Αποκριάτικες στολές για παιδιά | το Χρήσιμο

Αποκριάτικες στολές για παιδιά

Αποκριάτικες στολές Ιδέες για αποκριάτικες παιδικές στολές...
Οι Απόκριες του 2013 ξεκινάνε σχετικά αργά στις 24 Φεβρουαρίου και λήγουν με το καρναβάλι την Κυριακή των αποκριών στις 17 Μαρτίου 2013. Οι απόκριες ξεκινάνε την Κυριακή Τελώνου & Φαρισαίου στις 24 Φεβρουαρίου 2013. Η τσικνοπέμπτη που είναι στο μέσο της δεύτερης εβδομάδας των αποκριών στις 7 Μαρτίου 2013, η Μεγάλη Κυριακή των αποκριών ( της τυροφάγου) με το καρναβάλι στις 17 και η Καθαρά Δευτέρα στις 18 Μαρτίου 2013. Οι απόκριες κρατάνε 3 εβδομάδες πριν την μεγάλη Σαρακοστή, και είναι μια γιορτή γλεντιού και ξεφαντώματος που έχει τις ρίζες του στην Ρωμαϊκή εποχή.Αποκριάτικες στολές για παιδιά


6. Bat
8. Fox
10. Owl
12. Sushi
13. iPhone
15. Skeleton
16. Tulip
18. Chicken
19. Cupcake
20. Lily

Πηγή:http://www.philzendia.com

Θες να συνεισφέρεις στη λειτουργία της πιο χρήσιμης ιστοσελίδας;
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να υποστηρίξεις την ιστοσελίδα μου!

Από ένα απλό Like στην σελίδα στο Facebook μέχρι να επιλέξεις τις φιλικές μας ιστοσελίδες για τις ηλεκτρονικές σου αγορές, από τους παρακάτω συνδέσμους:
Amazon, Booking, Ebay, Eshop
Electroholic, Lenovo, Media Markt, Public

Με κάθε σου αγορά, και χωρίς να χρεώνεσαι τίποτα επιπλέον, το site θα παίρνει μια πολύ μικρή προμήθεια από το κατάστημα, η οποία είναι σημαντική βοήθεια για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων.

Αν προτιμάς αγορές από την Κίνα, προτείνω τα παρακάτω eshops:
Aliexpress, Banggood, Gearbest

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στην ιστοσελίδα μας toxrisimo.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (do-follow link) στην σελίδα του άρθρου. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματός του.