Πως να κάνεις το γραφείο σου εργονομικό (video) | το Χρήσιμο

Πως να κάνεις το γραφείο σου εργονομικό (video)

Βρες τη σωστή θέση για το γραφείο σου...Περνάς πολύ χρόνο στο γραφείο σου μπροστά στον υπολογιστή σου, μερικά προβλήματα όπως καρπιαίος σωλήνας, καταπόνηση των ματιών και προβλήματα στη μέση μπορούν να προκληθούν λόγω της λάθος θέσης που μπορεί να έχεις στο γραφείο σου.

Δες στο παρακάτω σύνδεσμο τη σωστή θέση και διαστάσεις για το χώρο εργασίας σου σύμφωνα με το ύψος σου.

http://www.ergotron.com/tabid/305/language/en-US/default.aspx

Σωστή στάση στο γραφείο


Επιπλέον δες πως να ξεκουράσεις τα μάτια σου από τη πολύωρη έκθεση στον υπολογιστή σου!Θες να συνεισφέρεις στη λειτουργία της πιο χρήσιμης ιστοσελίδας;
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να υποστηρίξεις την ιστοσελίδα μου!

Από ένα απλό Like στην σελίδα στο Facebook μέχρι να επιλέξεις τις φιλικές μας ιστοσελίδες για τις ηλεκτρονικές σου αγορές, από τους παρακάτω συνδέσμους:
Amazon, Booking, Ebay, Eshop
Electroholic, Lenovo, Media Markt, Public

Με κάθε σου αγορά, και χωρίς να χρεώνεσαι τίποτα επιπλέον, το site θα παίρνει μια πολύ μικρή προμήθεια από το κατάστημα, η οποία είναι σημαντική βοήθεια για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων.

Αν προτιμάς αγορές από την Κίνα, προτείνω τα παρακάτω eshops:
Aliexpress, Banggood, Gearbest

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στην ιστοσελίδα μας toxrisimo.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (do-follow link) στην σελίδα του άρθρου. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματός του.