Σου έκλεψαν το αυτοκίνητο; πάρε τηλέφωνο για ταξί! | το Χρήσιμο

Σου έκλεψαν το αυτοκίνητο; πάρε τηλέφωνο για ταξί!

Τι να κάνεις σε περίπτωση κλοπής του αυτοκινήτου σου...
Εκτός του να πάρεις τηλέφωνο την αστυνομία, σκέψου το ενδεχόμενο να πάρεις τηλέφωνο και κάποια εταιρία ταξί!

Για το έτος 2012 είχαμε στην Ελλάδα 19.664 κλοπές αυτοκινήτου από τις οποίες εξιχνιάστηκαν μόλις οι 2.403 δηλαδή το 12,22% σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ

Ένα καλό tip είναι να πάρεις τηλέφωνο όποια εταιρεία ταξί γνωρίζεις και να τους γνωστοποιήσεις τη κλοπή του αγαπημένου σου αυτοκινήτου. Ακόμα καλύτερα να προσφέρεις και μπόνους στο ταξιτζή και στη τηλεφωνήτρια, κάποια ανταμοιβή σε περίπτωση που βρεθεί το αυτοκίνητό σου!

Υπάρχουν τόσοι πολλοί οδηγοί ταξί έξω στο δρόμο, ώστε υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα ότι ένας από αυτούς θα "σκοντάψει" πάνω στο αυτοκίνητό σου.


Θες να συνεισφέρεις στη λειτουργία της πιο χρήσιμης ιστοσελίδας;
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να υποστηρίξεις την ιστοσελίδα μου!

Από ένα απλό Like στην σελίδα στο Facebook μέχρι να επιλέξεις τις φιλικές μας ιστοσελίδες για τις ηλεκτρονικές σου αγορές, από τους παρακάτω συνδέσμους:
Amazon, Booking, Ebay, Eshop
Electroholic, Lenovo, Media Markt, Public

Με κάθε σου αγορά, και χωρίς να χρεώνεσαι τίποτα επιπλέον, το site θα παίρνει μια πολύ μικρή προμήθεια από το κατάστημα, η οποία είναι σημαντική βοήθεια για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων.

Αν προτιμάς αγορές από την Κίνα, προτείνω τα παρακάτω eshops:
Aliexpress, Banggood, Gearbest

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στην ιστοσελίδα μας toxrisimo.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (do-follow link) στην σελίδα του άρθρου. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματός του.