Φτιάξτε τα βαθουλώματα στα ξύλινα έπιπλα σας (video) | το Χρήσιμο

Φτιάξτε τα βαθουλώματα στα ξύλινα έπιπλα σας (video)

Εύκολος τρόπος για την επιδιόρθωση των βαθουλωμάτων και των ρωγμών στα έπιπλα...Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι ένα βρεγμένο πανί και ένα σίδερο ατμού!


Βήματα:
1. Βρέξτε το βαθούλωμα
2. Ακουμπήστε πάνω στη ρωγμή ένα βρεγμένο πανί ή χαρτοπετσέτα
3. Βάζουμε το σίδερο (στην υψηλότερη ρύθμιση) πάνω στο πανί και κάντε κυκλικές κινήσεις, μην το αφήσετε στο ίδιο σημείο γιατί μπορεί να κάψει την επιφάνεια της πετσέτας, Βεβαιωθείτε ότι υπάρχει αρκετός ατμός.
Συνήθως χρειάζονται 3-5 λεπτά.

Ένας ακόμη τρόπος είναι να χρησιμοποιήσουμε ένα καρύδι (χωρίς το κέλυφος)!
Πάρτε ένα καρύδι και τρίψτε το διαγωνίως στη ρωγμή του ξύλου, τρίψτε μετά με τα δάχτυλα τη περιοχή για να τη θερμάνετε, αφήστε λίγη ώρα να εμποτίσουν το ξύλο τα έλαια του καρυδιού,
τέλος τρίψτε ελαφρά τη περιοχή με ένα μαλακό πανί

Θες να συνεισφέρεις στη λειτουργία της πιο χρήσιμης ιστοσελίδας;
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να υποστηρίξεις την ιστοσελίδα μου!

Από ένα απλό Like στην σελίδα στο Facebook μέχρι να επιλέξεις τις φιλικές μας ιστοσελίδες για τις ηλεκτρονικές σου αγορές, από τους παρακάτω συνδέσμους:
Amazon, Booking, Ebay, Eshop
Electroholic, Lenovo, Media Markt, Public

Με κάθε σου αγορά, και χωρίς να χρεώνεσαι τίποτα επιπλέον, το site θα παίρνει μια πολύ μικρή προμήθεια από το κατάστημα, η οποία είναι σημαντική βοήθεια για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων.

Αν προτιμάς αγορές από την Κίνα, προτείνω τα παρακάτω eshops:
Aliexpress, Banggood, Gearbest

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στην ιστοσελίδα μας toxrisimo.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (do-follow link) στην σελίδα του άρθρου. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματός του.