Παίξε το παιχνίδι για την Ελληνική επανάσταση του 1821 | το Χρήσιμο

Παίξε το παιχνίδι για την Ελληνική επανάσταση του 1821

παιχνίδι για την Ελληνική επανάσταση του 1821
1821 αγώνας για την ελευθερία το παιχνίδι από την Ελληνική εταιρία icehole...Παίξε το παιχνίδι για την Ελληνική επανάσταση του 1821H icehole Ελληνική Εταιρεία κατασκευής παιχνιδιών κάνει την έκπληξη και δίνει εντελώς δωρεάν και χωρίς κανένα περιορισμό  το παιχνίδι 1821 Αγώνας για την Ελευθερία.
Είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής που βάζει τον παίκτη αντιμέτωπο με την πρόκλησή του να οδηγήσει την επαναστατημένη Ελλάδα στην απελευθέρωση.

Τα μέσα που έχει στη διάθεση του ο παίκτης είναι πολλά : στρατοί, στόλοι, οπλαρχηγοί, ναύαρχοι, πυρπολητές, εισοδήματα τακτικά και έκτακτα, φιλέλληνες κτλ.

Παρόλα αυτά ο παίκτης θα χρειαστεί να επιστρατεύσει τις καλύτερες στρατηγικές του ικανότητες για να πετύχει το σκοπό του.


Σημείωση πάτα στο κόκκινο κουμπί που λεεί Flash και μετά πάτα allow.

Δείτε την ιστοσελίδα στην Ελληνική έκδοση
Κατεβάστε το παιχνίδι εδώ Ελληνική έκδοση, Αγγλική έκδοση.

Θες να συνεισφέρεις στη λειτουργία της πιο χρήσιμης ιστοσελίδας;
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να υποστηρίξεις την ιστοσελίδα μου!

Από ένα απλό Like στην σελίδα στο Facebook μέχρι να επιλέξεις τις φιλικές μας ιστοσελίδες για τις ηλεκτρονικές σου αγορές, από τους παρακάτω συνδέσμους:
Amazon, Booking, Ebay, Eshop
Electroholic, Lenovo, Media Markt, Public

Με κάθε σου αγορά, και χωρίς να χρεώνεσαι τίποτα επιπλέον, το site θα παίρνει μια πολύ μικρή προμήθεια από το κατάστημα, η οποία είναι σημαντική βοήθεια για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων.

Αν προτιμάς αγορές από την Κίνα, προτείνω τα παρακάτω eshops:
Aliexpress, Banggood, Gearbest

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στην ιστοσελίδα μας toxrisimo.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (do-follow link) στην σελίδα του άρθρου. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματός του.