Πως να βρεις το IMEI του κινητού σου ακόμα και αν το έχεις χάσει | το Χρήσιμο

Πως να βρεις το IMEI του κινητού σου ακόμα και αν το έχεις χάσει

how to find imei number from a lost phone
Έχασες τη συσκευή σου και δεν ξέρεις το IMEI της; Υπάρχει τρόπος να το βρεις...






Υπάρχει τρόπος να βρεις το IMEI (International Mobile Station Equipment Identity) του κινητού σου ακόμα και αν έχεις χάσει το κινητό σου, ώστε να απενεργοποιήσεις τη συσκευή σου σε περίπτωση κλοπής.

Για την απενεργοποίηση της συσκευής, οι συνδρομητές πρέπει αρχικά να δηλώσουν την κλοπή στην Αστυνομία και στη συνέχεια να υποβάλουν στον πάροχό τους γραπτό αίτημα απενεργοποίησης της συσκευής, επισυνάπτοντας το αποδεικτικό της δήλωσης κλοπής.


Αν το έχεις χάσει το κινητό ή στο έχουν κλέψει μπορείς ακόμα να βρεις το IMEI του κινητού πηγαίνοντας στο https://www.google.com/settings/dashboard και πατώντας στη καρτέλα Android σου δείχνει όποια συσκευή είναι συνδεδεμένη στο account σου και φυσικά το IMEI της συσκευής σου.

Πηγή

Θες να συνεισφέρεις στη λειτουργία της πιο χρήσιμης ιστοσελίδας;
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να υποστηρίξεις την ιστοσελίδα μου!

Από ένα απλό Like στην σελίδα στο Facebook μέχρι να επιλέξεις τις φιλικές μας ιστοσελίδες για τις ηλεκτρονικές σου αγορές, από τους παρακάτω συνδέσμους:
Amazon, Booking, Ebay, Eshop
Electroholic, Lenovo, Media Markt, Public

Με κάθε σου αγορά, και χωρίς να χρεώνεσαι τίποτα επιπλέον, το site θα παίρνει μια πολύ μικρή προμήθεια από το κατάστημα, η οποία είναι σημαντική βοήθεια για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων.

Αν προτιμάς αγορές από την Κίνα, προτείνω τα παρακάτω eshops:
Aliexpress, Banggood, Gearbest

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στην ιστοσελίδα μας toxrisimo.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (do-follow link) στην σελίδα του άρθρου. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματός του.
Udemy’s Hot Sale! Courses start at just 10.99 €!