Κάντε την οθόνη της τηλεόρασης σας 100% καλύτερη! | το Χρήσιμο

Κάντε την οθόνη της τηλεόρασης σας 100% καλύτερη!

Δείτε πως να ρυθμίσετε την οθόνη της τηλεόρασης σας για ένα καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα...
Μπορείτε να ρυθμίσετε τη τηλεόραση σας σύμφωνα με τις βέλτιστες ρυθμίσεις που συνιστάται από μια ομάδα από εξειδικευμένους τεχνικούς βαθμονόμησης (calibration) ειδικά για την HDTV σας, χωρίς να ξοδέψετε ούτε ένα €.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια ιστοσελίδα, το μοντέλο της τηλεόρασης, το τηλεχειριστήριο της και περίπου 5 λεπτά για να αλλάξετε τη ποιότητα της εικόνας προς το καλύτερο.
Στη παρακάτω χρήσιμη ιστοσελίδα μπορείτε να βρείτε μια λίστα με τις περισσότερες μάρκες τηλεόρασης, διαλέγετε το μοντέλο που έχετε και βάζετε τις ρυθμίσεις που σας προτείνουν!

http://www.tweaktv.com/tweak-my-tv/

Για να δείτε καλύτερα χρειάζεται να έχετε καθαρή οθόνη δείτε εδώ πως.Θες να συνεισφέρεις στη λειτουργία της πιο χρήσιμης ιστοσελίδας;
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να υποστηρίξεις την ιστοσελίδα μου!

Από ένα απλό Like στην σελίδα στο Facebook μέχρι να επιλέξεις τις φιλικές μας ιστοσελίδες για τις ηλεκτρονικές σου αγορές, από τους παρακάτω συνδέσμους:
Amazon, Booking, Ebay, Eshop
Electroholic, Lenovo, Media Markt, Public

Με κάθε σου αγορά, και χωρίς να χρεώνεσαι τίποτα επιπλέον, το site θα παίρνει μια πολύ μικρή προμήθεια από το κατάστημα, η οποία είναι σημαντική βοήθεια για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων.

Αν προτιμάς αγορές από την Κίνα, προτείνω τα παρακάτω eshops:
Aliexpress, Banggood, Gearbest

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στην ιστοσελίδα μας toxrisimo.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (do-follow link) στην σελίδα του άρθρου. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματός του.