Πως καθαρίζεται ο ανανάς (video) | το Χρήσιμο

Πως καθαρίζεται ο ανανάς (video)

Τόσο καιρό καθάριζες τον ανανά με λάθος τρόπο, δες πως γίνεται

Τόσο καιρό καθάριζες τον ανανά με λάθος τρόπο, δες πως γίνεται...

Είμαι σίγουρος πως και εσύ όπως και οι περισσότεροι από εμάς καθαρίζεις τον ανανά αφαιρώντας το εξωτερικό περίβλημα του, τελικά από οτι φαίνεται σύμφωνα με το παρακάτω βίντεο το κάναμε λάθος.
Δες πως γίνεται:Τελικά όλο αυτό έχει μια βάση όπως βλέπουμε και στη wikipedia ο ανανάς ο εύκομος (Ananas comosus) είναι ένα τροπικό φυτό με πολλούς βρώσιμους καρπούς που αποτελείται από πολλά συνενωμένα μούρα!

Θες να συνεισφέρεις στη λειτουργία της πιο χρήσιμης ιστοσελίδας;
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να υποστηρίξεις την ιστοσελίδα μου!

Από ένα απλό Like στην σελίδα στο Facebook, Sub στο YouTube μέχρι να επιλέξεις τις φιλικές μας ιστοσελίδες για τις ηλεκτρονικές σου αγορές, από τους παρακάτω συνδέσμους:
Amazon, Booking, Ebay, Eshop
Electroholic, Lenovo, Media Markt, Public

Με κάθε σου αγορά, και χωρίς να χρεώνεσαι τίποτα επιπλέον, το site θα παίρνει μια πολύ μικρή προμήθεια από το κατάστημα, η οποία είναι σημαντική βοήθεια για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων.

Αν προτιμάς αγορές από την Κίνα, προτείνω τα παρακάτω eshops:
Aliexpress, Banggood, Gearbest

Για την πλήρη προστασία όλων των συσκευών σας με Windows, Android, iOS & MacOS, προτείνω τα προϊόντα ασφαλείας της Bitdefender

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στην ιστοσελίδα μας toxrisimo.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (do-follow link) στην σελίδα του άρθρου. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νόμιμου δικαιώματός του.
Udemy’s Hot Sale! Courses start at just 10.99 €!