Πως να φτιάξετε το δικό σας DIY αντικουνουπικό | το Χρήσιμο

Πως να φτιάξετε το δικό σας DIY αντικουνουπικό

Τελείωσαν οι εντομοαπωθητικές ταμπλέτες από το εντομοαπωθητικό σας;
Μην αγοράσετε άλλες ταμπλέτες. Υπάρχει μια εύκολη, οικολογική και μη τοξική λύση. Μπορείτε να φτιάξετε τις δικές σας ταμπλέτες, κόβοντας μια φλούδα πορτοκαλιού στο ίδιο σχήμα όπως η παλιά ταμπλέτα και τοποθετώντας την στο εντομοαπωθητικό.

Το κλειδί είναι να κοπεί η φλούδα στο κατάλληλο μέγεθος όπως οι ταμπλέτες του εντομοαπωθητικού.

Προσπαθήστε να αποφύγετε το λευκό μέρος της φλούδας.
Χρησιμοποιείστε μια παλιά ταμπλέτα σαν οδηγό για να κόψετε τη φλούδα του πορτοκαλιού στο σωστό μέγεθος.
Απόσταγμα από τη φλούδα πορτοκαλιού συχνά χρησιμοποιείται στις ταμπλέτες του εμπορίου μαζί με άλλα χημικά που δε θέλετε μέσα στο σπίτι σας.
Μπορεί να μην δουλεύει τόσο καλά όσο οι ταμπλέτες του εμπορίου αλλά κάνει δουλειά στο να απωθεί τα κουνούπια και δημιουργεί ένα ευχάριστο άρωμα για το σπίτι σας.



Θες να συνεισφέρεις στη λειτουργία της πιο χρήσιμης ιστοσελίδας;
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να υποστηρίξεις την ιστοσελίδα μου!

Από ένα απλό Like στην σελίδα στο Facebook μέχρι να επιλέξεις τις φιλικές μας ιστοσελίδες για τις ηλεκτρονικές σου αγορές, από τους παρακάτω συνδέσμους:
Amazon, Booking, Ebay, Eshop
Electroholic, Lenovo, Media Markt, Public

Με κάθε σου αγορά, και χωρίς να χρεώνεσαι τίποτα επιπλέον, το site θα παίρνει μια πολύ μικρή προμήθεια από το κατάστημα, η οποία είναι σημαντική βοήθεια για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων.

Αν προτιμάς αγορές από την Κίνα, προτείνω τα παρακάτω eshops:
Aliexpress, Banggood, Gearbest

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στην ιστοσελίδα μας toxrisimo.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (do-follow link) στην σελίδα του άρθρου. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματός του.
Udemy’s Hot Sale! Courses start at just 10.99 €!