Πως να κράτησεις τα ρούχα σου φρέσκα και καθαρά αν τα αφήσεις πολύ ώρα στο πλυντήριο | το Χρήσιμο

Πως να κράτησεις τα ρούχα σου φρέσκα και καθαρά αν τα αφήσεις πολύ ώρα στο πλυντήριο

how to keep laundry fresh
Κράτησε τα ρούχα σου φρέσκα και καθαρά προσθέτοντας αιθέριο έλαιο...
λεβάντας!

Εάν πρέπει να πλύνετε πολλά ρούχα, αλλά δεν έχετε χρόνο να μετακινήσετε τα ρούχα στο στεγνωτήριο ή στην απλώστρα αμέσως, προσθέστε μια ή δύο σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας στο πλύσιμο.

Το έλαιο λεβάντας είναι αντιμυκητιακό, θα κρατήσει τα ρούχα σας φρέσκα και καθαρά! Το λάδι μπορεί να λεκιάσει τα ευαίσθητα υφάσματα, έτσι μπορείτε να ρίξετε το λάδι σε μια κάλτσα ή ένα πανί, και στη συνέχεια να το προσθέσετε στο πλυντήριο.

Θες να συνεισφέρεις στη λειτουργία της πιο χρήσιμης ιστοσελίδας;
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να υποστηρίξεις την ιστοσελίδα μου!

Από ένα απλό Like στην σελίδα στο Facebook μέχρι να επιλέξεις τις φιλικές μας ιστοσελίδες για τις ηλεκτρονικές σου αγορές, από τους παρακάτω συνδέσμους:
Amazon, Booking, Ebay, Eshop
Electroholic, Lenovo, Media Markt, Public

Με κάθε σου αγορά, και χωρίς να χρεώνεσαι τίποτα επιπλέον, το site θα παίρνει μια πολύ μικρή προμήθεια από το κατάστημα, η οποία είναι σημαντική βοήθεια για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων.

Αν προτιμάς αγορές από την Κίνα, προτείνω τα παρακάτω eshops:
Aliexpress, Banggood, Gearbest

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στην ιστοσελίδα μας toxrisimo.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (do-follow link) στην σελίδα του άρθρου. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματός του.