Friday, June 1, 2012

Φτιάξτε κρεμώδες παγωτό με ένα μόλις συστατικό

2 ingredients ice cream
Δείτε πως να φτιάξετε κρεμώδες παγωτό με μόνο ένα συστατικό...





banana

Το μυστικό συστατικό είναι η μπανάνα και η υφή της όταν την παγώνουμε και τη χτυπάμε στον αναδευτήρα.
Γίνεται κρεμώδης και αποκτά μια λεία υφή.
Ας δούμε πως μπορούμε να το κάνουμε:


  1. Καταρχάς ξεφλουδίστε τις μπανάνες σας (4-5).
  2. Κόψτε τις σε μικρά κομμάτια.
  3. Παγώστε τα κομμάτια για 2-3 ώρες σε ένα δοχείο στη κατάψυξη.
  4. Τοποθετήστε τα σε έναν αναδευτήρα μέχρι να αποκτήσουν μια λεία και κρεμώδη υφή, προσθέστε λίγο γάλα για να διευκολύνετε τη διαδικασία ανάμιξης.
  5. Επίσης μπορείτε να προσθέσετε 3 κουταλιές κακάο, 1 βανίλια, 1 κουταλιά μέλι ή μερέντα ή 1/2 κουταλιά κανέλα στον αναδευτήρα για ποικιλία στη γεύση.
  6. Τοποθετήστε το μείγμα πάλι στη κατάψυξη.
  7. Απολαύστε το πιο εύκολο σπιτικό και υγιεινό παγωτό!











μπλεντερ










Δες τώρα πως να καθαρίσεις εύκολα το blender σου!

       
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blog - Widget
loading...