Παρακολούθηση αγώνων από το pc σας | το Χρήσιμο

Παρακολούθηση αγώνων από το pc σας


Χρήσιμα sites για να παρακολουθήσεις ζωντανά δωρεάν αγώνες από τον υπολογιστή σου...



  1. https://www.sportrar.tv/
  2. http://livetv.sx/enx/
  3. http://www.fromsport.com/
  4. https://www.stopstream.tv/
  5. https://livesport.ws/en
  6. https://sportcast.fun
  7. https://magicgoals.live
  8. https://www.jokerlivestream.com
  9. https://live-agones.com
  10. https://sportlemon24.com
update: Βρήκα μια νέα εφαρμογή που "παίζει" και σε Windows αλλά και σε Android, είναι η Sport Zone και μπορείς να δεις ζωντανά παιχνίδια ποδοσφαίρου, επίσης υποστηρίζει και άλλα αθλήματα.

Για να την κατεβάσεις σε Windows αρκεί να πηγαίνεις στην ιστοσελίδα του Archive κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο που ακολουθεί: Sport Zone για Windows

sport zone pc
Για Windows

Για να την κατεβάσεις σε Android συσκευές, πηγαίνεις στην ιστοσελίδα του mediafire κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο που ακολουθεί: Sport Zone για Android

sport zone android
Για Android

Αφού κατέβει η εφαρμογή, "τρέχεις" το αρχείο εγκατάστασης και είσαι έτοιμος για να να δεις τον αγώνα της επιλογής σου.

Η διαδικασία είναι αρκετά απλή, αφού το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις το άθλημα που θες, πατώντας πάνω στην μπάλα που αντιστοιχεί στο άθλημα που θέλεις. Έπειτα θα εμφανιστεί μία λίστα με όλους τους αγώνες που είναι live εκέινη τη στιγμή.




Θες να συνεισφέρεις στη λειτουργία της πιο χρήσιμης ιστοσελίδας;
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να υποστηρίξεις την ιστοσελίδα μου!

Από ένα απλό Like στην σελίδα στο Facebook, Sub στο YouTube μέχρι να επιλέξεις τις φιλικές μας ιστοσελίδες για τις ηλεκτρονικές σου αγορές, από τους παρακάτω συνδέσμους:
AmazonBookingEbayEshop
ElectroholicLenovoMedia MarktPublic

Με κάθε σου αγορά, και χωρίς να χρεώνεσαι τίποτα επιπλέον, το site θα παίρνει μια πολύ μικρή προμήθεια από το κατάστημα, η οποία είναι σημαντική βοήθεια για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων. 

Αν προτιμάς αγορές από την Κίνα, προτείνω τα παρακάτω eshops:
AliexpressBanggoodGearbest 

Για την πλήρη προστασία και ασφάλεια όλων των αγαπημένων σου συσκευών με Windows, Android, iOS & MacOS, προτείνω τα προϊόντα ασφαλείας της Bitdefender

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στην ιστοσελίδα μας toxrisimo.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (do-follow link) στην σελίδα του άρθρου. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νόμιμου δικαιώματός του.
Udemy’s Hot Sale! Courses start at just 10.99 €!