Πως να φτιάξεις διάφανα παγάκια! | το Χρήσιμο

Πως να φτιάξεις διάφανα παγάκια!

transparent ice cubesΘες διαφανή σαν κρύσταλλα παγάκια; κάνε το παρακάτω...
Βράσε το νερό με ένα βραστήρα ή στη κατσαρόλα και αφού κρυώσει γέμισε τις θήκες για παγάκια με το νερό αυτό. Βάλε τα παγάκια σε παγοκύστες στη κατάψυξη και μετά από 2-3 ώρες θα έχεις τα τέλεια διαφανή παγάκια.
Για καλύτερα αποτελέσματα βράσε το νερό 2 φορές ή χρησιμοποίησε αποσταγμένο νερό και κατέψυξέ το αργά (slow freezing)!

extra tip: για να μην αφρίζει το αναψυκτικό σου όταν το βάζεις σε ποτήρι με παγάκια, πέρνα τα παγάκια από λίγο τρεχούμενο νερό πριν τα τοποθετήσεις στο ποτήρι σου ώστε να γίνουν λεία, έτσι δε θα αφρίσει το αναψυκτικό σου!


Θες να συνεισφέρεις στη λειτουργία της πιο χρήσιμης ιστοσελίδας;
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να υποστηρίξεις την ιστοσελίδα μου!

Από ένα απλό Like στην σελίδα στο Facebook μέχρι να επιλέξεις τις φιλικές μας ιστοσελίδες για τις ηλεκτρονικές σου αγορές, από τους παρακάτω συνδέσμους:
Amazon, Booking, Ebay, Eshop
Electroholic, Lenovo, Media Markt, Public

Με κάθε σου αγορά, και χωρίς να χρεώνεσαι τίποτα επιπλέον, το site θα παίρνει μια πολύ μικρή προμήθεια από το κατάστημα, η οποία είναι σημαντική βοήθεια για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων.

Αν προτιμάς αγορές από την Κίνα, προτείνω τα παρακάτω eshops:
Aliexpress, Banggood, Gearbest

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στην ιστοσελίδα μας toxrisimo.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (do-follow link) στην σελίδα του άρθρου. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματός του.