόνια εμπειρία στη διαχείριση και τα αυτοματοποιημένα χρηματοοικονομικά εργαλεία, το μαρκετινγκ και στα crypto/blockchain.

Urs S. COO, CIO, Architect of Yield Nodes, ειδικός σε Blockchain, Distributed Ledger Technology (DLT), Smart Contracts, προγραμματισμό, επιχειρηματική νοημοσύνη/πληροφορική και πληροφορική.

Yegor Volnyy, CTO,  IT Expert, 16ετής εμπειρία στη διαχείριση ομάδων ανάπτυξης, σχεδιασμό ιστοσελίδων και βελτιστοποίηση UX/UI, εργαλεία αυτοματοποιημένων συναλλαγών Forex και κρυπτογράφησης, ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα και προγραμματιστής πλήρους στοίβας PHP. Συντονιστής συνεργατών/Τεχνολογική υποστήριξη.

Dima Tymoshenko, Management Assistant, δεκαετής εμπειρία με έξυπνα συμβόλαια, αρχικές προσφορές νομισμάτων, (ICO), Blockchain, ανάπτυξη επιχειρήσεων, διαχείριση έργων, με πανεπιστημιακό πτυχίο νομικής.

Το βίντεο με την παρουσίαση της πλατφόρμας Yield Nodes και την αρχική κατάθεση 647€: 



Το πρόγραμμα με λίγα λόγια

Ελάχιστη κατάθεση κεφαλίου: 500€
Μέγιστη κατάθεση κεφαλαίου: 250,000€
Πληρωμές: αποδίδει πληρωμές κάθε μήνα
Η σύμβαση μπορεί να ακυρωθεί ανά πάσα στιγμή μετά τον 6ο μήνα
Η κατάθεση και οι τόκοι καταβάλονται σε ευρώ, δολάρια ΗΠΑ ή bitcoin
Μηνιαία απόδοση 5-15%


Το δεύτερο βίντεο ενημέρωση για τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο και τι απόδοση είχα:



Ποιο είναι το κέρδος μας;

Ένα προβλεπόμενο καθαρό κέρδος 5-15% που καταβάλεται κάθε μήνα!
Επίσης σε περίπτωση που η απόδοση πέσει κάτω από 5% για 3 συνεχόμενους μήνες, θα μας επιστραφεί ολόκληρο το ποσό μαζί με τυχόν τόκους και κέρδη!


Πλεονεκτήματα Yield Nodes:

  • Μηνιαίες αποδόσεις πραγματικές και προβλεπόμενες της τάξεως των 5-15% ανά μήνα!
  • Δωρεάν εγγραφή χωρίς συνδρομές.
  • Μέση μηνιαία απόδοση (τελευταίοι 30 μήνες) 10,3%
  • Τα έσοδα κατανέμονται κατά 87.5% στους συμμετέχοντες και κατά 12.5% στο πρόγραμμα.
  • Ασφάλεια απόδοσης: αν η απόδοση πέσει κάτω από 5% για 3 συνεχόμενους μήνες οι πληρωμές θα επιστραφούν μαζί με τα κέρδη.
  • Ελάχιστη κατάθεση 500€ και μέγιστη κατάθεση 250.000€.
  • Ελάχιστη διάρκεια 6 μήνες
  • Affiliate bonus 5%
  • Οι καταθέσεις μπορούν να γίνουν σε Ευρώ, Bitcoin, USDT, SAPP, Visa, Mastercard, τραπεζικό έμβασμα από οποιαδήποτε χώρα.
  • Μέση ετήσια απόδοση 120% (ή 213,84% με ανατοκισμό). 


 

Εάν αποφασίσεις να συμμετάσχεις στο Yield Nodes και να χρησιμοποιήσεις τον σύνδεσμό μου σε αυτή τη σελίδα ή στο βίντεό μου στο YouTube τότε σε ευχαριστώ προκαταβολικά! Ο σύνδεσμος θα μου δώσει ένα μικρό μπόνους 5% αλλά εσένα δεν θα σου κοστίσει τίποτα. Ελπίζω η αντικειμενική μου κριτική να σε βοηθήσει.

Το Audit στις 30-31 Οκτωβρίου στην Μάλτα

Κάθε 6 μήνες το Yield Nodes διεξάγει audit και επιλέγει τυχαία κάποιους επενδυτές της πλατφόρμας να πάνε στα γραφεία τους και να κάνουν audit στην εταιρεία. Όλα τα έξοδα εκτός των αεροπορικών εισητηρίων είναι πληρωμένα. Φέτος θα επιλέξουν 10 άτομα και θα πραγματοποιηθεί στις 18-21 Αυγούστου και η κλήρωση θα γίνει στις 3 Ιουνίου.

Δες το βίντεο με την φετινή κλήρωση:




Δες το βίντεο με την περασμένη κλήρωση:


Yield Nodes Updates (μηνιαία απόδοση)

Ιούλιος 2022 (Κέρδος Yield Nodes: 9.2%)
Ιούνιος 2022 (Κέρδος Yield Nodes: 6.1%)
Μάϊος 2022 (Κέρδος Yield Nodes: 6.5%)
Απρίλιος 2022 (Κέρδος Yield Nodes: 8.3%)
Μάρτιος 2022 (Κέρδος Yield Nodes: 7.4%)
Φεβρουάριος 2022 (Κέρδος Yield Nodes: 8.3%)
Ιανουάριος 2022 (Κέρδος Yield Nodes: 8%)

Δεκέμβριος 2021 (Κέρδος Yield Nodes: 7.5%)
Νοέμβριος 2021 (Κέρδος Yield Nodes: 7.2%)
Οκτώβριος 2021 (Κέρδος Yield Nodes: 10.1%)
Σεπτέμβριος 2021 (Κέρδος Yield Nodes: 7.7%)
Αύγουστος 2021 (Κέρδος Yield Nodes: 10.6%)
Ιούλιος 2021 (Κέρδος Yield Nodes: 9.6%)
Ιούνιος 2021 (Κέρδος Yield Nodes: 9.1%)
Μάϊος 2021 (Κέρδος Yield Nodes: 7.9%)
Απρίλιος 2021 (Κέρδος Yield Nodes: 12.7%)
Μάρτιος 2021 (Κέρδος Yield Nodes: 10.6%)
Φεβρουάριος 2021 (Κέρδος Yieldnodes: 19.2%)
Ιανουάριος 2021 (Κέρδος Yieldnodes: 12%)

Δεκέμβριος 2020 (Κέρδος Yieldnodes: 11.1%)


Συμπέρασμα

Το Yield Nodes λειτουργεί με επιτυχία για πάνω από 2,5 χρόνια και αποδίδει στους επενδυτές πάνω από 10,3% μέσο όρο απόδοση ανά μήνα. Παρέχουν στους χρήστες κάθε 6 μήνες να κάνουν audit στις εγκαταστάσεις τους και είναι διαφανείς σχετικά με τους τυχόν κινδύνους και τις μηνιαίες αποδόσεις.
Η πλατφόρμα είναι ένας καλός τρόπος να κερδίσουμε παθητικό εισόδημα χωρίς να ασχοληθούμε εις βάθος με την τεχνολογία blockchain και masternoding.


Αν θες μπορείς να το δοκιμάσεις εδώ! ► Yield Nodes Link 


***ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ: Τίποτα σε αυτό το βίντεο δεν έχει σκοπό να εγγυηθεί ή να υπονοήσει αποτελέσματα εισοδήματος ή κέρδους με οποιονδήποτε τρόπο. Τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την επιχείρηση. Οποιαδήποτε αποτελέσματα εμφανίζονται/δίνονται εδώ είναι μόνο για υποθετικούς σκοπούς παραδείγματος και μπορεί να αντιπροσωπεύουν εξαιρετικά και όχι τυπικά αποτελέσματα. Τα δικά σας αποτελέσματα μπορεί να είναι διαφορετικά. Θα πρέπει να υποτεθεί ότι κερδίζουμε προμήθεια από οποιαδήποτε αγορά γίνεται για οποιοδήποτε προϊόν που προσφέρεται. Αυτό δεν αποτελεί επενδυτική ή οικονομική συμβουλή. Ζητήστε τη συμβουλή ειδικευμένου χρηματοοικονομικού συμβούλου για κάτι τέτοιο. Ο ομιλητής μοιράζεται μόνο την προσωπική του γνώμη και εμπειρία για ενημερωτικούς, εκπαιδευτικούς, ψυχαγωγικούς ή τεκμηριωτικούς σκοπούς. Οι συναλλαγές/επενδύσεις/επιχειρήσεις ενέχουν κινδύνους. Οι προηγούμενες επιδόσεις δεν αποτελούν ένδειξη μελλοντικών αποτελεσμάτων. Ποτέ μην διακινδυνεύετε κεφάλαια που δεν είστε διατεθειμένοι να χάσετε.

Θες να συνεισφέρεις στη λειτουργία της πιο χρήσιμης ιστοσελίδας;
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να υποστηρίξεις την ιστοσελίδα μου!

Από ένα απλό Like στην σελίδα στο Facebook, Sub στο YouTube μέχρι να επιλέξεις τις φιλικές μας ιστοσελίδες για τις ηλεκτρονικές σου αγορές, από τους παρακάτω συνδέσμους:
Amazon, Booking, Ebay, Eshop
Electroholic, Lenovo, Media Markt, Public

Με κάθε σου αγορά, και χωρίς να χρεώνεσαι τίποτα επιπλέον, το site θα παίρνει μια πολύ μικρή προμήθεια από το κατάστημα, η οποία είναι σημαντική βοήθεια για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων.

Αν προτιμάς αγορές από την Κίνα, προτείνω τα παρακάτω eshops:
Aliexpress, Banggood, Gearbest

Για την πλήρη προστασία και ασφάλεια όλων των αγαπημένων σου συσκευών με Windows, Android, iOS & MacOS, προτείνω τα προϊόντα ασφαλείας της Bitdefender

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στην ιστοσελίδα μας toxrisimo.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (do-follow link) στην σελίδα του άρθρου. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νόμιμου δικαιώματός του.
Udemy’s Hot Sale! Courses start at just 10.99 €!