Αποτρέψτε το παγωμένο παρμπρίζ στο αυτοκίνητο | το Χρήσιμο

Αποτρέψτε το παγωμένο παρμπρίζ στο αυτοκίνητο

πάγος στο μαρμπριζΠως να αποτρέψετε να παγώσει το παρμπρίζ του αυτοκινήτου σας...


Θα χρειαστείτε:

  • 1 μπουκάλι σπρέι
  • 1 μέρος νερό 
  • 3 μέρη λευκό ξύδι 
  • ένα πανί.
Ψεκάστε το διάλυμα πάνω στο παρμπρίζ και στα υπόλοιπα παράθυρα και σκουπίστε με το πανί.

Καλό είναι να το κάνετε από το προηγούμενο βράδυ ώστε το πρωί να μην έχει σχηματιστεί πάγος στα τζάμια του αυτοκινήτου σας!
Αν όμως το ξεχάσετε ποτέ δεν είναι αργά ακόμα και αν έχει πάγο ψεκάστε πάνω του το διάλυμα, θα αρχίσει να διαλύεται κατά την επαφή!

extra tip: επιπλέον μπορείτε  να ρίξετε λίγο ξύδι στο δοχείο με το νερό των υαλοκαθαριστήρων, το ξύδι θα βοηθήσει στο ξεβούλωμα στα σωληνάκια τους!

Θες να συνεισφέρεις στη λειτουργία της πιο χρήσιμης ιστοσελίδας;
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να υποστηρίξεις την ιστοσελίδα μου!

Από ένα απλό Like στην σελίδα στο Facebook μέχρι να επιλέξεις τις φιλικές μας ιστοσελίδες για τις ηλεκτρονικές σου αγορές, από τους παρακάτω συνδέσμους:
Amazon, Booking, Ebay, Eshop
Electroholic, Lenovo, Media Markt, Public

Με κάθε σου αγορά, και χωρίς να χρεώνεσαι τίποτα επιπλέον, το site θα παίρνει μια πολύ μικρή προμήθεια από το κατάστημα, η οποία είναι σημαντική βοήθεια για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων.

Αν προτιμάς αγορές από την Κίνα, προτείνω τα παρακάτω eshops:
Aliexpress, Banggood, Gearbest

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Κάθε αναδημοσίευση άρθρου ολική ή μερική θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με αναφορά πηγής στην ιστοσελίδα μας toxrisimo.gr το οποίο θα πρέπει να είναι ενεργός σύνδεσμος (do-follow link) στην σελίδα του άρθρου. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματός του.