Νέες χρήσεις για τα ρολά χαρτιού τουαλέτας | το Χρήσιμο

Νέες χρήσεις για τα ρολά χαρτιού τουαλέτας

Μη πετάξεις τα ρολά χαρτιού υγείας στην ανακύκλωση, χρησιμοποίησέ τα...









Ξεκίνησε τα σπορόφυτά σου
Κόψε το ρολό χαρτιού κουζίνας ή του χαρτιού υγείας και τοποθέτησέ το στο χώμα γύρω από τα σπορόφυτα σου, αυτό λειτουργεί ως ένα πρόσθετο στρώμα προστασίας από ανεπιθύμητα ζώα, όπως σαλιγκάρια. Τα ρολά μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως δοχεία για την καλλιέργεια από σπόρο.

Αποθηκεύστε ηλεκτρικά καλώδια
Έχετε πολλά καλώδια υπολογιστή ή καλώδια από φορτιστές και γεμίζει το συρτάρι σας; Ή ίσως έχετε πρόβλημα με τις  προεκτάσεις όταν δεν είναι σε χρήση; Διπλώστε τα καλώδια και περάστε τα μέσα στο ρολό.

Οργανώστε τα εσώρουχα, τις κάλτσες και τα καλσόν
Έχετε χάσει ποτέ κάποιο από αυτά τα προσωπικά σας αντικείμενα στις κοιλότητες της βαλίτσας σας; Απλά τοποθετήστε τα μέσα σε ρολά χαρτί τουαλέτας για να τα κρατήσετε οργανωμένα ώστε να βρεθούν εύκολα όταν ταξιδεύετε.



Αερισμός για το κομπόστ
Κόψτε τα ρολά σε σε μικρά τμήματα και ρίξτε τα στο σωρό του λιπάσματος σας. Το χαρτόνι αποσυντίθεται σχετικά εύκολα, δημιουργώντας παράλληλα σημεία για τον πολυπόθητο αέρα. Αν το κομπόστ σας αρχίζει να βρωμάει ή να προσελκύει μύγες, χρησιμοποιήστε αυτό ως μια γρήγορη λύση. Μικρά κομμάτια μπορούν επίσης να τοποθετηθούν στο χώμα στον κήπο σας.

Φτιάξτε παιχνίδια για τα παιδιά
Επισκεφτείτε τη παρακάτω ιστοσελίδα για να δείτε πως μπορείτε να φτιάξετε ζωάκια από ρολό χαρτί όπως: νυχτερίδα, πεταλούδα, γάτα, σκύλο, ελέφαντα κ.α

Σαν προσάναμμα
Κόψτε τα ρολά σε λωρίδες και χρησιμοποιήστε τα σαν προσάναμμα στο τζάκι.

Αποθηκεύστε τις σακούλες από το σούπερ μάρκετ
Τοποθετήστε τις σακούλες από το σούπερ μάρκετ μέσα σε ρολά χαρτιού υγείας για εύκολη οργάνωση στις σακούλες σας.

Αποθηκεύστε τις κλωστές
Δεν υπάρχει πιο εκνευριστικό από μπερδεμένες κλωστές. Για να τις διατηρήσετε έτοιμες προς χρήση, κόψτε μια εγκοπή σε κάθε άκρο του ρολού. Ασφαλίστε τη μια άκρη στη μια εγκοπή. Τυλίξτε τη κλωστή γύρω από το σωλήνα, και στη συνέχεια ασφαλίστε το άλλο άκρο στην άλλη εγκοπή.


Αποθηκεύστε τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια
Όπως και με τις κλωστές, έτσι αποθηκεύουμε και τα χριστουγεννιατικα φωτάκια τυλίγοντας τα γύρω από το ρολό.


Παιχνίδι για χαμστερ
Τα χαμστερ και τα κουνέλια σας εύκολα μπορούν να ψυχαγωγηθούν. Ρίξτε ένα μεγάλο ή μικρό ρολό στο κλουβί τους ως ένα τούνελ. Το χαρτόνι μπορεί επίσης να σχιστεί σε κομμάτια και να χρησιμοποιηθεί ως επένδυση στο κλουβί.



Θες να συνεισφέρεις στη λειτουργία της πιο χρήσιμης ιστοσελίδας;
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να υποστηρίξεις την ιστοσελίδα μου!

Από ένα απλό Like στην σελίδα στο Facebook μέχρι να επιλέξεις τις φιλικές μας ιστοσελίδες για τις ηλεκτρονικές σου αγορές, από τους παρακάτω συνδέσμους:
Amazon, Booking, Ebay, Eshop
Electroholic, Lenovo, Media Markt, Public

Με κάθε σου αγορά, και χωρίς να χρεώνεσαι τίποτα επιπλέον, το site θα παίρνει μια πολύ μικρή προμήθεια από το κατάστημα, η οποία είναι σημαντική βοήθεια για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων.

Αν προτιμάς αγορές από την Κίνα, προτείνω τα παρακάτω eshops:
Aliexpress, Banggood, Gearbest

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στην ιστοσελίδα μας toxrisimo.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (do-follow link) στην σελίδα του άρθρου. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματός του.
Udemy’s Hot Sale! Courses start at just 10.99 €!