Εκδρομή στα Μποζικά στο δήμο Σικυωνίων | το Χρήσιμο

Εκδρομή στα Μποζικά στο δήμο Σικυωνίων

Μποζικά ταβέρνα
Αν βρεθείτε προς τη περιοχή του Κιάτου στη Κόρινθο αξίζει μια βόλτα για φαγητό στο χωριό Μποζικά στο δήμο Σικυωνίων...Το χωριό Μποζικάς βρίσκεται σε υψόμετρο 660 μέτρων νότια του Κιάτου και ανήκει στο δήμο Σικυωνίων της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας.
Σκαρφαλώνει στις νοτιοανατολικές παρυφές του όρους Βέσιζα (1.200 μ.), και έχει 349 κατοίκους, οι οποίοι ασχολούνται με τη γεωργία (αμπελουργία, ελαιοκομία) και την κτηνοτροφία.
Βρίσκεται πάνω στο Δρόμο του Κρασιού και της Σταφίδας που οδηγεί στη Νεμέα.

Για καλό φαγητό σας προτείνω την οικογενειακή και πολύ όμορφη ταβέρνα της Ζέτας και του Μάικ με την υπέροχη θέα.
Αν θες να νοικιάσεις αυτοκίνητο προτείνω την Rental Cars είναι του Booking και σου βρίσκει τα πιο φθηνά αυτοκίνητα για ενοικίαση!

Ο καιρός στα Μποζικά:
YoWindow.com Forecast by yr.noΠροβολή μεγαλύτερου χάρτη

Θες να συνεισφέρεις στη λειτουργία της πιο χρήσιμης ιστοσελίδας;
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να υποστηρίξεις την ιστοσελίδα μου!

Από ένα απλό Like στην σελίδα στο Facebook μέχρι να επιλέξεις τις φιλικές μας ιστοσελίδες για τις ηλεκτρονικές σου αγορές, από τους παρακάτω συνδέσμους:
Amazon, Booking, Ebay, Eshop
Electroholic, Lenovo, Media Markt, Public

Με κάθε σου αγορά, και χωρίς να χρεώνεσαι τίποτα επιπλέον, το site θα παίρνει μια πολύ μικρή προμήθεια από το κατάστημα, η οποία είναι σημαντική βοήθεια για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων.

Αν προτιμάς αγορές από την Κίνα, προτείνω τα παρακάτω eshops:
Aliexpress, Banggood, Gearbest

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στην ιστοσελίδα μας toxrisimo.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (do-follow link) στην σελίδα του άρθρου. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματός του.