Πως να φτιάξεις αρωματικό χώρου με 2 συστατικά (DIY) | το Χρήσιμο

Πως να φτιάξεις αρωματικό χώρου με 2 συστατικά (DIY)

how to make your won air freshener Φτιάξε το δικό σου αρωματικό χώρου χωρίς χημικά πρόσθετα με μόλις 2 συστατικά...Τι θα χρειαστείς:


  • 1 βαζάκι
  • 20-25 σταγόνες από το αγαπημένο σου αιθέριο έλαιο
  • μαγειρική σόδα
  • ενα μαντήλι
  • ένα λαστιχάκι
Ανακατεύεις τη σόδα με τις σταγόνες και τοποθετείς το βαζάκι σε ένα ράφι, αν θες μπορείς να ρίξεις λίγο στο μπάνιο ,στη κουζίνα ή και στις ντουλάπες για να φρεσκάρεις το άρωμα τους.
Δες το παρακάτω βίντεο:Source: DIY natural homemade air freshener by Useful on RumbleΘες να συνεισφέρεις στη λειτουργία της πιο χρήσιμης ιστοσελίδας;
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να υποστηρίξεις την ιστοσελίδα μου!

Από ένα απλό Like στην σελίδα στο Facebook μέχρι να επιλέξεις τις φιλικές μας ιστοσελίδες για τις ηλεκτρονικές σου αγορές, από τους παρακάτω συνδέσμους:
Amazon, Booking, Ebay, Eshop
Electroholic, Lenovo, Media Markt, Public

Με κάθε σου αγορά, και χωρίς να χρεώνεσαι τίποτα επιπλέον, το site θα παίρνει μια πολύ μικρή προμήθεια από το κατάστημα, η οποία είναι σημαντική βοήθεια για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων.

Αν προτιμάς αγορές από την Κίνα, προτείνω τα παρακάτω eshops:
Aliexpress, Banggood, Gearbest

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στην ιστοσελίδα μας toxrisimo.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (do-follow link) στην σελίδα του άρθρου. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματός του.