Ποιο φυτό παράγει οξυγόνο το βράδυ; | το Χρήσιμο

Ποιο φυτό παράγει οξυγόνο το βράδυ;

φυτά που παράγουν οξυγόνο τη νύχταΔες τα φυτά που είναι ιδανικά για τα υπνοδωμάτια...Υπάρχουν φυτά που παράγουν οξυγόνο κατά τη διάρκεια της νύχτας και είναι ιδανικά για το υπνοδωμάτιο.


  • Σανσιβέρια
  • Ορχιδέες
  • Μπρομέλιες


Οι Ορχιδέες και οι Μπρομέλιες (bromeliads) καθώς και ένα πολύ κοινό φυτό η Sanseviera (κοινώς η γλώσσα της πεθεράς) βγάζουν οξυγόνο το βράδυ σε αντίθεση με μερικά φυτά που απορροφούν τη νύχτα μικρή ποσότητα οξυγόνου.
Αυτό τα κάνει ιδανικά για το υπνοδωμάτιο!
φυτά για υπνοδωματιο
Σανσιβερια


extra tip:
Οι ορχιδέες έχουν μια κακή φήμη ότι είναι απαιτητικές και είναι δύσκολο να αναπτυχθούν, αλλά για την ακρίβεια ισχύει το αντίθετο.
Οι ορχιδέες αγαπούν πραγματικά να παραμελούνται και οι περισσότεροι άνθρωποι καταλήγουν να σκοτώνουν τις ορχιδέες τους από τη πολύ περιποίηση (πάρα πολύ νερό και φως του ηλίου).

Θες να συνεισφέρεις στη λειτουργία της πιο χρήσιμης ιστοσελίδας;
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να υποστηρίξεις την ιστοσελίδα μου!

Από ένα απλό Like στην σελίδα στο Facebook μέχρι να επιλέξεις τις φιλικές μας ιστοσελίδες για τις ηλεκτρονικές σου αγορές, από τους παρακάτω συνδέσμους:
Amazon, Booking, Ebay, Eshop
Electroholic, Lenovo, Media Markt, Public

Με κάθε σου αγορά, και χωρίς να χρεώνεσαι τίποτα επιπλέον, το site θα παίρνει μια πολύ μικρή προμήθεια από το κατάστημα, η οποία είναι σημαντική βοήθεια για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων.

Αν προτιμάς αγορές από την Κίνα, προτείνω τα παρακάτω eshops:
Aliexpress, Banggood, Gearbest

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στην ιστοσελίδα μας toxrisimo.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (do-follow link) στην σελίδα του άρθρου. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματός του.
Udemy’s Hot Sale! Courses start at just 10.99 €!