Αυτά είναι τα supermarket που παραγγέλνεις online στην Ελλάδα | το Χρήσιμο

Αυτά είναι τα supermarket που παραγγέλνεις online στην Ελλάδα

online σουπερμάρκετ στην Ελλάδα

Ποια supermarket υποστηρίζουν παραγγελίες μέσω διαδικτύου στην Ελλάδα.


Πλέον μπορείς εύκολα να παραγγείλεις είδη μαναβικής, προϊόντα supermarket και είδη delicatessen online και να στα φέρουν στη πόρτα του σπιτιού σου με μερικά κλικ!

Δεν χρειάζεται να πηγαίνεις μακριά στο σουπερμάρκετ για να γεμίσεις το καλάθι σου με τα προϊόντα που χρειάζεσαι, έχω συλλέξει τα σουπερμάρκετ υποστηρίζουν τις online αγορες, ας τα δούμε.

Σουπερμάρκετ για online αγορές


Οι αγορές στα ΑΒ γίνονται με λίγα μόνο κλικ! Μπες στο ΑΒ Eshop, επωφελήσου των προσφορών, παράγγειλε και παράλαβε στον χώρο σου δωρεάν, σε Αττική και Θεσσαλονίκη.



Το e-Fresh εξυπηρετεί παραγγελίες από μόλις 25 ευρώ και άνω, ενώ παραδίδει δωρεάν παραγγελίες αξίας άνω των 55 ευρώ. Διαθέτει πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών με τα πιο ανταγωνιστικά προνόμια της αγοράς, επιστρέφοντας 7 ευρώ ανά 200 πόντους που συγκεντρώνουν οι πελάτες από την αγορά προϊόντων. Παράλληλα το εξειδικευμένο τμήμα εταιρικών πελατών εστιάζει στις ανάγκες μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων.



Το ηλεκτρονικό κατάστημα «ΕΥ ΖΗΝ» δημιουργήθηκε το 2017 από μια ομάδα νέων ανθρώπων, κοινό χαρακτηριστικό των οποίων είναι η αγάπη για αγνά και ξεχωριστά ελληνικά προϊόντα. Στόχος της ομάδας του «ΕΥ ΖΗΝ» είναι η ανάδειξη των καινοτόμων προϊόντων των Ελλήνων παραγωγών και η δυνατότητα του καταναλωτικού κοινού να τα προμηθευτεί σε ανταγωνιστικές τιμές.



Η Κρητικός Α.Ε με πορεία 70 ετών στο χώρο των supermarket, είναι μέλος του ΕΛΟΜΑΣ, του μεγαλύτερου ομίλου αγορών στην Ελλάδα, εξελίσσεται με υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης τα τελευταία χρόνια, απασχολώντας συνολικά πάνω από 1400 άτομα στο δυναμικό της. To 2015 βραβεύθηκε ως Greek Business Champion ενώ το 2017 ξεκίνησε δυναμικά στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου, επενδύοντας σε καινοτόμες λύσεις μέσω της πλατφόρμας kritikos-easy.

Nature's House μια δημιουργική και γεμάτη γνώσεις και ενθουσιασμό ομάδα ανθρώπων, με μεγάλη ιστορία στο χώρο, ανακαλύπτει, ελέγχει και φέρνει στην πόρτα σας περισσότερα από 2.500 εξαιρετικά βιολογικά προϊόντα υψηλής ποιότητας από επιλεγμένα brands από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, με τον αριθμό τους να αυξάνεται συνεχώς!


To myCretangoods είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με εκλεκτά & παραδοσιακά Κρητικά αγαθά. Στέλνει σε όλο τον κόσμο γεύσεις, ευωδιές και όλα τα καλά από την φύση της Κρήτης.

Το mastihashop είναι το αποκλειστικό ηλεκτρονικό κατάστημα της Μαστίχας Χίου και των προϊόντων της από την MEDITERRA ΑΒΕΣΕ, εταιρεία που ιδρύθηκε από την Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου το 2002 με σκοπό τη δημιουργία ενός συνολικού, αποτελεσματικού και μόνιμου μηχανισμού παραγωγής, πώλησης και προώθησης υψηλής ποιότητας προϊόντων μαστίχας.

Το yolenis είναι το πρωτοπόρο Ελληνικό ηλεκτρονικό delicatessen με 2300 αυθεντικά προϊόντα τοπικού χαρακτήρα περισσοτέρων από 180 μικρών παραγωγών από κάθε γωνιά της Ελλάδας!


Θες να συνεισφέρεις στη λειτουργία της πιο χρήσιμης ιστοσελίδας;
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να υποστηρίξεις την ιστοσελίδα μου!

Από ένα απλό Like στην σελίδα στο Facebook, Sub στο YouTube μέχρι να επιλέξεις τις φιλικές μας ιστοσελίδες για τις ηλεκτρονικές σου αγορές, από τους παρακάτω συνδέσμους:
Amazon, Booking, Ebay, Eshop
Electroholic, Lenovo, Media Markt, Public

Με κάθε σου αγορά, και χωρίς να χρεώνεσαι τίποτα επιπλέον, το site θα παίρνει μια πολύ μικρή προμήθεια από το κατάστημα, η οποία είναι σημαντική βοήθεια για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων.

Αν προτιμάς αγορές από την Κίνα, προτείνω τα παρακάτω eshops:
Aliexpress, Banggood, Gearbest

Για την πλήρη προστασία και ασφάλεια όλων των αγαπημένων σου συσκευών με Windows, Android, iOS & MacOS, προτείνω τα προϊόντα ασφαλείας της Bitdefender

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στην ιστοσελίδα μας toxrisimo.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (do-follow link) στην σελίδα του άρθρου. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νόμιμου δικαιώματός του.
Udemy’s Hot Sale! Courses start at just 10.99 €!