Τι να κάνεις αν κολλάει το κινητό σου; | το Χρήσιμο

Τι να κάνεις αν κολλάει το κινητό σου;

slow phone
Είναι αργό το κινητό σου και "σέρνεται"; Η καλύτερη λύση είναι εδώ...Πολλοί διαμαρτύρονται πως το κινητό τους κολλάει, είναι αργό, σέρνεται κτλ.

Υπάρχουν πολλές λύσεις όπως να μη το παραφορτώνεις με προγράμματα (applications) ή να εγκαταστήσεις εφαρμογή που καθαρίζει τη μνήμη του τηλεφώνου, αλλά η πιο απλή και αυτή που συνήθως ξεχνάς να κάνεις είναι μια απλή επανεκκίνηση (restart) στο κινητό σου δηλαδή να το απενεργοποιήσεις και να το ενεργοποιήσεις.

Ο λόγος που κάνουμε επανεκκίνηση είναι διότι έτσι αποδεσμεύεται η μνήμη από τις εφαρμογές που "τρέχουν" στο τηλέφωνο.

Καλό είναι να κλείνεις και να ανοίγεις το κινητό σου μια φορά την ημέρα!
Θες να συνεισφέρεις στη λειτουργία της πιο χρήσιμης ιστοσελίδας;
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να υποστηρίξεις την ιστοσελίδα μου!

Από ένα απλό Like στην σελίδα στο Facebook μέχρι να επιλέξεις τις φιλικές μας ιστοσελίδες για τις ηλεκτρονικές σου αγορές, από τους παρακάτω συνδέσμους:
Amazon, Booking, Ebay, Eshop
Electroholic, Lenovo, Media Markt, Public

Με κάθε σου αγορά, και χωρίς να χρεώνεσαι τίποτα επιπλέον, το site θα παίρνει μια πολύ μικρή προμήθεια από το κατάστημα, η οποία είναι σημαντική βοήθεια για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων.

Αν προτιμάς αγορές από την Κίνα, προτείνω τα παρακάτω eshops:
Aliexpress, Banggood, Gearbest

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στην ιστοσελίδα μας toxrisimo.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (do-follow link) στην σελίδα του άρθρου. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματός του.