5 χρήσεις για το σύρμα κουζίνας | το Χρήσιμο

5 χρήσεις για το σύρμα κουζίνας

Που μπορείς να χρησιμοποιήσεις το σύρμα κουζίνας εκτός από τις κατσαρόλες σου...5  χρήσεις για το σύρμα κουζίνας


  1. Για τη γήρανση του ξύλου. Συνδύασε 3 τεμάχια από σύρμα κουζίνας με ένα μέρος λευκό ξύδι. Τοποθέτησε το σύρμα και το ξύδι σε ένα σκεπασμένο κουβά και άφησέ τα για 4-5 μέρες, στη συνέχεια πρόσθεσε 1 μέρος νερό (ίδια ποσότητα νερού όπως το ξύδι). Χρησιμοποίησε ένα πινέλο για να αλείψεις το διάλυμα επάνω στο ξύλο.  Τα αποτελέσματα θα είναι ένα υπέροχο παλαιωμένο γκρι.
  2. Για το γυάλισμα των μετάλλων στο μπάνιο,κουζίνα. Χρησιμοποίησε το σύρμα και λίγο νερό για να απομακρύνεις τα υπολείμματα σαπουνιού και αλάτων από τα μέταλλα στο μπάνιο και τη κουζίνα. Θα βγουν φωτεινά και λαμπερά σαν καινούρια! (πρόσεξε να μην χρησιμοποιήσεις το σύρμα στα ανοξείδωτα θα επιταχύνει τη σκουριά).
  3. Αφαίρεσε τις μπογιές των παιδιών από τους τοίχους. Χρησιμοποίησε το σύρμα για να αφαιρέσεις τα σημάδια από κραγιόνια από τον τοίχο.
  4. Καθάρισε τα παπούτσια σου. Μπορείς να κρατήσεις καθαρά και φρέσκα τα παπούτσια σου με ένα κομμάτι σύρμα και λίγο νερό. Ταμπόναρε τα ελαφρά για μερικά λεπτά και άστα να στεγνώσουν.
  5. Ακονιστήρι ψαλιδιών. Απλά κόψε λίγα κομμάτια από το σύρμα με το ψαλίδι σου και το ψαλίδι θα ακονιστεί άμεσα!

Θες να συνεισφέρεις στη λειτουργία της πιο χρήσιμης ιστοσελίδας;
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να υποστηρίξεις την ιστοσελίδα μου!

Από ένα απλό Like στην σελίδα στο Facebook μέχρι να επιλέξεις τις φιλικές μας ιστοσελίδες για τις ηλεκτρονικές σου αγορές, από τους παρακάτω συνδέσμους:
Amazon, Booking, Ebay, Eshop
Electroholic, Lenovo, Media Markt, Public

Με κάθε σου αγορά, και χωρίς να χρεώνεσαι τίποτα επιπλέον, το site θα παίρνει μια πολύ μικρή προμήθεια από το κατάστημα, η οποία είναι σημαντική βοήθεια για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων.

Αν προτιμάς αγορές από την Κίνα, προτείνω τα παρακάτω eshops:
Aliexpress, Banggood, Gearbest

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στην ιστοσελίδα μας toxrisimo.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (do-follow link) στην σελίδα του άρθρου. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματός του.