Πως να δεις online ταινίες με υπότιτλους άμεσα χωρίς αναμονή | το Χρήσιμο

Πως να δεις online ταινίες με υπότιτλους άμεσα χωρίς αναμονή

popcorn time online ταινιες
Είναι ώρα για popcorn, δες όποια ταινία θες χωρίς να περιμένεις ώρες να κατέβει, ας δούμε πως βλέπουμε ταινίες στο popcorn time...


Δες δωρεάν ταινίες και σειρές από το ιντερνέτ online γρήγορα χωρίς αναμονή!

Παρακολούθησε οποιαδήποτε ταινία, σειρά ή τηλεοπτική εκπομπή όσες φορές θέλεις. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μια καλή σύνδεση στο internet.

Οι ταινίες διατίθενται σε 720 και 1080 HD ποιότητα και επιπλέον υποστηρίζουν ελληνικούς υπότιτλους χωρίς να χρειαστεί να τους κατεβάσεις!

Δες τις αγαπημένες σου ταινίες χωρίς να περιμένεις ώρες να "κατέβουν", με τους κατάλληλους υπότιτλους και χωρίς να χάνεις χρόνο.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να εγκαταστήσεις το popcorn time στον υπολογιστή σου (λειτουργεί σε windows 7 και άνω, Mac osx 10.7 και άνω, linux 32 bit και linux 64 bit)



online tainies me popcorn time









Θες να συνεισφέρεις στη λειτουργία της πιο χρήσιμης ιστοσελίδας;
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να υποστηρίξεις την ιστοσελίδα μου!

Από ένα απλό Like στην σελίδα στο Facebook Sub στο Youtube μέχρι να επιλέξεις τις φιλικές μας ιστοσελίδες για τις ηλεκτρονικές σου αγορές, από τους παρακάτω συνδέσμους:
Amazon, Booking, Ebay, Eshop
Electroholic, Lenovo, Media Markt, Public

Με κάθε σου αγορά, και χωρίς να χρεώνεσαι τίποτα επιπλέον, το site θα παίρνει μια πολύ μικρή προμήθεια από το κατάστημα, η οποία είναι σημαντική βοήθεια για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων.

Αν προτιμάς αγορές από την Κίνα, προτείνω τα παρακάτω eshops:
Aliexpress, Banggood, Gearbest

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στην ιστοσελίδα μας toxrisimo.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (do-follow link) στην σελίδα του άρθρου. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματός του.






Udemy’s Hot Sale! Courses start at just 10.99 €!