Τονώστε το συκώτι σας | το Χρήσιμο

Τονώστε το συκώτι σας


Πως να φροντίσετε και να τονώσετε το συκώτι σας...
όπως είναι γνωστό πρέπει να φροντίζουμε για την άριστη υγεία και λειτουργία του συκωτιού μας, για αυτό από καιρό εις καιρό είναι καλό να πίνουμε ένα τονωτικό το οποίο θα συμβάλλει στην αποτοξίνωσή του, στην ξεκούρασή του και στη σωστή του λειτουργία.
Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να φτιάξουμε έναν ωραιότατο χυμό από:

  • ένα μήλο
  • τέσσερα καρότα
  • ένα λεμόνι
  • ένα παντζάρι και
  • μία χούφτα μαϊντανό

όλα μας τα υλικά φροντίζουμε να είναι φρέσκα, ωμά και χωρίς φυτοφάρμακα.
τα βάζουμε στο μπλέντερ ή στον αποχυμωτή και αυτό ήταν...έτοιμος ο χυμός μας.

Ο χυμός αυτός προσφέρει τόνωση και αποτοξίνωση στο συκώτι μας και καλό θα ήταν να κάνουμε κούρα μιας εβδομάδας με αυτόν σε τακτά χρονικά διαστήματα.
Πρέπει να τον πίνουμε μέσα στο διάστημα δύο ωρών από την στιγμή που τον παρασκευάσαμε και αν θέλουμε και μας αρέσει η γεύση μπορούμε ή να προσθέσουμε ή να κάνουμε παραλλαγές με
άγρια ραδίκια, σπανάκι ή λαχανίδες.
Δοκιμάστε τους χυμούς αυτούς, είναι άκρως ευεργετικοί, αποτοξινωτικοί, τονωτικοί και το σπουδαιότερο βοηθούν στη σωστή λειτουργία του συκωτιού μας!

Ξέρετε ότι η λέξη "συκώτι" προέρχεται από τη λέξη "σύκο"; διαβάστε αν θέλετε εδώ, στο blog του Νίκου Σαραντάκου μια πολύ όμορφη ανάλυση.Πηγή1

Θες να συνεισφέρεις στη λειτουργία της πιο χρήσιμης ιστοσελίδας;
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να υποστηρίξεις την ιστοσελίδα μου!

Από ένα απλό Like στην σελίδα στο Facebook μέχρι να επιλέξεις τις φιλικές μας ιστοσελίδες για τις ηλεκτρονικές σου αγορές, από τους παρακάτω συνδέσμους:
Amazon, Booking, Ebay, Eshop
Electroholic, Lenovo, Media Markt, Public

Με κάθε σου αγορά, και χωρίς να χρεώνεσαι τίποτα επιπλέον, το site θα παίρνει μια πολύ μικρή προμήθεια από το κατάστημα, η οποία είναι σημαντική βοήθεια για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων.

Αν προτιμάς αγορές από την Κίνα, προτείνω τα παρακάτω eshops:
Aliexpress, Banggood, Gearbest

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στην ιστοσελίδα μας toxrisimo.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (do-follow link) στην σελίδα του άρθρου. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματός του.
Udemy’s Hot Sale! Courses start at just 10.99 €!