Xρήσιμα αντικείμενα για την εργασία στο σπίτι | το Χρήσιμο

Xρήσιμα αντικείμενα για την εργασία στο σπίτι


16 χρήσιμα αντικείμενα που θα κάνουν την εργασία από το σπίτι καλύτερη!


Από ένα κορυφαίο μπουκάλι νερού μέχρι την αυτόματη καφετιέρα εδώ θα βρεις μερικά χρήσιμα αντικείμενα που θα σου κάνουν την εργασία στο σπίτι απόλαυση.



Μια καρέκλα γραφείου για πιο άνετες συνεδριάσεις κατά τη διάρκεια των meeting.



Μια προγραμματιζόμενη καφετιέρα για τον προγραμματισμό του καφέ σου ώστε να σε περιμένει όταν ξυπνάς. Αυτά τα πέντε επιπλέον λεπτά που αφιέρωνες κάθε πρωί για την παρασκευή του καφέ σου πλέον μπορείς να τους αφιερώσεις στο κρεββάτι.



Αρωματικό Κερί Nef-Nef White Musk που μυρίζει τόσο ωραία ώστε θα σε εμπνεύσει να θέλεις να καθίσεις στο γραφείο σου και να ολοκληρώσεις την εργασία σου.



Μαρκαδόρος υπογράμμισης για να υπογραμμίσεις τις εκκρεμότητες, τις σημειώσεις και τις σημαντικές πληροφορίες. Είναι πολύ πιο εύκολο να βρεις τα σημαντικά θέματα όταν είναι οργανωμένα με χρώμα!




Ένα ζευγάρι ασύρματων ακουστικών, ώστε να μπορείς να λαμβάνεις εύκολα τις επαγγελματικές σου κλήσεις ελεύθερα χωρίς να περιορίζεσαι στο χώρο.



Λευκός μαγνητικός πίνακας με ειδικά λακαρισμένη επιφάνεια για περισσότερη αντοχή. Η επιφάνεια του καθαρίζει με απλό στεγνό πανί ή σπόγγο λευκού πίνακα. Tο πλαίσιο του πίνακα είναι από ξύλο.




Ένα μοναδικό ημερήσιο ημερολόγιο για το νέο έτος 2021-2022!
Οργάνωσε τις υποχρεώσεις, τα ραντεβού και τις προσεχείς εκδηλώσεις που σε ενδιαφέρουν!
Διαθέτει σελίδες ριγέ γραμμογράφησης και μεγάλο χώρο σημειώσεων για να καταγράφεις ότι χρειάζεσαι.
Ιδανικό για όσους χρειάζεται να κρατούν καθημερινά οργανωμένες σημειώσεις!



Θερμαινόμενη ηλεκτρική κουβέρτα διπλή σε υπέροχο γκρί χρώμα.
Απαλό fleece ύφασμα διπλής όψης με ενσύρματο χειριστήριο με δυνατότητα 3 ρυθμίσεων θερμοκρασίας. Αυτόματη απενεργοποίηση μετά απο 3 ώρες για μεγαλύτερη ασφάλεια. Πλένεται στο χέρι και στο πλυντήριο χάρη στο αποσπώμενο χειριστήριο!




Μια από τις καλύτερες βάσεις με 4 ανεμιστήρες για να μην θερμαίνεται το laptop σου και να λειτουργεί απροβλημάτιστα με ασφάλεια. Διαθέτει και 3 θύρες usb για επιπλέον συνδεσιμότητα.


10. Μολυβοθήκη

Χρήσιμη βάση γραφείου με θέσεις για μικροαντικείμενα, θήκη για χαρτάκια σημειώσεων, μολυβοθήκη και με αντιολισθητικά τακάκια!



Στυλό διαρκείας BIC Shine διαθέτει μπίλια και πλευρικό μηχανισμό προώθησης-ανάκλησης! Με πάχος γραφής 0,32mm.





Ένα Google Nest mini για να διευκολύνεις τη ζωή σου. Ενεργοποίησε τα φώτα ανά πάσα στιγμή, άλλαξε τη θερμοκρασία, παίξε την μουσική που θες για να χαλαρώσεις, πρόβαλε την αγαπημένη σου ταινία στη τηλεόραση ή απάντησε εξαιρετικά εύκολα στις τηλεφωνικές κλήσεις. Ο πιο εύκολος τρόπος για ένα «έξυπνο» σπίτι!





Ένα κορυφαίο μπουκάλι νερoύ χωρητικότητας 720ml που θα σε ενθαρρύνει να πίνεις νερό καθ 'όλη τη διάρκεια της  ημέρας. Κάθε φορά που το βλέπεις, θα θυμάσαι να πίνεις νερό. Επιπλέον, επειδή είναι διαφανές, θα θυμάσαι να το ξαναγεμίζεις. Προστατευτικό κάλυμμα στομίου για να αποφύγεις τη βρωμιά και τα μικρόβια. 100% στεγανό χωρίς BPA!




Σετ έξυπνων λαμπτήρων της Xiaomi που σου επιτρέπει να δημιουργήσεις τις συνθήκες φωτισμού που ταιριάζουν στη διάθεση σου. Μπορείς να τα συνδέσεις με το κινητό σου και να τα ανάβεις πανεύκολα χωρίς να χρειάζεται να πας στην άλλη πλευρά  του δωματίου.




Σετ ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι από τη Logitech. Κάνε τη δουλειά σου πιο εύκολα χωρίς καλώδια να μπλέκονται. 




Θερμαινόμενο υπόστρωμα (διπλό), ότι πρέπει για τις κρύες νύχτες (και μέρες) του χειμώνα. 




Θες να συνεισφέρεις στη λειτουργία της πιο χρήσιμης ιστοσελίδας;
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να υποστηρίξεις την ιστοσελίδα μου!

Από ένα απλό Like στην σελίδα στο Facebook, Sub στο YouTube μέχρι να επιλέξεις τις φιλικές μας ιστοσελίδες για τις ηλεκτρονικές σου αγορές, από τους παρακάτω συνδέσμους:
Amazon, Booking, Ebay, Eshop
Lenovo, Media Markt, Public

Με κάθε σου αγορά, και χωρίς να χρεώνεσαι τίποτα επιπλέον, το site θα παίρνει μια πολύ μικρή προμήθεια από το κατάστημα, η οποία είναι σημαντική βοήθεια για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων.

Αν προτιμάς αγορές από την Κίνα, προτείνω τα παρακάτω eshops:
Aliexpress, Banggood, Gearbest

Για την πλήρη προστασία και ασφάλεια όλων των αγαπημένων σου συσκευών με Windows, Android, iOS & MacOS, προτείνω τα προϊόντα ασφαλείας της Bitdefender

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στην ιστοσελίδα μας toxrisimo.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (do-follow link) στην σελίδα του άρθρου. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νόμιμου δικαιώματός του.
Udemy’s Hot Sale! Courses start at just 10.99 €!