Κόπηκες ? Βάλε μεμβράνη αυγού! | το Χρήσιμο

Κόπηκες ? Βάλε μεμβράνη αυγού!

Κόπηκες στη κουζίνα ? Δες τι μπορείς να κάνεις με ένα αυγό...
Ακούγεται λίγο περίεργο​​, αλλά οι μεμβράνες αυγών είναι ικανές να σταματήσουν την αιμορραγία και να κρατήσουν τις πληγές ανέπαφες μέχρι να έχουμε περαιτέρω ιατρική βοήθεια.


Το Αμερικάνικο Εθνικό Κέντρο για τις πληροφορίες βιοτεχνολογίας, προόδου της επιστήμης και της υγείας με την παροχή πρόσβασης σε βιοϊατρικές και γονιδιωματικές πληροφορίες έκανε μια μελέτη.
Από αυτή την προκαταρκτική μελέτη, η μεμβράνη αυγού μπορεί να είναι ένα ιδανικό επίθεμα στις πληγές και στα κοψίματα, καθώς διαθέτει ιδιότητες ανακούφισης του πόνου, προστασία του τραύματος, προωθεί την γρήγορη επούλωση, και έχει χαμηλό κόστος.

Φυσικά δε θα πετάξουμε τα τσιρότα και τις γάζες που έχουμε αλλά αν δεν έχουμε εύκαιρα εκείνη τη στιγμή μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη μεμβράνη αυγού!

Πηγή

Θες να συνεισφέρεις στη λειτουργία της πιο χρήσιμης ιστοσελίδας;
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να υποστηρίξεις την ιστοσελίδα μου!

Από ένα απλό Like στην σελίδα στο Facebook μέχρι να επιλέξεις τις φιλικές μας ιστοσελίδες για τις ηλεκτρονικές σου αγορές, από τους παρακάτω συνδέσμους:
Amazon, Booking, Ebay, Eshop
Electroholic, Lenovo, Media Markt, Public

Με κάθε σου αγορά, και χωρίς να χρεώνεσαι τίποτα επιπλέον, το site θα παίρνει μια πολύ μικρή προμήθεια από το κατάστημα, η οποία είναι σημαντική βοήθεια για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων.

Αν προτιμάς αγορές από την Κίνα, προτείνω τα παρακάτω eshops:
Aliexpress, Banggood, Gearbest

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στην ιστοσελίδα μας toxrisimo.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (do-follow link) στην σελίδα του άρθρου. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματός του.