Τι να κάνεις αν καταναλώνει τη μπαταρία του κινητού σου το facebook | το Χρήσιμο

Τι να κάνεις αν καταναλώνει τη μπαταρία του κινητού σου το facebook

facebook drains batteryΤο facebook «τρώει» τη μπαταρία από το κινητό σου; Δες τι να κάνεις...Είναι γνωστό πως η εφαρμογή του facebook είναι από τις πιο ενεργοβόρες. Πριν από λίγες μέρες αποκαλύφθηκε ότι η εφαρμογή του Facebook καταναλώνει μεγάλο ποσοστό από την μπαταρία στα Android και ότι αν κάποιος τη διαγράψει και μπαίνει από τον browser του κινητού του μπορεί να εξοικονομήσει έως και 20% από τη μπαταρία του.

Η δοκιμή για τα iPhone έγινε από την βρετανική Guardian και τα αποτελέσματα είναι σχεδόν τα ίδια, αφού σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η μπαταρία, όταν διαγράφηκε η εφαρμογή του Facebook και ο χρήστης έμπαινε από browser, διατηρήθηκε κατά 15% περισσότερο.

Διάβασα στην ιστοσελίδα http://xalase.blogspot.gr τι μπορούμε να κάνουμε για να αυξήσουμε τη διάρκεια στη μπαταρία της συσκευής μας.1.   Κλείστε το Facebook background app refresh (ανανέωση στο παρασκήνιο) & location services (υπηρεσίες τοποθεσίας)

  • Πλοηγηθείτε στην εφαρμογή των Ρυθμίσεων - Settings app και κάντε tap στο Facebook.
  • Κάντε tap στα Settings - Ρυθμίσεις.
  • Τοποθετήστε το Location Services στο Never.
  • Τοποθετήστε το Background App Refresh στο OFF.2.   Κλείστε το autoplay στα βίντεο - αυτόματη αναπαραγωγή

  • Ανοίξτε την εφαρμογή του Facebook και κάντε tap στο More στο κάτω μέρος.
  • Επιλέξτε Settings - Ρυθμίσεις.
  • Κάντε Tap στο Account Settings.
  • Κάντε Tap στο Videos and Photos.
  • Τοποθετήστε το Autoplay στο Never Autoplay Videos.

3.   Πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις των ειδοποιήσεών σας

Η ειδοποιήσεις του Facebook μπορεί να ξεφύγουν πραγματικά σε κάποιες στιγμές. Κάθε φορά που λαμβάνετε μια τέτοια ειδοποίηση η οθόνη του iPhone σας ανάβει και έτσι η αυτονομία σας μειώνεται. Καλό θα ήταν λοιπόν να παραμετροποιήσετε αυτές τις ειδοποιήσεις από τις Ρυθμίσεις της συσκευής σας.

4. Διαγράψτε και κάντε νέα εγκατάσταση στην εφαρμογή του Facebook ανά διαστήματα 

Η εφαρμογή του Facebook μπορεί να καταλάβει αρκετό αποθηκευτικό χώρο κατά διαστήματα. Διαγράφοντας και εγκαθιστώντας την εφαρμογή εκ νέου είναι ο μόνος τρόπος για να κερδίσετε αποθηκευτικό χώρο.

5. Προσθέστε το mobile Facebook site στην κεντρική σας οθόνη

Διαγράψτε τελείως την εφαρμογή του Facebook και προσθέστε το mobile website στη θέση του.

Βρήκα ένα τρόπο να γεμίσεις τη μπαταρία δες εδώ https://tinyurl.com/y8xq2sda

Πηγή

Θες να συνεισφέρεις στη λειτουργία της πιο χρήσιμης ιστοσελίδας;
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να υποστηρίξεις την ιστοσελίδα μου!

Από ένα απλό Like στην σελίδα στο Facebook μέχρι να επιλέξεις τις φιλικές μας ιστοσελίδες για τις ηλεκτρονικές σου αγορές, από τους παρακάτω συνδέσμους:
Amazon, Booking, Ebay, Eshop
Electroholic, Lenovo, Media Markt, Public

Με κάθε σου αγορά, και χωρίς να χρεώνεσαι τίποτα επιπλέον, το site θα παίρνει μια πολύ μικρή προμήθεια από το κατάστημα, η οποία είναι σημαντική βοήθεια για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων.

Αν προτιμάς αγορές από την Κίνα, προτείνω τα παρακάτω eshops:
Aliexpress, Banggood, Gearbest

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στην ιστοσελίδα μας toxrisimo.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (do-follow link) στην σελίδα του άρθρου. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματός του.