Πως να στείλεις τις ευχές σου με ηλεκτρονικές κάρτες από τον υπολογιστή σου | το Χρήσιμο

Πως να στείλεις τις ευχές σου με ηλεκτρονικές κάρτες από τον υπολογιστή σου

greeting cards
Αυτές τις γιορτές στείλτε δωρεάν τις ευχές σας με ηλεκτρονικές κάρτες...

Η γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς αποτελούν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία προκειμένου να στείλετε τις ευχές και την αγάπη σας σε πρόσωπα της οικογένειας, σε φίλους και σε συνεργάτες.

Παλιότερα αυτό γινόταν με μια ευχετήρια κάρτα την οποία υπογράφατε και στέλνατε μέσω ταχυδρομείου στους παραλήπτες που επιθυμούσατε, ωστόσο αυτό πλέον μπορεί να γίνει και μέσω διαδικτύου και μάλιστα πολύ εύκολα και γρήγορα, με μια ηλεκτρονική κάρτα!

Το greetingcards.gr αποτελεί μια αξιόλογη ελληνική προσπάθεια  σε αυτόν τον τομέα. Πρόκειται για μια ιστοσελίδα με ηλεκτρονικές ευχετήριες κάρτες για κάθε περίσταση. Στην ιστοσελίδα υπάρχουν σχεδόν 600 διαφορετικές και πανέμορφες κάρτες στα ελληνικά για Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, Γενέθλια, Πάσχα, Ονομαστική γιορτή, Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου, αγάπη κλπ. Οι οποίες μέρα με την ημέρα αυξάνονται.

Η αποστολή των καρτών πραγματοποιείται δωρεάν από όποιον επιθυμεί στο email του παραλήπτη ή μπορεί ακόμη να γίνει και ανάρτηση στα αγαπημένα κοινωνικά σας δίκτυα, στο Facebook και στο Twitter.

Αυτές τις γιορτές δεν έχετε δικαιολογία να μην στείλετε τις ευχές σας. Απλά επισκεφθείτε το greetingcards.gr!

Θες να συνεισφέρεις στη λειτουργία της πιο χρήσιμης ιστοσελίδας;
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να υποστηρίξεις την ιστοσελίδα μου!

Από ένα απλό Like στην σελίδα στο Facebook μέχρι να επιλέξεις τις φιλικές μας ιστοσελίδες για τις ηλεκτρονικές σου αγορές, από τους παρακάτω συνδέσμους:
Amazon, Booking, Ebay, Eshop
Electroholic, Lenovo, Media Markt, Public

Με κάθε σου αγορά, και χωρίς να χρεώνεσαι τίποτα επιπλέον, το site θα παίρνει μια πολύ μικρή προμήθεια από το κατάστημα, η οποία είναι σημαντική βοήθεια για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων.

Αν προτιμάς αγορές από την Κίνα, προτείνω τα παρακάτω eshops:
Aliexpress, Banggood, Gearbest

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στην ιστοσελίδα μας toxrisimo.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (do-follow link) στην σελίδα του άρθρου. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματός του.

Udemy’s Hot Sale! Courses start at just 10.99 €!