Πως να επιλέξεις το κατάλληλο αυτοκίνητο για σένα | το Χρήσιμο

Πως να επιλέξεις το κατάλληλο αυτοκίνητο για σένα

Βρες ποιο αυτοκίνητο είναι για σένα με την έξυπνη εφαρμογή...


Αν θες να αγοράσεις αυτοκίνητο και δε ξέρεις από που να αρχίσεις δες τη παρακάτω εφαρμογή.



Πρώτα επιλέγεις το τύπο του αυτοκινήτου που θες όπως: coupe, cabriolet, roadster, μικρό, εκτός δρόμου, να είναι γρήγορο ή πολύ γρήγορο, πολυτελείας ή ακόμα και να διαθέτει πολλές θέσεις και στη συνέχεια επιλέγεις το εύρος  των χρημάτων που θα διαθέσεις.

Στη συνέχεια έχεις τις ακόλουθες επιλογές; άνεσης , εκπομπών καυσαερίων, να έχει καλή οδηγική συμπεριφορά, να έχει πολλούς χώρους, να είναι γρήγορο ή όχι, να είναι ποιοτική κατασκευή και τέλος να είναι οικονομικό και φθηνό στη συντήρηση.

Με την χρήσιμη εφαρμογή του Top Gear μπορείτε να βρείτε το αυτοκίνητο που σας ταιριάζει στο παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.topgear.com/uk/car-chooser-launch


Θες να συνεισφέρεις στη λειτουργία της πιο χρήσιμης ιστοσελίδας;
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να υποστηρίξεις την ιστοσελίδα μου!

Από ένα απλό Like στην σελίδα στο Facebook μέχρι να επιλέξεις τις φιλικές μας ιστοσελίδες για τις ηλεκτρονικές σου αγορές, από τους παρακάτω συνδέσμους:
Amazon, Booking, Ebay, Eshop
Electroholic, Lenovo, Media Markt, Public

Με κάθε σου αγορά, και χωρίς να χρεώνεσαι τίποτα επιπλέον, το site θα παίρνει μια πολύ μικρή προμήθεια από το κατάστημα, η οποία είναι σημαντική βοήθεια για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων.

Αν προτιμάς αγορές από την Κίνα, προτείνω τα παρακάτω eshops:
Aliexpress, Banggood, Gearbest

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στην ιστοσελίδα μας toxrisimo.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (do-follow link) στην σελίδα του άρθρου. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματός του.