Πως να καθαρίσεις τη καμμένη κατσαρόλα και άλλα σκεύη με φυσικό τρόπο | το Χρήσιμο

Πως να καθαρίσεις τη καμμένη κατσαρόλα και άλλα σκεύη με φυσικό τρόπο

Καθάρισε τα καμμένα σκεύη με εύκολο τρόπο...

Τι θα χρειαστείς:

  • 1/2 φλιτζάνι μαγειρική σόδα 
  • 1 κουταλάκι του γλυκού υγρό σαπούνι πιάτων 
  • 1 έως 2 κουταλιές υπεροξειδίου του υδρογόνου (οξυζενέ)
  • 1 σφουγγάρι 


Οδηγίες

Ανακάτεψε σε ένα δοχείο την σόδα, το σαπούνι πιάτων, και το υπεροξείδιο του υδρογόνου σε ένα μικρό πιάτο μέχρι να μοιάζει με κρέμα, προσθέτοντας περισσότερο υπεροξείδιο του υδρογόνου, όταν απαιτείται.

Άπλωσε το μείγμα πάνω στο καμένο στη κατσαρόλα ή το τηγάνι και άφησέ το καθαριστικό για να κάνει τα μαγικά του για λίγα λεπτά.
Η σόδα  είναι φυσική και απαλή και βοηθά τους λεκέδες να ξεκολλήσουν από τη μεταλλική επιφάνεια, ενώ το υπεροξείδιο του υδρογόνου κάνει ένα εκπληκτικό καθαρισμό ενώ διαλύει τη βρωμιά. 
Τοποθέτησε την κατσαρόλα ή το τηγάνι στο νεροχύτη και χρησιμοποιώντας ένα σφουγγάρι από τη σκληρή του πλευρά τρίψε απαλά για να λειτουργήσει το καθαριστικό μέσα στο σκεύος. Συνέχισε μέχρι να καθαρίσει.

Θες να συνεισφέρεις στη λειτουργία της πιο χρήσιμης ιστοσελίδας;
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να υποστηρίξεις την ιστοσελίδα μου!

Από ένα απλό Like στην σελίδα στο Facebook μέχρι να επιλέξεις τις φιλικές μας ιστοσελίδες για τις ηλεκτρονικές σου αγορές, από τους παρακάτω συνδέσμους:
Amazon, Booking, Ebay, Eshop
Electroholic, Lenovo, Media Markt, Public

Με κάθε σου αγορά, και χωρίς να χρεώνεσαι τίποτα επιπλέον, το site θα παίρνει μια πολύ μικρή προμήθεια από το κατάστημα, η οποία είναι σημαντική βοήθεια για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων.

Αν προτιμάς αγορές από την Κίνα, προτείνω τα παρακάτω eshops:
Aliexpress, Banggood, Gearbest

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στην ιστοσελίδα μας toxrisimo.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (do-follow link) στην σελίδα του άρθρου. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματός του.