Φτιάξτε βάση για το κινητό σας τηλέφωνο | το Χρήσιμο

Φτιάξτε βάση για το κινητό σας τηλέφωνο

Πως να φτιάξετε βάση κινητού για το αυτοκίνητό σας...
Φτιάξτε εύκολα και με φτηνά υλικά που πιθανόν έχετε στο σπίτι ή στο γραφείο σας μια βάση αυτοκινήτου για το κινητό σας τηλέφωνο!Τροποποιήστε ένα μεγάλο συνδετικό κλιπ με αντίσταση (από λάστιχα) και προστατευτικό κάλυμμα.

Τι θα χρειαστείτε:
  • μεγάλα μεταλλικά κλιπ των 5 cm
  • λαστιχάκια 
  • κλωστή (μαύρο νήμα μακραμέ ή θερμοσυστελλόμενο)
  • κολλητική ταινία (κατά προτίμηση μαύρη)

Βήμα 1:
Αποσυναρμολογήστε το κλιπ και λυγίστε τα άκρα από το κάθε κομμάτι σύρμα με μία πένσα όπως φαίνεται στην εικόνα παρακάτω.
Βήμα 2:
Ντύστε το σύρμα για προστασία. Για να προστατέψετε το τηλέφωνο από γρατσουνιές και για να το κρατάει στη θέση του. Ντύστε το σύρμα με νήμα μακραμέ η μπορείτε να το ντύσετε και με θερμοσυστελλόμενο μακαρόνι.


Βήμα 3:

Προσθέστε λάστιχα για αντίσταση.
Σε αυτό το βήμα, μπορείτε να τυλίξετε γύρω από τα σύρματα λαστιχάκια για να παρέχουν την απαραίτητη αντίσταση ώστε να κρατιέται το τηλέφωνο στη θέση του. Το πόσα λαστιχάκια θα βάλεις εξαρτάται από το πόσο δυνατά είναι. Αυτό θα το δεις στη πράξη.


Το τελικό αποτέλεσμα


Το καλό αυτού του σχεδιασμού είναι ότι παρέχει ένα διπλό κράτημα, η μία πλευρά πιάνει στο αυτοκίνητο (ταιριάζει στις περσίδες εξαερισμού) και από την άλλη πλευρά κρατάει το τηλέφωνο με ασφάλεια σε οριζόντιο προσανατολισμό.

Πηγή


Θες να συνεισφέρεις στη λειτουργία της πιο χρήσιμης ιστοσελίδας;
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να υποστηρίξεις την ιστοσελίδα μου!

Από ένα απλό Like στην σελίδα στο Facebook μέχρι να επιλέξεις τις φιλικές μας ιστοσελίδες για τις ηλεκτρονικές σου αγορές, από τους παρακάτω συνδέσμους:
Amazon, Booking, Ebay, Eshop
Electroholic, Lenovo, Media Markt, Public

Με κάθε σου αγορά, και χωρίς να χρεώνεσαι τίποτα επιπλέον, το site θα παίρνει μια πολύ μικρή προμήθεια από το κατάστημα, η οποία είναι σημαντική βοήθεια για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων.

Αν προτιμάς αγορές από την Κίνα, προτείνω τα παρακάτω eshops:
Aliexpress, Banggood, Gearbest

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στην ιστοσελίδα μας toxrisimo.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (do-follow link) στην σελίδα του άρθρου. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματός του.