Πως να προστατεύσετε το laptop σας από επίδοξους κλέφτες (video) | το Χρήσιμο

Πως να προστατεύσετε το laptop σας από επίδοξους κλέφτες (video)

Προστατέψετε τον φορητό σας υπολογιστή ή ακόμα το κινητό και τη ταμπλέτα σας δωρεάν...
με αυτή τη χρήσιμη εφαρμογή http://preyproject.com/
Τι κάνει? Σε περίπτωση κλοπής στέλνει στο mail σας πληροφορίες  όπως: βγάζει φωτογραφία μέσω της ενσωματωμένης κάμερας του λαπτοπ σας (έτσι μπορείτε να δείτε το κλέφτη), πληροφορίες για το που μπορεί να βρίσκεται όπως mac address, ip address,wifi spot, παίρνει φωτογραφία του desktop, σας ενημερώνει ποια προγράμματα τρέχουν εκείνη τη στιγμή.
Ακόμα έχει τη δυνατότητα να κάνει το λαπτοπ σας να βγάλει ένα δυνατό ήχο (alarm) για 30 δευτερόλεπτα, να βγάλει προειδοποιητικό μήνυμα δικιά σας επιλογής που να ενημερώνει /προειδοποιεί το κλέφτη, μπορείτε να κλειδώσετε το λαπτοπ σας ή ακόμα και να το ασφαλίσετε με το να διαγράψει τα cookies και τα passwords σας.
Είναι ένα πολύ χρήσιμο πρόγραμμα που μπορεί να φανεί σύμμαχος στο να βρείτε το χαμένο σας λαπτοπ ,κινητό ή ταμπλετ.
Υποστηρίζει τα παρακάτω λειτουργικά: Windows, Android, Mac OS, Ubuntu, Linux, IOS επιπλέον είναι δωρεάν για να καταχωρήσετε 3 συσκευές.
Με το που θα δηλώσετε ότι λείπει η συσκευή σας, θα σας σταλεί mail με τα παραπάνω δεδομένα ώστε να μπορέσετε να την εντοπίσετε !

Δείτε το βίντεο με τη παρουσίαση:Θες να συνεισφέρεις στη λειτουργία της πιο χρήσιμης ιστοσελίδας;
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να υποστηρίξεις την ιστοσελίδα μου!

Από ένα απλό Like στην σελίδα στο Facebook μέχρι να επιλέξεις τις φιλικές μας ιστοσελίδες για τις ηλεκτρονικές σου αγορές, από τους παρακάτω συνδέσμους:
Amazon, Booking, Ebay, Eshop
Electroholic, Lenovo, Media Markt, Public

Με κάθε σου αγορά, και χωρίς να χρεώνεσαι τίποτα επιπλέον, το site θα παίρνει μια πολύ μικρή προμήθεια από το κατάστημα, η οποία είναι σημαντική βοήθεια για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων.

Αν προτιμάς αγορές από την Κίνα, προτείνω τα παρακάτω eshops:
Aliexpress, Banggood, Gearbest

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στην ιστοσελίδα μας toxrisimo.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (do-follow link) στην σελίδα του άρθρου. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματός του.