Πως να ρυθμίσετε το windows phone κινητό σας για μέγιστη διάρκεια μπαταρίας | το Χρήσιμο

Πως να ρυθμίσετε το windows phone κινητό σας για μέγιστη διάρκεια μπαταρίας

Κάνε τις απαραίτητες ρυθμίσεις στο windows phone σου για μέγιστη διάρκεια μπαταρίας...Tap + Send: Δε χρησιμοποιείται συχνά, οπότε απενεργοποιήστε το.
Email + Accounts: Για κάθε account, ρυθμίστε το "Download new content" στη χαμηλότερη συχνότητα που σας βολεύει. Αν θέλετε επιλέξτε Manually. Αλλιώς, επιλέξτε Hourly. Αν επιλέξτε Manually,τα νέα email θα κατεβαίνουν μόνο όταν ανοίγετε το email σας.
Backup: Το να κάνετε backup τα δεδομένα σας είναι σημαντικό, αλλά η μπαταρία θα διαρκεί περισσότερο αν το κάνετε  χειροκίνητα. Γι αυτό , απενεργοποιήστε όλες τις επιλογές backup. Μετά όποτε είστε έτοιμοι για backup, απλώς ενεργοποιήστε τις επιλογές backup.
Phone Update: Αποεπιλέξτε το "Automatically download updates." Το κινητό θα σας ειδοποιήσει για τα updates, αλλά δε θα τα κατεβάσει αυτόματα, κάτι που βολεύει ειδικά αν δεν έχετε το φορτιστή εύκαιρο.
Πίσω στα settings menu, πηγαίνετε στα Applications. Εδώ έχουμε ακόμα μερικές ρυθμίσεις.
Background Tasks: Εδώ έχουμε αυτά που "τρέχουν" στο background. Επιλέξτε και "μπλοκάρετε" όσα δεν είναι απαραίτητα και δε χρειάζεστε.
Games: Απενεργοποιήστε το "Connect with Xbox" και "Sync game requests." Και πάλι αν τα χρησιμοποιείτε αφήστε τα ενεργοποιημένα.
Music + VideosΑπενεργοποιήστε  το "Connect with Xbox Music" και την επιλογή cloud connection.

Βρέθηκε τρόπος να γεμίζεις τις μπαταρίες ξανά και ξανά!


Θες να συνεισφέρεις στη λειτουργία της πιο χρήσιμης ιστοσελίδας;
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να υποστηρίξεις την ιστοσελίδα μου!

Από ένα απλό Like στην σελίδα στο Facebook μέχρι να επιλέξεις τις φιλικές μας ιστοσελίδες για τις ηλεκτρονικές σου αγορές, από τους παρακάτω συνδέσμους:
Amazon, Booking, Ebay, Eshop
Electroholic, Lenovo, Media Markt, Public

Με κάθε σου αγορά, και χωρίς να χρεώνεσαι τίποτα επιπλέον, το site θα παίρνει μια πολύ μικρή προμήθεια από το κατάστημα, η οποία είναι σημαντική βοήθεια για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων.

Αν προτιμάς αγορές από την Κίνα, προτείνω τα παρακάτω eshops:
Aliexpress, Banggood, Gearbest

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στην ιστοσελίδα μας toxrisimo.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (do-follow link) στην σελίδα του άρθρου. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματός του.