Ποιά είδη τσαγιού ρίχνουν το ζάχαρο; | το Χρήσιμο

Ποιά είδη τσαγιού ρίχνουν το ζάχαρο;

The Best Teas To Lower Blood SugarΤα είδη τσαγιού που ρίχνουν τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα...













1 Τσάι πορτοκαλιού. Αυτό το φρούτο περιλαμβάνει ένα φλαβονοειδές που ονομάζεται «naringenin» και είναι ικανό να βελτιώνει την απόκριση των κυττάρων στην αφομοίωση της ινσουλίνης. Ως εκ τούτου, ένα έγχυμα πορτοκαλιού είναι καλό για τη μείωση του ζαχάρου. Για να το κάνετε, βράστε ένα φλιτζάνι νερό και όταν αρχίσει να βράζει ρίξτε το χυμό και τη φλούδα πορτοκαλιού. Στη συνέχεια, στραγγίστε το νερό για να αφαιρέσετε τον πολτό και τη φλούδα και πιείτε τον χυμό.

2 Τσάι με ρίζες τσουκνίδας. Αυτό που κάνει η τσουκνίδα είναι η αύξηση της έκκρισης ινσουλίνης και η μείωση της γλυκόζης, γι 'αυτό είναι ένα καλό έγχυμα για τη μείωση του ζαχάρου. Για να γίνει αυτό, πρέπει απλά να αναμίξετε 25 γραμμάρια ρίζας τσουκνίδας σε 1/2 λίτρο νερού, να στραγγίσετε το νερό και μετά από 10 λεπτά να πιείτε το τσάι.

3 Έγχυμα κανέλας. Αυτό το έγχυμα είναι από τα καλύτερα για τη μείωση του ζαχάρου καθώς αυτό το μπαχαρικό κατανέμει τη γλυκόζη μέσω της ινσουλίνης βοηθώντας στη βελτίωση του μεταβολισμού των κυττάρων. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα φυσικά φάρμακα για τη θεραπεία του διαβήτη και μπορείτε να επιλέξετε να το πάρετε ως τσάι ή να παίρνετε 1 κουταλάκι του γλυκού σε σκόνη καθημερινά.

4 Τσάι φύλλων σμέουρου: μελέτες έχουν βρει ότι τα φύλλα του σμέουρου ισορροπούν τα εππίπεδα σακχάρου στο αίμα, ειδικά όταν τα επίπεδα είναι πολύ υψηλά. Είναι επομένως μια φυσική θεραπεία για το ζάχαρο και μπορείτε να οφεληθείτε βάζοντας ένα ποτήρι νερό με φύλλα σμέουρου να βράσουν και μετά από 10 λεπτά να πιείτε το έγχυμα.
The Red Tea Detox

5 Τσάι από χαμομήλι: Αυτό το φυτό βοηθά στη μείωση των αλλαγών στα επίπεδα ζαχάρου στα άτομα που υποφέρουν απο διαβήτη. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να πείτε ένα φλιτζάνι χαμομήλι καθώς βοηθά ακόμα και στην πρόληψη των προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν από αυτή την ασθένεια. Επίσης έχει και άλλες φαρμακευτικές ιδιότητες (μείωση χοληστερόλης, ηρεμιστικό, πεπτικό, μυοχαλαρωτικό, αντισηπτικό κ.α).



6 Τσάι Φασκόμηλο: Αυτό το φυτό ευνοεί επίσης τη μείωση του ζαχάρου και ως εκ τούτου βοηθά στον έλεγχο του διαβήτη. Για να το κάνετε αυτό, χρειάζεστε μόνο ένα φλιτζάνι νερό και 2 κουταλιές της σούπας φασκόμηλο,  το αφήνετε να βράσει για περίπου 3 έως 5 λεπτά και μετά το στραγγίζετε. Όπως και το χαμομήλι και το φασκόμηλο έχει φαρμακευτικές ιδιότητες (αντιφλεγμονώδες, χωνευτικό, αντισηπτικό, θερμορυθμιστικές ιδιότητες, βελτιώνει τη μνήμη, κατά του Αλτσχαιμερ, κ.α)

7 Πράσινο τσάι: Αυτό το τσάι είναι επίσης ένα αποδεδειγμένο έγχυμα που μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των επιπέδων του ζαχάρου στο αίμα. Ελέγχει επίσης τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα μας, αυτό το καθιστά ιδανικό σύμμαχο για τους διαβητικούς. Το μαύρο τσάι έχει επίσης παρόμοιο αποτέλεσμα.

Πηγή

Θες να συνεισφέρεις στη λειτουργία της πιο χρήσιμης ιστοσελίδας;
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να υποστηρίξεις την ιστοσελίδα μου!

Από ένα απλό Like στην σελίδα στο Facebook μέχρι να επιλέξεις τις φιλικές μας ιστοσελίδες για τις ηλεκτρονικές σου αγορές, από τους παρακάτω συνδέσμους:
Amazon, Booking, Ebay, Eshop
Electroholic, Lenovo, Media Markt, Public

Με κάθε σου αγορά, και χωρίς να χρεώνεσαι τίποτα επιπλέον, το site θα παίρνει μια πολύ μικρή προμήθεια από το κατάστημα, η οποία είναι σημαντική βοήθεια για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων.

Αν προτιμάς αγορές από την Κίνα, προτείνω τα παρακάτω eshops:
Aliexpress, Banggood, Gearbest

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στην ιστοσελίδα μας toxrisimo.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (do-follow link) στην σελίδα του άρθρου. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματός του.
Udemy’s Hot Sale! Courses start at just 10.99 €!