Φτιάξτε βάση για το κινητό σας τηλέφωνο

Πως να φτιάξετε βάση κινητού για το αυτοκίνητό σας...
Φτιάξτε εύκολα και με φτηνά υλικά που πιθανόν έχετε στο σπίτι ή στο γραφείο σας μια βάση αυτοκινήτου για το κινητό σας τηλέφωνο!Τροποποιήστε ένα μεγάλο συνδετικό κλιπ με αντίσταση (από λάστιχα) και προστατευτικό κάλυμμα.

Τι θα χρειαστείτε:
  • μεγάλα μεταλλικά κλιπ των 5 cm
  • λαστιχάκια 
  • κλωστή (μαύρο νήμα μακραμέ ή θερμοσυστελλόμενο)
  • κολλητική ταινία (κατά προτίμηση μαύρη)

Βήμα 1:
Αποσυναρμολογήστε το κλιπ και λυγίστε τα άκρα από το κάθε κομμάτι σύρμα με μία πένσα όπως φαίνεται στην εικόνα παρακάτω.
Βήμα 2:
Ντύστε το σύρμα για προστασία. Για να προστατέψετε το τηλέφωνο από γρατσουνιές και για να το κρατάει στη θέση του. Ντύστε το σύρμα με νήμα μακραμέ η μπορείτε να το ντύσετε και με θερμοσυστελλόμενο μακαρόνι.


Βήμα 3:

Προσθέστε λάστιχα για αντίσταση.
Σε αυτό το βήμα, μπορείτε να τυλίξετε γύρω από τα σύρματα λαστιχάκια για να παρέχουν την απαραίτητη αντίσταση ώστε να κρατιέται το τηλέφωνο στη θέση του. Το πόσα λαστιχάκια θα βάλεις εξαρτάται από το πόσο δυνατά είναι. Αυτό θα το δεις στη πράξη.


Το τελικό αποτέλεσμα


Το καλό αυτού του σχεδιασμού είναι ότι παρέχει ένα διπλό κράτημα, η μία πλευρά πιάνει στο αυτοκίνητο (ταιριάζει στις περσίδες εξαερισμού) και από την άλλη πλευρά κρατάει το τηλέφωνο με ασφάλεια σε οριζόντιο προσανατολισμό.

Πηγή:lifehacker

0 σχόλια:

Post a Comment

Παρακαλώ σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.
Αν δεν βλέπετε το σχόλιό σας μετά την καταχώρησή του, είναι επειδή περιμένει προέγκριση, μην το γράφετε δύο φορές.

       
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
loading...
Powered by Blog - Widget